הפעם הראשונה

nigiti

New member
הפעם הראשונה

טוב, זה הולך להיות קצת ארוך וגם לא רק בנושא של הפעם הראשונה אז למי שאין סבלנות זה בסדר, וחוץ מזה אין לי בעיה אם תגיבו לאיזה נושא שאתם רוצים מתוך זה.. ככה: אני בת 18 מהדרום. בשנה שעברה היה לי חבר שהיינו ביחד כמעט שנה ועשינו כמעט הכל חוץ מיחסי מין מלאים (סקס יבש רק עם תחתונים ואפילו פעם אחת בלי, אפילו שלפי מה שאני רואה זה ממש מסוכן..) הוא לא היה בתול ואני כן ותמיד רציתי שהפעם הראשונה שלי תהיה עם מישהו ממש ממש מיוחד שאני ארגיש שזה יהיה נכון (ועדיף שזו גם תהיה הפעם הראשונה שלו). אני אהבתי אותו אבל אף פעם לא הרגשתי שאני באמת מוכנה לזה... בערך ביוני נפרדנו, ומאז כל הזמן חשבתי על איך זה ירגיש יחסי מין בפעם הראשונה וכבר התחלתי להרגיש שאני פחות תמימה כבר ומוכנה לזה, ופחדתי שזה יקרה לי עם הבנאדם הלא נכון מרוב שרציתי.. עד שבנובמבר- היה מישהו(שדי גדול ממני- סטודנט שנה שלישית באוניברסיטה- אבל עתודאי) שהכרתי הכרות שטחית לגמרי ממקום שאני מתאמנת בו. אחרי האימון רציתי לצאת עם אנשים לשתות אבל כולם רצו ללכת למסעדה. הוא הציע לי לצאת איתו לשתות. חשבתי שזה קצת מוזר להיות איתו לבד אבל פעם כבר יצאנו לשתות (עם עוד אנשים ) אז הסכמתי. אחר כך הוא הציע לי שלמה לא נשתה אצלו בבית ואני לא יודעת איך זה לא הדליק אצלי נורה אדומה אבל...ראינו סרט ביחד בחדר שלו והעניינים התחילו להתגלגל בלי שבכלל חשבתי על זה ופתאום הוא שם קונדום וז היה לי מין שניית מחשבה שפשוט החלטתי ללכת על זה ורק אמרתי לו שייזהר כי זאת הפעם הראשונה שלי. ואז... זה לא הצליח- זה כאב לי מדי ובסוף הוא גמר בחוץ. הוא השיג את הטלפון שלי והתקשר אלי אחר כך כדי לראות איך כל העסק הזה שלא חזרתי בלילה הסתדר עם ההורים שלי.. והוא גם ביקש שאני אבוא אליו. כשבאתי, הוא אמר לי שהוא רוצה שנהיה ביחד ובגלל שחיבבתי אותו בלי קשר עוד מאז שהיה לי את החבר הקודם (למרות שזה היה מבוסס רק על מראה חיצוני) אז הסכמתי. ניסינו שוב לקיים יחסי מין והפעם הצלחנו. נהיינו חברים, הוא בא אלי הביתה, אני נסעתי אליו למרכז לפגוש את המשפחה שלו (כשבאתי אליו אז זה היה במעונות שהוא גר בהם) והרגשתי שאני ממש מתחילה להתאהב בו. אחר כך גיליתי שזו היתה גם הפעם הראשונה שלו (כמו שתמיד דמיינת את זה...) וזה הסביר לי הרבה דברים באיך שהוא התנהג ולמה הוא כל כך התרגש וכאלה..רק חבל שלא ידעתי על זה אז והרגשתי ממש רע עם עצמי- הרגשתי כמו איזו שרמוטה.. אחרי חודשיים הייתי קצת בדיכאון והייתי מבואסת בערך שבוע והתנהגתי בצורה מעצבנת. אז הוא נפרד ממני (אני חושבת שגם היתה לו מישהי אחרת) עד עכשיו לא היה לי מישהו אחר ולמרות שקיבלתי הצעות אני מפחדת שאני אעשה את זה עם כל אחד ישר על ההתחלה (כמו שקרה איתו) ואולי זה לא יהיה אם בנאדם מקסים (כמו שההוא היה, ממש הייתי עצובה כשהוא נפרד ממני) ואז אני אהפוך לשרמוטה באמת והיה אחת כזאת שנותנת לכולם. אז מה אתם חושבים- עליו, עלי, על המצב? חוץ מזה, עוד משהו שרציתי לשאול: ממש מגעיל אותי לרדת (וגם שירדו לי)- זה נורמלי או שזה סתם קטע שלי? כי לעשות ביד אין לי בעיה, ורק שניסו לרדת לי זה ממש מגעיל אותי... מה דעתכם? טוב, האמת שהיו לי עוד כמה דברים לכתוב אבל לבינתיים זהו, סליחה אם זה משעמם מישהו או שזה היה ארוך מדי או לא מתאים לפורום או משהו- אבל כל מי שרוצה להגיב- אני אשמח.

I t a M a R 1 1

New member
קראתי הכל..../images/Emo8.gif

ואני חושב שלאחר שעשית את זה פעם אחת,זהו את משוחררת,חוץ מזה את בגיל שסקס זה דחף שכל אחד זקוק לו,ולכן אני מציע לך שתתחילי להינות ממנו,רק שתשמשי באמצעי מניעה, ובקשר לירידות אני מציע שתהיה בקשר אם מישהו רציני את תאהבי אותו והכל יקרה מאהבה,תסמכי עליי... ואת צריכה להבין שאת בגיל שאין דבר כזה שרמוטה את נהנת מהחיים וזכותך המלאה לקיים יחסי מין אם מי שבא לך.....

גם אני..

אני אוהבת לקרוא את המכתבים הארוכים... נכון כדאי לך להתחיל ליהנות מכל המצב הזה כי באמת בגיל 18 כבר לא מסתכלים על העובדה הזו שעשית את זה, וגם אם כן - אלו החיים שלך. את הביטוי "שרמוטה" כבר לא שמעתי מגיל 13... תתחילי ליהנות - בזהירות... בהצלחה מתוקה. הילה.

ƒire

New member
לקחתם לי את המילים מהפה ...

רק תזכרי שסקס זה בהחלט הנאה אבל תעשי את זה רק עם מי שאת סומכת עליו ...

sUbit360

New member
תשמעי לדעתי... -

כמו כל התגובות שהיו עד עכשיו... תנצלי כל רגע אם את אוהבת סקס ונהנת מזה לכי תנסי דברים חדשים תעשי חיים את בת 18 !!!!! אני בת 14 ואוהבת סקס.. שאני אהיה טיפה יותר גדולה אני אתנסה בהרבה דברים... בהצלחה!!!!!

ƒire

New member
את בת 14 ...

לא חשבתי שאגיד את זה מתישהוא אבל ... את בטוחה שאת עושה את הדבר הנכון?

sUbit360

New member
ƒire אתה מדבר אלי?

כי אם כן ... לא הבנתי מה רע במה שאני עושה.. בנתיים אני לא עושה כלום אפילו לא התחרמנתי.. אבל ציינתי שאני אהיה יותר גדולה אני אהנה מהחיים ומסקס@!!

ƒire

New member
אה סורי ... כנראה שלא הבנתי אותך ..

אמרת שאת בת 14 ואוהבת סקס ... אז טעות שלי

זאת דעתי...

כן קראתי הכל...אין לך על מה להתנצל את מבטאת את עצמך...מי שיש לו בעיה צריך להתנצל בפניך...לא את בפניו! עכשיו לעניינו... עניין הסקס לפי איך שאני רואה אותו לא מתייחס לגיל (לא להיות חולנים ולעשות את זה בגיל 12) אלא לרגשות...אם את מרגישה משיכה למישהו אז למה שלא תנסי איתו את לא חייבת על הפעם הראשונה שאת רואה אותו לשכב איתו...קודם תכירי אותו סקס לפעמים לא חייב להיות דבר חייתי..לפעמים הוא יכול להיות הרבה יותר מהנה כשאת נמשכת לבנאדם עצמו ולא לחיצוניות שלו... ובקשר לשרמוטה...את כבר בת 18 את לפני צבא את בוגרת גם נפשית (אני מקווה) וגם חוקית....המילים האלו שייכות לילדים קטנים שלא יודעים מזה בכלל....אז אל תהיי לחוצה בקשר לזה. ובקשר לעבודת פה :) גם זה עניין של רגש אולי מתישהו את תרגישי מספיק מוכנה לרדת לחבר שלך...ואם לא אז לא...אף אחד לא מכריח אותך וזה לא חובה ! ובהצלחה עם האביר על הסוס הלבן מי יתן ותמצאי אותו

The Cat Woman

New member
תשובה....... ואיזה מותק את! ../images/Emo9.gif

קודם כל- מזל"ט על הפעם הראשונה, תחשבי על חצי הכוס המלאה- זה היה כמו שדמיינת, שנייכם הייתם בתולים... תגידי, אולי הוא היה מתוסכל מזה שהוא סטונדנט ועוד בתול וסתם ניצל את זה שהיית שם?? אני יודעת שזה ממש חוסר טאקט להגיד את זה עכשיו... בכל מקרה- אף פעם אל תתחרטי על דברים בלתי הפיכים! זהו- את לא בתולה יותר, עברת עוד מחסום בחיים, עכשיו את כבר יודעת הרבה יותר ממה שידעת! זה כבר לא יהיה... איך אומרים את המילה ההיא? טאבו? שיהיה... ובקשר לשאלתך השנייה- גם אותי זה ממש מגעיל אז את לא מוזרה... רק מהמחשבה על זין אני נגעלת... יענו- שזה יהיה בתוך הפה שלי, אישית אני חושבת שזה אחד האיברים החיצוניים הכי מכוערים שיכולים להיות...

מתוקה!

קודם כל, אני רק רוצה לציין, שאני מבינה את חוסר הביטחון שלך, ואין לך מה לדאוג, זה נורמלי לחלוטין, והביטחון יבוא יחד עם הניסיון, ועם הבחור שתהיי איתו, גם אני חושבת, שאין כזה דבר שרמוטה, זה מושג יחסי, יש כאלה שאומרים על מישהי בת 14, גם אם היה לה רק בחור אחד, שהיא שרמוטה, מצד שני, את יכולה להיות בת 18, עם 15 בחורים, ויגידו שאת שרמוטה, אל תקחי את זה כקללה, כמשהו רע, גם לי אמרו שאני שרמוטה פעם, חייכתי ואמרתי תודה :) בקשר לבחור ההוא, עבר, לא נורא, תמשיכי הלאה, יגיעו טובים יותר, וגם טובים פחות, תתמודדי עם זה בדרכך שלך, ותשכבי רק עם מי שאת מרגישה איתו בנוח, לא מתוך חובה, אלא מתוך זכות. אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוונת :) יום טוב!

nigiti

New member
וואו..

קודם כל תודה לכל מי שהגיב... (אני קצת מתרגשת..) אז ככה: תמיד הייתי קצת תמימה , החבר שהיה איתי במשך כמעט שנה ניסה להוציא את זה ממני ולא הצליח, זה כנראה משהו באופי שלי.. אבל חוץ מזה, הרבה אמרו לי שאני צריכה לשכב רק עם מי שנוח לי איתו ואני לא חושבת שזו הבעיה שלי כי עובדה שהייתי עם מישהו כמעט שנה ולא עשינו את זה כי לא היה לי נוח עם זה.. פשוט עם הסטודנט (נקרא לו ככה) לא ממש חשבתי על זה כי הייתי במין מצב רוח כזה ונתתי לזה לזרום והכל ואני גם חושבת שהייתי מוכנה לזה מבחינה נפשית.. (נשמע לי מוזר להגיד דבר כזה) בקשר למה שאמרה אשת החתול- אני חושבת שהוא בהחלט ניצל את זה שהייתי שם והוא היה בתול , אבל זה התפתח לקשר רציני שבו אני אהבתי אותו, ונראה לי שהוא פשוט לא... למרות שהוא מאוד חיבב אותי ואת מה שאני עושה (בואו נגיד שכמה שאני תמימה אני גם שובבה...) זה פשוט לא היה זה מבחינתו, יכול להיות שהייתי קטנה מדי בשבילו. אני מרגישה "שרמוטה" כי הפעם הראשונה שלי היתה עם מישהו שממש בקושי הכרתי, וגם כי אני ממש נהינית מזה (אולי יותר מדי?). אולי זה גם בגלל שרוב האנשים שאני מכירה בחיים לא היו מאמינים שאני אעשה דבר כזה. ולמרות שכל מי שכן יודע אומר לי שאני לא צריכה להרגיש ככה, אני עדיין מרגישה ככה- לא שולטת על זה. אשת החתול: בקשר לסוגיית ה"פה" - זה מגעיל אותי רק לחשוב על זה ! (זה מוזר כי הרבה דברים אחרים ממש לא מגעילים אותי) אז אני מסכימה איתך ונחמד לדעת שאני לא לבד)

EverMan

New member
יקירתי , יש גברים שהם לא בסדר.

כן כן , זה וידוי חושפני ואני לא יודע איך זה לא ב'עובדה' אבל : לא כולם בסדר. מה שהוא עשה - זה ניצול שלך לחלוטין. את לא עשית דבר רע , את עשית מה שאת מצאת לנכון - וזה מקסים (לא כתבת אם נהנית או לא - אבל אני מקווה שכן). אחד הדברים החשובים בחיים זה לזרום שצריך. את גם לא בגיל שאפשר להגיד שזה טעות ... כל עוד את עשית את זה מרצון , ועם מישהו שאת אוהבת - זה טוב. היית יכולה למצוא מישהו יותר טוב בהחלט , אבל זה כבר משהו אחר. הדבר הכי חשוב לזכור , יש עוד הרבה דגים בים. ורובם הרבה פחות ארסיים וגועליים מהקודם. בנוגע לאוראלי - תנסי. זה כמו הילד שלא נוגע באפונה שלו כי זה נראה מגעיל עד שהוא מנסה את זה.

sUbit360

New member
ƒire כנס לא הבנת נכון גם עכשיו!

אמרתי שאני אוהבת סקס והתכוונתי לזה.. אבל לא להזדיין עדיין לא הזדיינתי... ואני גם לא מתכוונת בקרוב.. אבל אני אוהבת לדבר על סקס לאונן לצחוק על סקס וכל מה שבני אדם בריאים עושים! דרך אגב.. בן כמה אתה? אשמח לקבל תגובה על מה שכתבתי.

ƒire

New member
פעם אחרונה שבדקתי הייתי בן 17 ...

ועכשיו הבנתי ואני מסכים איתך.

nigiti

New member
ל-Everman

כמה דברים: הבעיה שלי היא, שאני נהנית ממין, ואפילו מאוד מאוד ואפילו יותר מרוב הבנות שאני מכירה.. (וזה אומר שאני פתוחה לדבר על זה ולנסות כל מיני דברים עם זה כי זה כיף לי..) ו ל כ ן , אני כל כך מפחדת שזה יהפוך להיות ככה עם כל אחד, במיוחד לאור ההתנסות האחרונה שלי, שבה הקשר התחיל מסקס, אבל אחרי חודשיים הוא נפרד ממני כי כמה ששנינו היינו אנשים טובים, פשוט לא היתה אהבה מצידו אלי, ואז הוא חתך. (למרות שאם באמת היתה מישהי אחרת, ונראה לי שכו כי תוך פחות מחודש היתה לו עוד חברה- אז הוא בהחלט יצא מגעיל..) אבל, נראה לי שאני כבר די עברתי אותו אז אני פשוט פוחדת מהקשרים האחרים (פוחדת בקשר למה שיקרה מבחינת מין) ובקשר למין האוראלי... אני חושבת שבגלל שאתה שייך למין הזכרי אתה ממליץ לי לנסות... כי אני לא חושבת שדבר כזה יכול להיות כיף, בעצם זה כן כיף, אבל רק לזכר שעושים לו את זה, כי כידוע מציצה היא חלומם של הרבה מאוד זכרים... תחשוב על זה מהצד שלנו, זין של מישהו בפה? (איייייכסססס) לכן זה גם מגעיל אותי כל פעם שרצו לרדת לי, לחשוב שהם מלקקים את כל מה שיש שם? דווקא בגלל שיש לי אליהם רגשות חיבה אני לא רוצה שהם יצטרכו.. שיהיה לך יום נעים!

EverMan

New member
לא הייתי ממליץ לעולם משהו בגלל

אני זכר. כן , ברור שזה מאוד כיפי (אבל רק אם מי שעושה את זה יודע את עבודתו), אבל אני בא מהתפיסה של : אם אתה רוצה לענג את בן זוגך - תעשה מה שאהוב עליך. וכן , גם אני יורד לחברה שלי - וזה לא הדבר הכי מהנה בעולם. ואגב- יש בנות שכן נהנות לרדת. פיזית , נהנות לרדת
. ויש גם בנים שנהנים לרדת. תאמיני לי שאין דבר יותר כיפי ואתה לא מרגיש רע שאתה יורד לחברה שלך - להפך אפילו. שאתה רואה אותה גונחת וצורחת - זה עושה לך את זה הרבה יותר ולא אכפת לך מה אתה עושה. זה לא מגעיל , ממש לא. עכשיו תני לי רק לתקן אותך , זה שאת נהנית ממין , זה ממממש לא בעיה ! להפך ! הלוואי והיו יותר בנות כמוך שגומרות ונהנות ומסוגלות לעשות סקס בסבבה. אם את שוכבת עם מישהו בפגישה - זה לא הופך אותך לזולה , אבל אם מממש חשוב לך מישהו ספציפית - את יכולה לחכות כמה פגישות... זה לא נורא אם תשכבי עם מישהו בפגישה ראשונה - להפך , נשמע סבבה. נפלת על שמוק אחד ספציפית - וזה קורה. רוב הבנים הנכונות ישארו גם אם תשכבי איתם בפעם הראשונה. (אע"פ שהייתי ממליץ לחכות עם זה)

למעלה