הפעם הראשונה...

אפרתתת

New member
הפעם הראשונה...

כדי להזיז קצת את הפורום - החלטתי לפתוח טופיק חדש! אז: מתי בפעם הראשונה שמעתם/ראיתם/גיליתם את מישל? ספרו נמקו והדגימו! :)

HaMsTeR

New member
אני לא בטוחה שזאת הייתה הפעם../images/Emo118.gif

הראשונה, אבל מישהו מפורום הארי פוטר עשה איזשהו סרטון פלאש, וברקע שם את all you wanted. אז ביקשתי את השם של הזמרת+השם של השיר והורדתי אותו. ממש ממש אהבתי, ומיכרתי גם חברה טובה שלי, ושתינו חיפשנו שירים חדשים של מישל בראנץ'. בסוף היא קנתה את הדיסק.. ולפעמים אני לוקחת לה אותו.

D r o r i

New member
אמממ.. אני שמעתי את everywhere

באם טי וי... ואחר כך את goodbye to you מבאפי.... והתחלתי להוריד שירים של מישל... ופשוט התאהבתייייייי.... היא מלכה! יש לה קול מדהים וכישורי כתיבה שלא ראיתי רק בעוד להקה אחת...

AndreaCorr ©

New member
אממ ../images/Emo9.gif

היה את הקליפ של all you wanted נונ סטופ בMTV וב-TRL ונורא נורא התלהבתי מהשיר ומהזמרת. ואז דרור (הבחור למעלה) הכיר לי את everywhere והורדתי את הקליפ.. ואז כבר יותר התלהבתי והתחלתי לשמוע עוד שירים שלה וזהו :)

OldRedEyes

New member
הפעם הראשונה שלי

הייתה כשהתחילו להראות בMTV את התוכנית TRL אז ראיתי בפעם הראשונה את מישל עם ALL YOU WANTED וממש ממש ממש ממש הלהבתי וישר הלכתי וצר*** את האלבום המצויין THE SPIRIT ROOM ומאז אני לא מפסיקה לשמוע אותו.

OrdinaryDay

New member
אממ \:

הפעם הראשונה שראיתי אותה הייתה שנכנסתי לאינטרנט, באתר הבית של האייסיקיו הייתה תמונה שלה מהקליפ EVERYWHERE והייתה גם אפשרות לראות את הקליפ...אני חייבת לצין שבהתחלה לא כל כך התלהבתי ממנה... ואני גם זוכרת שהיה כתוב ליד התמונה "בריטני ספירס הבאה"

4667

New member
שאלה: למה אף אחד (מהפורום אני מתכוו

ן) לא מזכיר את Broken Bracelet ?

Sweet Misery

New member
*מזכירה את Broken Bracelet*

במיוחד בשביל גיל!
חברה שלי שאלה אותי אם אני מכירה את מישל לפני בערך שנה וחצי. אמרתי ששמעתי עלייה. אז החלטתי גם לשמוע אותה. הורדתי כמה שירים, התאהבתי, קניתי את הדיסק, התמכרתי.

4667

New member
צריך להזכיר אותו כי הוא זה

וגרם לכך שיחתימו אותה במאווריק וכי יש שם שירים ממש טובים.

jenni frost

New member
חזרתיייי לפורוםםם../images/Emo9.gif

נפעם הראשונה שפגשתי את מישל ניראה לי, כשראיתי בפעם הראשונהנ את הקליפ "אל יו וונטד" באמ.טי.וי ואז
לגמריי...

xander55

New member
broken bracelet ../images/Emo129.gif

יש את אותם שירים שיש בTSR+ כמה תוספות שאין בדיסק הזה, אז אין טעם כל כך להזכיר אותו, ברור שיש שם שירים שאין בדיסק השני שהם ממש ממש טובים כמו paper cut וכד'...

אממממ ת'אמת שמעתי של מישל מלפני

שלוש שנים! בחברת התקליטים של מדונה, שגם אלאניס חתומה שם, פירסמו שהם החתימו זמרת פופ\רוק חדשה ולא הפסיקו לעשות פירוסם לדיסק שלה, שרק יצא אז והיה גם אפשרות לשמוע כמה קטעים מהאלבום (הראשון כמובן) ובהתחלה לא ממש אהבתי כי חשבתי שהיא הולכת להיות עוד איזה בריטני בתחפושת של גיטרה אבל אחרי כמה שמיעות ושגם קראתי את המילים של השירים הבנתי שיש פה כשרון~

למעלה