הפעם השלישית... אולי תהיה גלידה?

אפרת**

New member
הפעם השלישית... אולי תהיה גלידה?

אומרים שפעם שלישית - גלידה... (אין סמיילי של גלידה). אולי תהיה איזה גלידה הפעם? וזה הפרוטוקול להפעם: גואל F מנוגון ודקסמטזון. הרופאה שלי מאמניה בדקסמטזון. היא אומרת שאצל פוליציסטיות יש יותר אנדרוגנים והדקסמטזון יכול להפחית את ההשפעה שלהם על ההתבשלות של הזקיקים והבייציות. אני רוצה לומר לכם שהאופטימיות שלי הולכת ודועכת
אני תמיד מתחילה טיפול על המון אופטימיות מלאת רצון וכח ושאיפה שהנה הפעם זה מצליח. הפעם הרבה פחות מתמיד ...
אפרתוש (שכל כך רוצה להצליח כבר ומאחלת לכולן פה את אותו הדבר מכל ה
)

נועם@בת

New member
גלידה גלידה גלידה ../images/Emo83.gif

שתהיה גלידה ושיהיו גם כמה ארטיקים לעתיד לבוא. מנוגון וגונל ניתן להזריק יחד תת-עורי, אם כי המנוגון לפעמים עושה צריבות או סימן אדום בימים הראשונים. דרך צלחה אפרת, חתירה מהירה וקלה, ויאללה תעברי כבר פורום
הפעם זה מצליח, אפילו לא צריך להתאמץ ולהיות אופטימית מרוב שה מצליח לך
נועם

הרמוניה

New member
בעיקר עם דובדבן בקצפת...(דובדבנית

גם תתקבל בברכה) המון הצלחה הרמוניה

יפעתי&

New member
הרמוניה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

קראתי את מה שאמר לך הרופא ונכון ששלושה חודשים זה המוןןןןןןןן זמן אבל אם זה מה שיעזור... הרי אם המיומה מפריעה את ממילא מנסה סתם וסובלת לחינם מקווה שמה שתחליטי יהיה הכי טוב בשבילך ואני פה בכל מקרה לחבק
ולהחזיק אצבעות

מנסיון - פסימיות מביאה את ההריון!!

כן, כן, אל תצחקי. הפעמיים היחידות בהן נקלטתי היו כשאמרתי לעצמי שזה סיבוב "על ריק", רק בשביל "לא לבזבז את החודש הזה" (מוכר למישהי המשפט הזה?
). הפעם האחרונה, לפני חודש, היתה באמת על "סרק" - עד שאקבל את האישור ל-IVF, ודוקא עכשיו זה נתפס חזק (ולא מוכן לעזוב
) ככה שאני מאחלת לך להישאר פסימית - ואם ה"מרקחת" שרקחה לך הרופאה שלך תעבוד - אשמח לקבל את המתכון...
בהצלחה מתוקה

יפעתי&

New member
רומי - כמה שזה נשמע אירוני - הלוואי

שהבטא תתאפס ומיד!!!! מקווה מאוד בשבילך שזה יעוזב אותך הפעם בשביל להתפס חזק חזק בפעם הבאה לפחות לתשעה חודשים

עמית@

New member
ברור שהפעם זה מצליח (הרופאה לא

אמרה לך?) אולי גלידה ולידה במקפיא כמה מוקפאים אחים של התאומים שלך. הלוואי אפרת, רק שיגיע כבר ונגמור עם הסיוט הזה עמית

טלי2

New member
נשמור על האופטימיות בשבילך

פעם שלישית היא כמובן סיבה טובה לגלידה (בעיקר שהימים החמים כבר מגיעים לקיצם וזו הזדמנות לחסל את מלאי הגלידה
) ופעם שלישית היא גם סיבה טובה לילד או שניים, ובינתים... אנחנו נשמור על האופטימיות בשבילך, ואני בטוחה שהיא תחזור אלייך יחד עם ההריון! בהצלחה

טביקאט

New member
הלוואי גלידה ../images/Emo3.gif

מאחלת לך רק טוב מהטיפול הזה, גם אם אין לך אמונה רבה בתחילתו... (ככה הריון יפתיע אותך עד מאד) לגבי הדקסמטזון- גם הרופא שלי מאמין בו, ואפילו ניסיתי כמה חודשים (אכן התוצאות השתפרו...). מנסיון- להתחיל בצורה הדרגתית- להעלות מינון לאט, כי עושה בחילות איומות! מחזיקה לך אצבעות טביקאט

כל כך מבינה אותך

אני כל כך מבינה אותך. גם אני ב- I.V.F שלישי, אמנם הפרוטוקול שלי קצת שונה אבל מצב הרוח זהה בהחלט. האופטימיות קיימת אי שם, אבל היא קצת מתחבאת (אולי כדי לא להתאכזב שוב?) אל תדאגי היא עוד תגיע, כשתראי שהטיפול מתקדם יפה, ועד אז- הרבה הצלחה ולא לשכוח לשתות! בהדזמנות זו תרשי לי לתפוס טרמפ ולהציג את עצמי- אני כאן כבר הרבה זמן (קוראת ולא כותבת, כמו רבות וטובות אחרות) והחלטתי שהגיע הזמן להיות קצת יותר אקטיבית. תודה לכולכן על העידוד ששאבתי מכן עד היום בלי שידעתן בכלל, מקווה שאוכל לסייע מנסיוני הדל יחסית (בינתיים). שמש קטנה (יום אחד יבוא גם הסבר לכינוי, לא הכל ביום אחד)

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו שמש קטנה ../images/Emo45.gif

ועכשיו- משיצאת מהארון, נשמח מאוד להעביר אותך הלאה לפורום הריון
שמצב הרוח שלך ישתפר, והכי חשוב- שהטיפול יצליח וזהו
נועם

אפרת**

New member
תודה תודה לכולם ../images/Emo23.gif

אתן ממש חמודות
וממש מעודדות את רוחי. הלוואי שכולנו מעוף מפה כבר לפורום של האחרי. אפרתוש.

באבו

New member
הנה, גלידה במיוחד בשבילך... ../images/Emo135.gif ../images/Emo135.gif ../images/Emo135.gif

אפרתי יש לנו פרוטוקול דומה אך בלי

התרופה הזאת בסוף דקסמטזוןןןןמשהו .. מאחלת לך לאכול גם גלידה וגם לקבל תינוקי מתוקי בקרוב .. תיהי בקשר יש לי מיליון שאלות אוהבת יונית

ligo

New member
בטח גלידה! ../images/Emo135.gif

אפרתוש, מקווה שתצליחי למלא את מלאי האופטימיות שלך כי זו תהיה הפעם האחרונה! אז רק עוד קצת...

כנראה שבתפוז שמעו שיש ביקוש

הולך וגדל ל-
אז ישר שמו אחד כזה.
,
,
לא חשוב מה. העיקר שיהיה כבר
.
מרב

למעלה