הפעם ווסטרה מנצח, קונטאדור עומד בהבטחתו, ומה

gadis13

New member
הפעם ווסטרה מנצח, קונטאדור עומד בהבטחתו, ומה

יקרה היום. ועוד קצת.

ליואה ווסטרה של אסטנה ניצח בסיום דרמטי, מקדים קרוב לקו את טרופימוב וסילין של קטיושה וכול זאת לאחר שבחר להצטרף גם אתמול לקבוצת הבריחה לאחר שלא עלה בידו לנצח שלשום עת הפסיד על הקו לבאקלנטס. שני הרוסים של קטיושה התקיפו את חברי קבוצת הבריחה של היום בתחתית הטיפוס האחרון – קודם התקיף טרופימוב ולאחר מכן הצטרף אליו גם סילין, והם טיפסו ועלו שניהם במעלה ההר בצמוד עת הופיע בחלק המסיים לפתע ווסטרה, הולך וסוגר עליהם ומצליח לעוקפם סמוך מאוד לקו ולנצח.
“Contador is single-handedly building excitement for next month's TDF”. P. Geyer
לאחר קטע 7 של הקריטריום של הדופינה קיבלנו תשובה מי הוא המועמד הנוסף לפודיום בפאריס ב- 21.8.2014: אנדרו טלנסקי. טלנסקי התמיד בקצב המתגבר שהכתיבה קבוצת סקאי, שהמשיכה ופרקה פועליה אחד אחר האחר במעלה הטיפוס האחרון של הקטע ל- Finaut-Émosson, לא התפתה אז לקפוץ אחרי קונטאדור שהתקיף באלימות 1.2 קמ' לפני הקו, חיכה בסבלנות לפרום שיאמר את דברו, ורק אז הוכיח שהוא יכול להם, לטובים ביותר כשהם מטפסים גבוה גבוה בהר. טלנסקי הקדים בסוף את פרום וסיים 2 שנ' לפניו, וממוקם כעת במקום השלישי במרוץ בפיגור של 39 שנ' מקונטאדור. בהקשר אליו יש לזכור דבר נוסף וחשוב - הא

אם קונטדור התקיף באלימות

מקומו מאחורי סורג ובריח.

אני יודע שכך מדברים גם באנגלית.

שבוע טוב.

gadis13

New member
התקיף באלימות

אל תיקח לי את 'התקיף באלימות'
אני חולם על רוכבים שמתקיפים באלימות...

נסה אולי "הגיב במהירות"

או "עקף בזריזות". ראוי שהתקפות אלימות יסתיימו מאחורי סורג ובריח(בהמשך לשרשור של יאיר בן עמי אגב יש קשר).

תודה על הדיווחים והפרשנויות על המירוצים בכל מקרה, משתדל לעקוב למרות ההתקפות האלימות.

Dov_s

New member
אולי כדאי להפסיק להנחיל את עקרונות ה-PC לכל ד

אולי כדאי להפסיק להנחיל את עקרונות ה-PC לכל דבר.
הביטוי של גדי הוא ביטוי מקובל בתחום (גם באנגלית).
הרצון ליצור שפה יבישה ולא "פוגענית" מיותר, ברור לכל מי שקרה שקוטנדור לא היכה אף אחד אלא רכב מהר יותר עם אופניו.

PC הוא טרנד אופנתי זמני

קונטדור אכן רכב מהר אבל תגובת הקהל ראתה בזה אקט אלים ומזה היא התלהבה. הכותב השתמש באותה נטיה כדי להלהיב את קהלו כמו שהקהל במשחקי הכדורגל והכדורסל לאחרונה עושה ובולט הקהל של קבוצת נעורי בית"ר ירושלים בנושא. מי שמכיר את הקהל המתלהם של מגרשי הכדורגל יודע שבקלות האלימות המילולית הופכת לאלימות פיסית וכל מי שמבין קצת בנפש האדם יודע שאלימות מילולית לפעמים פוגעת יותר.

לאלימות מילולית ופיסית אין אף פעם הצדקה!

תודה ששכנעתה אותי.
(ושוב ראה השרשור של יאיר בן עמי בנושא).

gadis13

New member
שידור חי עתה ביורוספורט, כולם מתקיפים את כולם

כאוס מוחלט ועדיין נשארו שני הטיפוסים האחרוני של היום בקטגוריה הראשונה

gadis13

New member
דווקא זה החלק הפשוט בכול הסיפור:

הקטע האחרון בדופינה. מנסה לחשוב מה אומר לנו השבוע האחרון ביחס למה שנראה במרוץ שהוא החזרה האחרונה לו.
לוקח זמן לכתוב...
בטח בערב היותר מאוחר או לפנות בוקר (יש גם יומולדת לבני הצעיר באמצע...)

bike3

New member
הבכי של טלנסקי בסיום - תשובה לכל מי שחושב שזה

"רק" חימום לטור

טלנסקי מופיע בסיכום של גדי מאמש כמעומד

רציני לפודיום בפריז,כנראה שבגארמין קוראים את הטור
,חבל שלא תירגמו לספרדית......ולעניינו:לא ניתן לשפוט את פרום עקב פציעתו,אותי פרום הפתיע בעצם זינוקו ל 2 הקטעים האחרונים אחרי פציעתו,לרכב פצוע. בעליות ולהתמודד על דירוג כללי זה הגיהינום בהתגלמותו,בסופו של דבר פרום ויתר מה שאיפשר לניאבה לנצח את הסטייג׳.

למעלה