הפעם זאת לא סתם סחיבת לילה

feyoula

New member
הפעם זאת לא סתם סחיבת לילה

מחר יש לי רפרט להגיש וכואבת לי הבטן מרוב התרגשות.. עכשיו חזרתי מהמעונות אצל חברה ועבדנו על זה יחד ועל הבוקר אני כבר צריכה להיות חזרה... זה קצת מוזר לי שאני מפחדת אתם יודעים? עמדתי עשרות פעמים מול קהל אבל לא יודעת אני כל הזמן מרגישה שהחומר נורא מורכב ומה אם אני לא אדע להסביר טוב וישאלו שאלות ואני אתקע...חבל שלא מרשים להביא את פרסי לרפרטים... :( טוב, כדאי שאני אלך לישון הא? דיי להתבכיינות וחדל קשקשת!! לילה טוב או שאולי בוקר טוב? פיולה

הי חמוטיולה..../images/Emo47.gif

נו, ספרי! נכון שעבר לך נפלא וברגע שעמדת מול כולם ו"שיחקת" אותה עם כל התשובות?!? אני בטוחה שכן!

feyoula

New member
אתן כאלה מקסימות...

אבל לצערי הרב מאוד המרצה הסופר מעצבנת שלנו התברברה שלא לצורך עם המצגת של הקבוצה הראשונה ואנחנו פשוט לא הספקנו והועברנו לאחרי שבועות... ודווקא חיזקתי את עצמי כל הבוקר והגעתי ממש מוכנה להיפטר מזה... ממש מעצבן!

ואני הייתי במתח בשבילך...

ראיתי את ההודעה בלילה שנכתבה אבל לא הצלחתי להגיב בשל עבודות על המערכת שנעשו ע"י תפוז במשך הלילה... ולמרות זאת חשבתי עלייך כל היום ( מדי פעם הרשתי לעצמי גם לחשוב על מכבי ת"א בכדורסל שהיתה לפני משחק הפיינל פור המקומי שנערכה אתמול בערב ובה מכבי לקחה שוב את אליפות המדינה יייייייייישששששששש
) איך אומרים חמי? כל עכבה לטובה! נכון מעצבן ומתסכל אחרי שמתכוננים ומתרגשים כ"כ אבל קחי זאת כעוד זמן שהרווחת על מנת לשפשף ולשפר את עצמך ולהגיע הרבה יותר בטוחה ונינוחה לקראת המועד החדש בו אני משוכנע כמו שאר חברינו שציינו זאת, תפצצי אותם בידע, ביכולת, בכישרון ובקסם האישי שלך שכולנו נכבשנו בו כבר מזמן שבת שלום אוהבים הרבה

למעלה