הפעם לא מוכנה לעבור בשתיקה

הפעם לא מוכנה לעבור בשתיקה


שלום, זכיתי במכירה פומבית באיביי הכל טוב ויפה, שילמתי מייד איך שהסתיימה המכירה, לאחר כמה דקות אני מקבלת הודעה שהמוכר החזיר לי את הכסף וביטל את הזכיה, זו הפעם השניה שזה קורה לי ובפעם הקודמת העברתי אותה (מוכר אחר שהתנצל), הפעם זה עיצבן אותי ואני לא מוכנה לוותר, אם אני הייתי זוכה במכירה אחרת ולא משלמת??? המוכר היה מוותר??, אני יכולה לכתוב פידבק שלילי למוכר אבל אני רוצה שאיביי ידעו מהמקרה אבל לפני הכל, מה דעתכם, מה עלי לעשות? יש לציין שלא קיבלתי בקשה לביטול העסקה,פשוט הודעה שהזכיה בוטלה וקיבלתי החזר.

תודה רבה
 

liranmelzer

New member
זה תלוי בך

אם המוכר לא יצר איתך קשר קודם, והסביר או התנצל ופשוט ביטל את המכירה זה בהחלט לא שירות טוב, ואולי מצדיק פידבק שלילי.
&nbsp
 

Amiram_e

New member
אם את רוצה לנקום תני שלילי מייד

בגדול אני ,שעונה מהצד של המוכרים, לא בעד נקמות אם כי מגיע למוכר הזה לקבל שלילי כי הוא עשה מהלך חד צדדי בלי בכלל לעדכן אותך. זה לא מקובל.
האם ניסית ליצור קשר על מנת לברר מה היתה הסיבה?
בכל מקרה אני לא מצדיק את המוכר, גם אם המוצר שלו "נשבר בדרך לדואר".
אני מניח שהוא לא שמח על המחיר שנסגרה המכירה וציפה שתיסגר יותר גבוה.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
לא ניתן להכריח קונה לשלם ולא ניתן להכריח מוכר למכור. אבל

הוא התנהג באופן מזלזל ולא מקצועי, הייתי משאירה לו שלילי בלי למצמץ (אישית לא הייתי טורחת לכתוב לאיביי, נראה לי בזבוז זמן).
 
כן הסיבה שכתובה

damage out of stock משהו כזה..חרטטן, לפחות המוכר הקודם היה נחמד, התנצל ובסדר קורה, אבל כאן המוכר היה ממש מזלזל שלא טרח להתנצל, מוכרים כאלו צריך לחסום מאיביי לדעתי.
 

panayotiss

New member
זו התנהגות לא מקצועית בעליל - הייתי נותן לו שלילי בעונג רב

אסור למוכר להתנהג בצורה חד צדדית.
אם הוא רוצה לבטל הוא צריך לשתף את הקונה שזכה ביושר במכרז ואף לשלוח לקונה תמונה של הפריט הניזוק אם טוען כך
הייתי כותב לו
&nbsp
seller is a scammer, canceled the auction although I won it fair
 
בגלל זה התעצבנתי

בתור אחת שזכתה במכרז אם לדוגמא התחרטתי ואני רוצה לבטל זה הרי רק בתנאי אם המוכר מסכים נכון? אז באיזה זכות הוא מבטל זכיה אחרי ששילמתי מבלי להסביר, להתנצל, כלום. השארתי לו פיידבק שלילי seller decide to cancel my order after i won on his.auction without explanation
low!
&nbsp
חבל שלא ראיתי קודם מה כתבת, הנוסח שלך היה מוצלח יותר
&nbsp
תודה
 
למעלה