הפעם לא רוצה לבד!

מי אגם

New member
הפעם לא רוצה לבד!

אוקיי, יול מתקרב - עפ"י לוח השנה שלי זה יוצא ה-21 לדצמבר, יום שבת. אני מוכנה לארגן עם עוד כמה מתנדבים חגיגה באיזור המרכז. זרקתי את הכפפה, עכשיו שמישהו ירים אותה

Justin Angel

New member
כל עוד שזה ברור...

רובנו חושבים שאתה... *נשימה עמוקה*.... *עוד נשימה*... מוטעה, אתה בהחלט מוטעה.

hsotrt

New member
מוטעה?!? מוטעה??

למה כוונתך?? *אהם* וואנבי דרואיד *אהם*

Justin Angel

New member
הכוונה שלי שאתה אידיוט.

(מה אתם מצפים? התאפקתי, מכאן אי-אפשר להאשים את הקוף שלחץ על ההדק באקדח) הכוונה היא שאתה לא יודע דבר וחצי על אורח החיים הפאגאני אם אתה חושב שאין קשר בין פאגאניות וחקלאות.

מי אגם

New member
ג´סטין,

אני מרשה לכל מי שרוצה להשתתף, להשתתף. גם יהודים מוזמנים, כל עוד הם מוכנים לקבל את זה שיש לנו דת אחרת. אני אפילו בעד שיהודי ישתתף בטקס ויצוק לכל העניין תוכן משלו.

מי אגם

New member
הרמת את הכפפה,

אז עכשיו תורך לשבור את הראש.
אני מניחה שמדורה זה במקום. טקס שיהיה מוסכם על כולם - זה החלק הבעייתי, אבל אפשר לאפשר לכולם להשתתף בטקס, כשכל אחד מוסיף משהו מהמסורת שלו. זה דווקא יהיה מגוון ומעניין. מה עוד?

hsotrt

New member
נחמד נחמד...

יש לי כמה שרבוטים משנה שעברה. אפשר להשתמש, יש לי גם קצת בד יפה אפשר לעשות איזה משהו...

מי אגם

New member
הרמת את הכפפה,

אז עכשיו תורך לשבור את הראש.
אני מניחה שמדורה זה במקום. טקס שיהיה מוסכם על כולם - זה החלק הבעייתי, אבל אפשר לאפשר לכולם להשתתף בטקס, כשכל אחד מוסיף משהו מהמסורת שלו. זה דווקא יהיה מגוון ומעניין. מה עוד?

מי אגם

New member
אמממ...

כל עוד תהייה לי דרך להגיע/לחזור הביתה. אפילו לא יהיה איכפת לי לישון אצל מישהו בצפון, ובבוקר לנסוע ישירות לבסיס.

Dia Leoghann

New member
דרך אגב, למעוניינים:

אני, Kosh, ו-whitewolf מארגנים טקס בירושלים, וכל מי שרוצה להגיע מוזמן. מחר פגישה ראשונה...

למעלה