הפעם ניוקי ללא גלוטן

הפעם ניוקי ללא גלוטן

אז הכנתי ניוקי ללא גלוטן
1 קילו תפוחי אדמה
1 כוס קורונפלור
0.5 כוס קמח אורז

יצא דיי טוב אבל רך מידי לטעמי וגם הטעם של קמח האורז דיי מורגש.

יש הצעות לשיפור?
 
במקום קורנפלור

עמילן טפיוקה- הוא יותר צמיגי ולעיס
קמח אורז מורגש בטעם ניתן לנסות חצי קמח אורז חצי קמח חומוס או חצי קמח טף בהיר וכמובן תבלינים לתוך הניוקי כמו בזיליקום קצוץ ופלפל שחור גרוס, גם אגוז מוסקט מגורר יעזור
 


 
למעלה