הפצה חדשה

Rul3R

New member
הפצה חדשה

הפצה חדשה של לינוקס יצאה, ושמה הוא Elx Linux, באתר שלהם הם כותבים שמשתמשי ווינדוס יכולים להתקין ולהשתמש בהפצה שלהם בלי ללמוד משהו על לינוקס ושהדימיון בין ווינדוס להפצה שלהם גדול, ולפי התמונות באתר שלהם זה באמת ככה. אני לא הצלחתי להבין מהאתר שלהם איזה חבילות באות עם ההפצה ואיזה קרנל ואיזה תוכנות וכו´.. הדרישות מינימום שלהם זה 64 מגה ראם, ג´יגה עד שלוש ג´יגה מקום פנוי בהארד דיסק. הם אומרים שההתקנה קלה עם הסברים ועזרה שמלווים אותך בכל שלב בהתקנה ודורשים התערבות מילימלית של המשתמש. נראה לכם שיש פה הפצה חדשה שתתחרה עם רדהאט ומנדרייק על קלות ההתקנה והשימוש?

מול

New member
2.4.13 kernel

כתוב פה למטה. חוץ מזה נראה מעניין ויפה. אבל מבחינתי ישנם ללינוקס 2 מגבלות עיקיריות בדרך להיפך לשולחן עבודה נפוץ. (ואולי לינוקס לא "צריך" להיפך לכזה...) הראשונה היא תמיכת חומרה.רוב החומרה המיוצרת אינה מסופקת עם תמיכה ללינוקס,בעיקר החיבור לרשת בעזרת מודם. עדיין לא ברור לי של מי האינטרס למצב כזה, האם של היצרנים, שמחלקות הדריברים שלהם בד"כ על-הפנים גם בנושא מיקרוסופט או ש MS עצמה . והבעיה השניה היא עברית . (אני מאמין שאין צורך להוסיף....)

אין צורך להוסיף, אבל יש מה ...

נראה אותך מסביר לאמא שלי למה אין לה פרמישן לכתוב קובץ, (ועוד...)

lizard

New member
הWINDOWS MANAGER

הוא KDE בסה"כ. גם עם REDHAT או MANDRAKE או כל הפצה אחרת אפשר להשיג את המסכים האלה. ככה לפחות אני חושב. מיכה

מול

New member
על פניו נראים כמה "שיפורים" ל KDE

יש שם איזה my computer ואיזה ניסיון להדמות ל control panel של חלונות

למעלה