הפקדתי. כסף. בחברת. שסוחרת. ביורו דולר. עיניי רובוט. ההשקעה.

Elih19551

New member
הפקדתי. כסף. בחברת. שסוחרת. ביורו דולר. עיניי רובוט. ההשקעה.

הפקדתי. כסף. בחברה. בארץ. שסוחרת. ביורו דולר. עיניי רובוט. ההשקעה. ירדה. לאפס. תוך. 4 חודשים !!!האם ניתן. לתבוע את החברה ????תודה אשמח. מאוד. לקבל. מייל. ליצירת קבוצה

rafipips

New member
השאלה מה זה הבטיחה

האם יש לך איזה הסכם חתום שמבטיח לך הגנה על הכסף או על חלקו ?
מה שהבטיחו האם זה בעל פה או בכתב ?
אם אין לך שום דבר כתוב שמבטיח לך הגנה אז רק דרך אחת פתוחה בפניך , לנסות להוכיח בצורה כלשהיא שהם יצרו בפניך מצג שוא .
בנוסף לפי מה שאני יודע אז הם גם מתפקדים כברוקר , וזה נראה לי לא חוקי (לא בטוח אבל שווה בדיקה) שברוקר משמש בשני כובעים .
גם ברוקר וגם מנהל תיקי לקוחות , יש כאן איזהשהוא ניגוד אינטרסים מובהק .
בנוסף ראיתי מקרים שהם הפקידו קרדיט לחשבונות כטיפול נמרץ כדי שלא יתרסקו , שגם זה לא מי יודע מה בגדר החוק .
בהצלחה רבה במה שתעשה

rafipips

New member
שכחתי לציין

שלפני שבועיים הם התקשרו אלי וניסו לגייס אותי כלקוח

זאב 770

New member
אתה חייב לתבוע אותם

ראשית תעלה טרק רקורד לפורומים שאנשים יברחו מהם
שנית אתה צריך להוכיח מה שנקרא חיבוץ
זה די קל
אני יכול לארגן לך עד מומחה

rafipips

New member

Elih19551

New member
תודה. על תשובתך .... חשבתי. להגיש תביעה גם. בבת דין לתביעות

קטנות .. אפשר. עד. 27000 ש״ח. לארגן. קוצה. קטנה. שגם. השקיעה שם. ולפנות לעו״ד. 1). הראו לי. גרפים. עם. תשואת של. מאות אחוזים. רווח ) מצג שוו)2). כאשר. התיק. שלי. התחיל לרדת. 10 --20 - 30. %. לא. פנו. אלי. לסגור. את התיק. ( חוסר נאמנות) התיק. הניע ל אפס. תוך. ארבע חודשים הטענה שלי הינה שיכלו. לסגור. את התיק שלי. כבר. עם תחילת. הירידות. !!!איך. אני יכול. להרגן קבוצת לקוחות. להגשת. תביעה. משתפת. תודה

זאב 770

New member
לא יודע

אבל לבד עדיף לך
כי לך הם ישלמו לכולם לא
אני רוצה לראות טרק רקורד משם אפשר להבין כמה עמלות טחנו אותך
קח בחשבון דוח מעד מומחה יעלה לך כסף
אני לא עד מומחה אני לא בארץ

Elih19551

New member
עד כמה שידוע. כ 70% מה מסחר. נעשה. עם רובוטים. אז. אפא.

העוקץ

זאב 770

New member
קשקוש הכל בולשיט

אני יכול לתכנת רובוט שיגנוב לך עמלות על מיליסקנד
ומה הה 70 אחוז
תוציא טרק רקורד
תוציא מהברוקר טיקטים אולי בגלל לא שיגרו לך עיסקאות

rafipips

New member
עוקץ יכול להיות במאה דרכים שונות

למשל :
עסקה בין מנהל התיקים לברוקר שימחק את התיק ובכסף חצי חצי .
גידור עסקאות פרטיות ע"י כסף מנוהל .
מרק אפ על עסקאות , שאז גם אם התיק מפסיד המנהל מרוויח .
ויש עוד...
ואצלך כל השלושה שרשמתי באים בחשבון , כי הברוקר הוא המנהל תיק .
והכל לכאורה כמובן

rafipips

New member
יתכן גם שאם הסכום קטן

להסתכל על זה כשכר לימוד .
מצד שני מה שקטן לפלוני , ענק לאלמוני .
בתביעות קטנות אין קבוצות , זה אתה תובע
ואם יש לך הוכחות על מצג שוא אז אל תבזבז זמן

sasson15

New member
תביעה נגד one השקעות פיננסיות

שלום רב,
גם אני נפגעתי מהחברה הזו ובימים אלו מתנהלת תביעה נגדם.
כל מי שגם נפגע ומעוניין יכול לפנות אלי בפרטי.

Yoni Vice

New member
תחשוב בהיגיון

אם נניח היה לך רובוט שעושה כסף אז מה היית עושה איתו ?
מוכר אותו לכל טיפש ? או פשוט סוחר ועושה כסף ????
אני לא מבין את כל האלה שמתפתים לקורסים למורים לרובוטים ולמדריכים למינהם הרי ברור שאותם אנשים לאאאאא מסוגלים להוציא כסף מהמסחר עצמו אז לכן הם מלמדים !!!! לא הפנמתם את זה ????
נראה לי שמי שיודע לסחור יבזבז זמן על לימוד ? ( מה שכולל גם לבזבז זמן על לשווק עצמו כמומחה במט"ח ועוד .. )
מי שבאמת יודע לסחור אם זה רובוט או עם זה מומחה אחר אז פשוט סוחר ועושה כסף הוא לא זקוק לאף אחד

enker

New member
כמה דברים

1. לדעת לא שווה לך לתבוע:
א. הסיכויים קלושים כיוון שלא זייפו לך גרפים אלא הראו לך רווחים של 2% בחודש עם DD של 60% - בעיה שלך שלא הבנת את הסיכון מה גם שידוע ומפורסם שפורקס הסיכון עצום[אגב, לדעתי הם בעצמם לא הבינו מה הם עושים הם ילדים קטנים לדעתי]
ב. כיוון שהם הוסיפו לך קרדיט לחשבון - מה שאומר בעצם שהלוו לך כסף בחינם, אז הם יכולים לטעון שההשקעה עדיין עתידה לחזור וגם השופט יכול להתרשם מזה שמדובר בתום לב.
הסיכוי היחיד זה אם תוכל להוכיח שאמרו לך שאין סיכונים, שזה מעבר ליצירת מצג שווא גם לא חוקי. אבל אם לא תיעדת אז אין לך כלום.
2. בנוגע לעמלות, כל זמן שזה בגדר הסביר אין כאן טענה, זכותם לקחת עמלות על שירות ברוקראז'
מה שיש כאן ניגוד אינטרסים זה עניין אחר, אבל כל זמן שהנושא לא מוסדר בחוק ואין רגולציה - אין כאן מי יודע טענה.
3. יתכן שאם תלך לבעה"ב ותבכה לו מאוד על ה5000$ האלו, אולי ירחם עליך ויתן לך כ"ש אם הוא יבין שתפרסם בפורומים.
&nbsp
4. בנוגע למה שכתב יוני, לא מדוייק לגמרי.
מי שיש לו רובוט שעושה כסף, אם זה רמה מאוד מאוד גבוהה בדרך כלל מגייס מיליונים מכמה אנשים לעשות עליהם נוסטרו, ולפעמים גם פונים לציבור החל מסכומים של 30-50K$ מכיר אישית כאלו ברמה בינלאומית.
אם זה רמה בינונית ומטה פונים לציבור לגיוס.
רק שבאמת פה בארץ ל95% מהחברות אין מה להציע וסתם עושים כסף על אנשים.
&nbsp

למעלה