הפקולטה למשפטים בעברית

הפקולטה למשפטים בעברית

התקבלתי למשפטים בעברית וכתוב לי שאולי יהיה לי פרס בגובה חצי שכ״ל שנתי על סמך נתוני קבלה גבוהים.. למישהו יש מושג מתי בדיוק מחליטים על הדבר הזה? האם בקרוב ייתכן כבר שיודיעו או שזה רק ממש לפני תחילת הלימודים? תודה..

natilousky

New member
שנה שעברה

זה עמד על פסיכומטרי 750 לערך וממוצע בגרות 11.10. אם אתה בטווח הזה אז יש מצב שתקבל.
&nbsp
אם אני לא טועה, אתה יכול לבדוק במערכת תנאי הקבלה תחת הקטגוריה של "זכאות לפרסים" תציב כל מיני נתונים עד שתראה כמה צריך בשביל לקבל את הפרס...
&nbsp
אגב, יש מלגות יותר שוות, כמו מלגת שפע (28000 שקל בשנה) אם חשקה נפשך לשלב משפטים עם תארים שמקנים זכאות למלגת שפע(בעיקר מדעי הרוח והחברה) אז לפי דעתי המלגה הזאת ממש שווה, ויותר קל לקבל אותה מאשר מלגת הצטיינות במשפטים כי הספי קבלה לרוח וחברה מטבע הדברים הרבה יותר נמוכים.
&nbsp
בהצלחה.

תודה על התגובה.

כפי שאמרתי, עדין לא הוחלט בחוגים השונים מהו הרף לקבלת הפרס החוגי. מה שכן הצלחתי לשים לב הוא שעם ממוצע בגרות כשלי (11.26), פסיכומטרי בגובה 699 לא מאפשר קבלת פרס ופסיכומטרי 740 מאפשר. הספק מתעורר בטווח הביניים שאני בתוכו, מאחר וציון הפסיכו׳ שלי הוא בסך הכל 712, כך ששאלתי למעשה הייתה מתי אמורים להחליט על התנאים לקבלת הפרס החוגי אבל כנראה שאת או אתה לא יודעת או יודע.. תודה בכל אופן וחג חירות שמח!

למעלה