הפקנו סרטון על חיסכון פנסיוני, אמשח לדעתכם

Itzik RDVC

New member
הפקנו סרטון על חיסכון פנסיוני, אמשח לדעתכם

שלום חברים, הפקנו סרטון חדש המסביר בדרך יצירתית (לפחות לדעתנו) מהו חיסכון פנסיוני. אשמח לשמוע את דעתכם ובעקר האם זה נראה לכם מובן. לצפיה בסרטון החיסכון פנסיוני תודה מראש

דפנה741

New member
סרטון מאוד נעים ובהיר לדעתי

הי איציק, אהבתי את הסרטון, העריכה, המודל היצירתי, המוסיקה ברקע וההסבר הנגיש לכל. הצעה אחת, אם הכוונה היא לגרום לפנות לקבלת ייעוץ פנסיוני הייתי מדברת יותר, אפילו בכותרות, על התועלות המיידיות אולי אף המספריות - "חיסכון מצטבר של עד אלפי שקלים בדמי ניהול", "הגדלת הפנסיה החודשית במאות שקלים לחודש"...אני לא מתמצאת בנתונים אבל ייתכן שגולשים יימשכו לנתונים מספריים, אולי לחשיבות (אם יש) להגיע לייעוץ מוקדם ככל שניתן, חשיבות לכך שלא תמיד מספרים לנו את כל הנתונים שיכולים לחסוך לנו בעלויות. רק רעיונות...אולי לא לזה התכוונתם במטרת הסרטון. בסך הכל כמו שכתבתי הוא משדר מקצועיות, אמינות ואנושיות. בהצלחה !

Itzik RDVC

New member
תודה על ההערות

תודה על המחמאות ועל ההערות. ההערות שלך בהחלט במקום, על חלקן חשבנו מראש והחלטנו אחרת וחלקן בהחלט ניקח בחשבון בסרטונים הבאים. כעקרון באופי של השיווק שלנו, זה לתת מידע ולהקרין עד את הידע והמקצועיות. יש אולי מקום לסרטון נוסף שידבר יותר על התועלות של השרות כפי שאת מציינת נכון. דרך אגב את הפתיח ובסיום וכל הגרפיקות יצרתי לבד בעזרת PowerPoint 2010 ולמדתי לעשות את זה באתר מעולה של בחור אוסטרלי היאנה הקישור.

Itzik RDVC

New member
אם כבר מדברים על גרפיקה...ומוסיקה

את כל התמונות שבהן עשיתי שימוש וגם המוסיקת רקע רכשתי. היום אפשר בדולרים בודדים - למשל המוסיקה עלתה לי 5$ - לרכוש את הזכות לשימוש ולא להסתבך עם תביעות מיותרות.

כל הכבד

איציק ורויטל כמו שאני מכיר אתכם הסרטון הוא בטוח עבודה עצמית , אסבל בהחלט נראה כמו הפקה מקצועית כל הכבוד לגבי המוסיקה שלח לנו לינק איפה קונים מוסיקה במחירים כאלו זולים

סליחה על השגיאות המקלדת הדסלקטית שלי ... :)

איציק ורויטל כמו שאני מכיר אתכם הסרטון הוא בטח עבודה עצמית , אבל בהחלט נראה כמו הפקה מקצועית כל הכבוד לגבי המוסיקה שלח לנו לינק איפה קונים מוסיקה במחירים כאלו זולים

Itzik RDVC

New member
תודה על המחמאות הינה הקישור למוסיקה

audiojungle.net נכון, כל ההפקה היא עצמית, עם קצת רצון והשקעה כיום יש המון כילים שמאפשרים לעשות את זה. את הפתיח והגרפיקות כבר נתתי קישור לאתר שמסביר כיצד עושים את זה. זה לא יאמן אבל אפשר בקלות לשמור כל פרזנטציה של פאורפוינט 2010 כסרטון HD הכי חשוב מכל, הוא לתכנן היטב את מה שרוצים לומר, לעשות מספיק טייקים בכדי למצוא את אותו קטע שיוצא טוב וטבעי. שוב תודה על המחמאות, אשמח שתפנו אנשים לצפות בו.

למעלה