הפקס שנשלח אתמול לקרפ"ר

oshiko

New member
הפקס שנשלח אתמול לקרפ"ר

מצ"ב (כתובת הדוא"ל שלי ושל סמדר נשלחה במקור, מוזכרת במצורף באופן לא מפורש, מטעמים מובנים של שמירת פרטיות). אני עדין מנסה לשלוח את ההעתק לראש אכ"א. הפקס שם לא מגיב, כרגיל שכחו לשים נייר, כנראה.

../images/Emo45.gifמעולה../images/Emo45.gif

ועל מנת להרגיע ולהדגיש שלא כל המפקדים מתנהגים כפי שתואר במקרים השונים בנספח, בשבוע שעבר בעת מהלך האימון בשטח, הופיעה נפיחות דלקתית בלחיו של הבן, החובש שבדק אותו הפנה אותו מיד לרופא במרפאה המרחבית, וזה הפנה אותו מיידית לבית החולים זיו בצפת. שם עבר "ניתוחון". נהג המ"פ הסיע אותו לשם והמתין לו עד סיום הטיפול. הרופא בזיו אישר לו פטורים והפנה אותו לביקורת בבית חולים סמוך למקום מגורינו שם קיבל גם טיפול וגם פטור לעוד מספר ימים. ההפניה לבית חולים ציבורי נעשתה עקב הצורך בטיפול תרופתי שאינו מצוי בידי צה"ל. מפקדו התקשר הביתה והתענין בשלומו. חברים, יש עתיד.

סמדר בנ

New member
הוא כנראה גולש בפורום שלנו ../images/Emo8.gif

ורצה להראות לנו שאפשר אחרת..

י רדן

New member
טנצר, מה שלום בנך?

חשוב שנביא גם דוגמאות על טיפול והתיחסות שכאלה... ובעבר בין דפי הפורום סיפרתי על כך שרופאה התיחסה וטיפלה בביתי באופן יוצא מן הכלל..

../images/Emo51.gifהוא מרגיש טוב יותר....

מעט כאבים, אנו מחליפים לו את הפד המיוחד כל יום והוא לוקח סוג של אנטיביוטיקה חזקה מאד פעמיים ביום. ביום רביעי יחזור לבסיס.

כל הכבוד למ"פ, זו התנהגות לו מובנת

מאליה בצה"ל. החלמה מהירה לבן.

Night-Girl

New member
סליחה על ההתערבות,

אך יש עוד דרך ארוכה לפניכם .. אני מעריכה מאוד את מעשיכם (בתור חיילת שסובלת מאוד מהיחס הרפואי בצבא), ומחזקת את ידיכם...

mor4ges

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

לאחר שסיימתי לקרוא, אני בהחלט מרגישה הזדהות. בתור אחת שהולכת להשתייך למערכת הזאת בעוד חודשיים, אני מאוד מקווה שהמכתב ישפיע. אחרי שישפיע בנושא הרפואי, אולי יהיה אפשר להשפיע גם בנושאים אחרים כמו האטימות שיש לפעמים בצבא, מה שגורם לא פעם ולא פעמיים להורדת המוטיבציה אצל מלש"בים. בכל מקרה, אני רוצה להודות לכם, באמת מגיע לכם צל"ש, ח"ח ועוד!. אני מאחלת שהמכתב יעשה את שלו, ויצליח להגיע למקומות הנכונים. שוב תודה. מור.

ברוכה הבאה מור, חכם להצטרף אלינו

חודשיים מראש. מקווה שזה יעשה לך את הכניסה הרשמית לאמא של חייל/ת קלה יותר

mor4ges

New member
חח.. בהחלט אני החיילת לעתיד :]

יחד עם זאת תודה לשתיכן :)!!

י רדן

New member
מור יקרה בהצלחה לך בשרות ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אפשר לדעת לאן את מתגייסת.?

למעלה