הפקקים
הכיכר
ובע

הפקקים חזרו - והכוונת התנועה

שלום כפי ששמתם לב, הפקק המסורתי בלפיד חזר גם הוא מחופשת הקיץ. בטח פיספסתי, אבל מה עלה בגורל פורייקט הכוונת התנועה ? אנחנו (המתנדבים בע"מ) כבר עברנו: טופסולוגיה והצהרת התנדבות, הדרכה ע"י שוטר תנועה, נתנו תמונה, ואפילו (לא תאמינו) ירינו והוסמכנו בקארבין ! מה חדש בעיניין ? אני אישית, מוכן לעבור השתלמויות נוספות אם יש צורך ..

donaldak

New member
הפקק המתיש בצומת שילת../images/Emo5.gif

היום בבוקר נחלצנו מהפקק בלפיד, רק על מנת לגלות שמחכה לנו פקק נוסף בצומת שילת. פקק זה אינו כורח המציאות והוא נגרם ממופע רמזור קצר מכיוון כפר האורנים ומעניק דקות ארוכות לתנועה מכיוון מודיעין. הכיצד יתכן שמשטרת מודיעין מעניקה זכות קדימה שכזו לתושביה ומתעלמת מהעומס הנוצר מהכיוון שלנו. אם כולנו נתקשר יום יום למשטרת מודיעין אולי נוכל לגרום לשינוי המצב.

אהובה3

New member
הכביש בצומת לפיד

האם מישהו יודע מה הולך להיות בכביש הזה גשר מנהרה את כביש חוצה ישראל סללו יותר מהר

יהלומים

New member
די, נמאס!

20 דקות מהישוב עד הכיכר (!!) המרכזית בלפיד, כאשר יוצאים לפני 07:30 בבוקר! אני יודע שזה כבר נדוש כאן שוב ושוב, אבל המצב הולך ומחמיר. מה עושים?

כזכור גרשון/איריליה מלפיד טירפד

בשלב זה הפנייה של גרשון לפיקוד המשטרה בטענה שההכשרה איננה מספיקה גרמה לביטול הפרוייקט.

לארי

New member
../images/Emo26.gifהפקק בצומת שילת נדון לא מזמן

בפורום ואפשר למצוא פרטים נוספים בנוגע למקורו, כאן.

ninagil

New member
תלונה למשטרה ארצית

לדעתי צריכים להתלונן למטה הארצי שמשטרת מודיעין מנצל את השליטה בבקרת הרמזורים לטובת התושבים שלהם.

קורס ארוך למתנדבי המשמר האזרחי

מושי, למיטב ידיעתי, ניתן לפתור את הבעיה אם המתנדבים יעברו קורס משמר אזרחי. אני מתנצל, שאני לא זוכר את ראשי התיבות שלו. במידה שעוברים את הקורס הזה, המתנדבים יכולים גם ללבוש מדי שוטר. נדמה לי שמשטרת מודיעין נסתה לחסוך למתנדבים את הקורס המלא. אבל - כל עניין הכוונת התנועה תקוע ...

rakef

New member
הפקק

האם יש אפשרות לדאוג לכך ששוטר התנועה יגיע מוקדם יותר? עומדים!! (כמעט מהשער של היישוב) במשך 10 דקות, בערך עד השעה 7:40 ואז נראה כאילו השוטר הגיע והתנועה מתחילה לנוע (בעצלתיים כמובן). משום מה נראה שהפקק השנה ביציאה מלפיד ארוך יותר משנה שעברה. מה ניתן לעשות?

לארי

New member
הפקקים ../images/Emo73.gif../images/Emo73.gifהכיכר../images/Emo60.gif ובע

ובעיות תחבורה בבקרים-בשרשור מטה

michalig

New member
כביש למחסום מכבים

בעבר דובר על סלילת כביש עד למחסום מכבים, מה שאמור לתת פיתרון הולם לבעיות הפקקים. מה קורה עם זה? עבר הרבה זמן כבר.

shlomoben

New member
דובר כבר זמן רב על כביש

דרך כפר רות האם זה רציני? היציאה דרך לפיד גוזלת זמן רב ומשבשת את סדר היום והבעיה הולכת ומחמירה. הבוקר תזמנתי כמו שאומרים חצי שעה עד ליציאה מלפיד.

אברהם ג

New member
הכיכר החדשה תורמת רבות לפקק. במקום

להקל על הרכבים מכל הכניסות לכיכר היא רק החמירה את המצב.הפקק היום ארוך מאי פעם ומגיע כמעט עד לשער שח כפר האורנים. כנראה שזה מתיישב עם המדיניות שהצהיר בזמנו בעתון של לפיד, יו"ר הועד שלהם שבכוונתו להרע את המצב לתושבי כפר האורנים. הוא אכן עומד במשימתו בהצלחה!

shlomoben

New member
אברהם תעזוב את זה

הבעיה יותר רצינית ויסודית בלי קשר להתנהגות של לפיד שגם אני חושבת שהיא לא הולמת. פרנסי הישוב חייבים ליזום כביש ישיר אלינו הפתרון דרך לפיד יוצר עומסים גדולים. להגיד שהככר הוקמה כדי להקשות עלינו נראה לא רציני וקצת מגוחך.

אברהם ג

New member
ימים יגידו ../images/Emo8.gif אם הכל בתום לב

לפעמים,המציאות עולה על כל דמיון גם כשזה נראה בדיוני, אני כבר איבדתי, לצערי כי רב, את התמימות שלי.

התקדמות בנושא הכביש הראשי לישוב

בהשתתפותי בוצע גישור מוצלח בין כפר רות ליזמים במטרה להסיר את התנגדותו של כפר רות לכביש הכניסה המתוכנן בחלקו לעבור בשטחי המושב. במהלך הגישור אף הורגשה התקרבות בין נציגי שני הישובים, התקרבות אשר תוליד שיתופי פעולה חשובים בעתיד. אמש נפגשו שני הצדדים ועורכי דינם (שוב, בנוכחותי) במטרה להגיע לניסוח סופי של ההסכם ביניהם. הפגישה עלתה יפה, ההדורים יושרו, המינוחים נמצאו ואנחנו מחכים לאישור סופי של היזמים מחד ושל אסיפת החברים של כפר רות מאידך. להבנתי האישורים צפויים, בעז"ה, להתקבל בתוך מספר ימים. התוצאה תהיה קבלת אישור מהיר הן לכביש הגישה והן לתב"ע שלב ב'. מכאן ועד לעליית טרקטורים על הקרקע לסלילת הכביש הדרך קצרה מאוד, אלא אם כן יצוצו כל מיני בעיות פוליטיות/מדיניות שקצת קשה לצפות בעולמנו המזדגזג. בכל מקרה (וסליחה על המים הצוננים) אינני רואה שהפתרון בכיוון הזה (ככל שהדבר תלוי בעומסי התנועה) יהיה הדומיננטי במהלך השנה הקרובה.

ginats

New member
שוטר קהילתי

האם זה נכון שיש שוטר קהילתי מלפיד בימים א'-ג' שעוזר בשחרור הפקק, ושוטר קהילתי מאצלנו שאמור לעשות זאת בימים ד'-ה'? ואם כן, איפה הוא היה היום כשלקח חצי שעה להגיע לסוף הפקק? (ולתחילת הפקק בצומת שילת...)

פודה

New member
בכלל בכלל ../images/Emo150.gif

ואני מתחילה לקנות את קונספירציית עיגול התנועה

למעלה