הפקקים

pini9061

New member
הפקקים

היום שוב עמדנו בדרך ממעלה אדומים לירושלים במחסום "הזמני" היה נחמד אם קברניטי העיר היו פותרים את הבעיה הכואבת הזו פיני

שלופ פיני וברוך הבא אלינו !

אני בהחלט מסכימה איתך שהפקקים מוציאים מהדעת ,שלא לדבר על כך שמאחרים לעבודה. אני גם יודעת שמהעיריה ניסו לעשות הקלות , אבל זה מאוד תלוי במשטרה , ואחרי שתי הדקירות שהיו לא רחוק מאיתנו והמצב עכשיו בכלל , אני מניחה שהמשטרה לא תקל ראש... אבל יש לנו תווי חניה של העיר , אז למה לא עושים מסלולים רק לתושבי העיר? זה לא ברור לי... בכל אופן , אם קברניטי העיר היו מגיבים כאן לפורום , זה היה טוב , אבל הם בוחרים להתעלם מאיתנו , יש להם סיבה ??!!!

pini9061

New member
המחסום

יש להם סיבה , בכדי להגיע לבניין העריה לא צריך לנסוע לירושלים. הכלתלוי בנו, בתושבים - עיר של למעלה מ- 30000 תושבים לא יכולה להיות בת ערובה של מחסום דרכים, נכון שהתחליף עולה כסף ( מחסומים) אבל הכסף שמתבזבז על ש"ע ודלק יכול לממן פלוגה של מג"ב. אנחנו יכולים לאלץ את כולם לשנות את המצב, ראשית אני ממליץ לכל מי שנמצא בפקק להתקשר ללשכת ראש העיר ולהודיע שהוא לא מוכן יותר לסבול (5418906), אני חושב שאם הלשכה תקבל מאות טלפונים בבוקר זה יתחיל להשפיע , וכולנו כולל בני כשריאל צריכים לזכור שבסוף השנה יש בחירות ואפשר אז לעשות חשבון.. כל אחד מתושבי העיר יכול לתרום לשינוי המצב פיני

ZiV GiLbOa

New member
סליחה אבל אם כל הכבוד

מעלה אדומים זה לא האיזור הכי בטוח בארץ ויש מסביבו כמה כפרים ערביים. אני בטוח שההמתנה בפקקים מאוד מאוד מעצבנת אבל אין מה לעשות. אם ראש העיר שלנו, בני כשריאל עולה למחסום ומזרז את החיילים אין יותר מה לעשות.

יש לי שאלה - מתי בפעם האחרונה ניסית להגיע

לירושלים בבוקר ? ההמתנה בפקקים מאוד מעצבנת, במיוחד לאור העובדה שצריך להגיע לעבודה בשעה סבירה. הכי מסכנים הם אלה (אמהות ואבות) שצריכים עוד לחכות במעלה אדומים עד 07:30 כדי לשים ילדים במסגרות ורק אז לצאת מהעיר.

ZiV GiLbOa

New member
הוריי ואחים שלי יוצאים כל בוקר

ולא מתלוננים. הם מבינים שזה בשבילם. לביטחון שלהם.

למעלה