הפקת גריז כנראה תבוטל

tommy walker

New member
הפקת גריז כנראה תבוטל

נכון לעכשיו עושה רושם שהפקת גריז שתוכננה לעלות הקיץ תבוטל אלא אם כן יחליטו המפיקים להעביר את ההצגה לאולם אחר קטן יותר. החלטה רשמית תימסר ביום ראשון אבל נכון לעכשיו רוב הסיכויים שההפקה תתבטל אלא אם כן ימצאו בזמן הקרוב פיתרונות לבעיית מכירת הכרטיסים הדלה.

netmaster1

New member
באמת?

למה אווניו הפסיק? זה הצליח.. זה היה טוב! לזה היה טעם, מה יותר אומנותי מעירום פרונטלי של בובות? לא סתם, למה באמת אווניו לא ממשיך?

tommy walker

New member
ובכן...

"טוב" ו"הצליח" אלה מושגים יחסיים. קודם כל לא כל מה ש"טוב" גם מצליח בקופות, ולהיפך. לטעמי זה מחזמר שהיה "טוב" ועד עכשיו הוא גם הצליח בקופות. אבל כנראה לא לעולם חוסן. להצגות של מאי שהיו אמורות להיות בסופ"ש הזה לא נמכרו מספיק כרטיסים. ככה זה...

netmaster1

New member
טוב אני אני מניח שכל מה שנשאר עכשיו לעשות

זה להפעיל את כל הקשרים שלי כדי לגנוב את אחת הבובות...

evilihi

New member
לא פלא במחירים של הכרטיסים..

119 זה ההכי זול שהיה.. ראינו את זה בתאטרון ירושלים לפני 4 חודשים - יותר נכון פספסנו חצי שעה מההתחלה בגלל פאק במודעת פרסומת...באנו בתשע והתחיל בכלל בשמונה וחצי..לא רצו לזכות אותנו כי הכרטיסים נתלשו - אבל גילינו שזה התחיל רק כשנכנסנו לאולם - אחרי שהכרטיסים נתלשו

RossandRachel

New member
היתי אמורה ללכת בשישי אבל ביטלו

כי אחד השחקנים היה חולה... זה לא הכי הוגן שביטלו ככה ואנשים לא יספיקו לראות..:p שיפחיתו את כמות ההצגות- נגיד הצגה- שתיים בחודש

tommy walker

New member
חחחח

מי אמר לך שאחד השחקנים היה חולה? הרי ביטלו את ההצגה כי ביטלו בכלל את כל ההצגות. כבר ביום חמישי הודיעו על זה. אז מה קשור שחקן חולה? אולי אחד השחקנים היה חולה במקרה אבל גם אם כולם היו בריאים אז לא הייתה מתקיימת הצגה. מעניין אם אלה התירוצים שההפקה מפיצה...כאילו שלאנשים אין דרך לדעת למה באמת בוטלו הצגות.

מיכל כKן

New member
לכל חובבי "גריז"

היי. לאור הפרסומים האחרונים בתקשורת,החלטנו כמה תומכים לפתוח עצומה, עכשיו,אנחנו לא יודעים אם זה כלכך יעזור להחלטת המפיקים,אבל שווה לנסות . זה בסה"כ לחתום את שמכם וזהו. מי שרוצה לנסות לעזור זהו הקישור: http://www.postool.co.il/petition.php?user=grease תודה

Remedes

New member
חבל שזה לא מעניין אף אחד..

ככה זה כשמורחים עונה שלמה של כישלון ... כל התכנית הייתה בדיחה אחת גדולה.. הפקה חובבנית מאד... ובנוסף הבחירה בדני זוקו הייתה בחירה גרועה ביותר.. ככה שלאף אחד לא באמת אכפת אם ההפקה הזאת תעלה או לא תעלה.. היא מההתחלה נועדה לכשלון והאיש היחיד שיכל להציל אותה איכשהו .. בוגנים, לא נבחר. אז שיוכלו את הדייסה שהם בישלו לעצמם עכשיו!!!

pazer

New member
לא מסכים

הכישלון התבטא ברייטינג אומנם אז זה פתח אודישנים לכל הציבור ולא רק למפורסמים. שחר ישי למעשה הוא באמת הכי מוכשר שם ואני ראיתי אותו עוד בבית צבי כשהוא עשה את דני זוקו. נכון שהיו עוד מוכשרים אבל הוא ככל הנראה המתאים מכולם ולדעתי בטח שעדיף על בוגנים שגם הוא עשה את זה בבית צבי. ההפקה לא חובבנית ויש שם אנשי מקצוע רבים הבעיה היא שהם נפלו בין הכיסאו כי אצלינו במדינה כל טרנד מוחלף באחר בשנייה. מרגע הזכיה של שחר ורויטל, כל הפנים התחלפו לדן מנו ונועם ועכשיו חוזרים לבועז מעודה וכו' וכל זה בגלל שלמחזמר לוקח זמן עד שהוא עולה. כל הקטע של לעשות תוכנית ריאליטי למחזמר זה לא משהו שאנחנו המצאנו ככה שזה לגיטימי לעשות כזה דבר.

Remedes

New member
אז ככה..

נכון שעשו תכניות ריאליטי על מחזות זמר בחו"ל... אבל עדיין ההפקה הישראלית הייתה חובבנית מאד.. ולדעתי בוגנים יותר מוכשר משחר ישי.. אבל זה כבר סובייקטיבי.. על זה אי אפשר להתווכח.. לדעתך שחר מוכשר ולדעתי יונתן בוגנים לוקח אותו בהליכה גם במשחק, גם בריקוד ושירה, וגם בקסם אישי. ובכל מקרה בחו"ל זה יצליח יותר כי יש יותר מודעות בלונדון וארה"ב למחזות זמר "למבוגרים" מאשר כאן.. שמחזות זמר כאן זה שם נרדף לחנוכה...וסלבס שיימשכו כמה שיותר ילדים קטנים. עכשיו נכון שתגיד לי שעולים לא מעט הפקות של מחזות זמר ברמה גבוהה כמו שיקאגו, ברנשים וחתיכות, המפיקים (שהיה מעולה).. אבל עדיין רוב הרווח של מחזות זמר מגיע בחנוכה.. כשזה קשור רק לשמות שמביאים ולא לכשרון ולאיכות.

pazer

New member
הבעיה

שדבר ראשון אין ממש בארץ מסורת למחזות זמר. רמי הויברגר אמר שמכירת הכרטיסים לתיאטרון גבוהה ממכירת הכרטיסים למשחקי כדורגל בארץ (כ-2 מיליון כרטיסים בשנה). ככה שיש איזה פוטנציאל. אם יש אנשים שהולכים לראות את המלט ומותו של סוכן אז אין סיבה שלא יילכו לראות מחזמר מושקע. הבעיה היא שאצלנו בארץ די נוצרה מסורת של מסחריות כשמביאים כוכבים ולא שחקנים נטו. בחו"ל השחקנים קודם מגיעים מהבמה וממחזות הזמר ואז מגיעים למסך (לא תמיד אבל יש הרבה מאוד כאלה), ויש הרבה שפשוט נשארים במחזות זמר. למה? כי שם יש מסורת. יש מספר תיאטראות גדול שמעלה הפקות ויש בחירה מגוונת. אצלינו מלבד בית צבי שמעלה בתדירות גבוהה מחזות זמר אין אף תיאטרון ברמה כזאת. ואני שואל, אם בית צבי עם יחסית משאבים מצומצמים מעלה דברים שתכלס הם דיי מכובדים, למה לא עושים את זה התיאטראות הגדולים? גם עם השקעה כפולה אפשר להרים משהו מכובד. הרי את המפיקים וברנשים וחתיכות העלו ב-4 מיליון דולר. למה? כי סביר להניח שכל הכסף הזה הלך לפרסום ומשכורות גבוהות לכוכבים. אם היו מייצרים יותר מחזות זמר עם שחקנים מוכשרים לא כוכבים היו משלמים ככה משכורות קטנות יותר אבל אז זה היה נותן פתח לעוד מחזות זמר ולעוד מודעות והחבר היה שואל את החברה אם היא מעדיפה לראות את "שיער" או "רנט". מחזות זמר בחנוכה, שנינו יודעים שקהל היעד שלהם זה ילדים שבוכים להורים שרוצים לראות את נינט וזה לא קהל שיתפתח ויראה בשלב מאוחר יותר בגלל זה את "שיקגו" נגיד. נ.ב. בוגנים רקדן מוכשר יותר ללא ספק אבל מבחינת שירה ללא ספק שחר, אני קצת מבין בתחום השירה ויכול להגיד לך שזה אפילו ללא ספק וגם השופטים אמרו את זה במהלך העונה. מבחינת המשחק והחן אני אישית מעדיף את שחר למרות שקסם אישי זה סובייקטיבי.

trilliane

Well-known member
מנהל
בארץ אין מספיק *קהל* למחזות זמר

בלונדון ובניו יורק יש כל הזמן תיירות, אז גם הקהל כל הזמן מתחלף, והפקות יכולות לנדוד גם לערים גדולות אחרות, למשל בחוף המערבי. גם אם הייתה לנו תיירות ענפה יותר, הרי שלאף תייר אין סיבה לראות כאן הפקה מקומית של מחזמר בעברית, שפה שהוא לא דובר, במקום לצפות במקור בשפה שהוא מבין... (שלא לדבר על זה שתיירים לא מגיעים לישראל כדי לצפות בהצגות). מחזמר הוא הפקה יקרה. הרבה שחקנים, רקדנים, תלבושות, תפאורה, תזמורת חיה – זה צוות גדול פי כמה וכמה לעומת הצגת תיאטרון רגילה. כשציפי פינס אומרת בכל ראיון שמחזות זמר הם לא רווחיים (לפעמים לא הפסדיים, כשיש מזל), אני מאמינה לה. ההפקות בבית צבי צנועות משמעותית מכל בחינה שהיא, ורוב העושים במלאכה הם צעירים בתחילת דרכם המקצועית ולכן גם משתכרים בהתאם, כך שהכל זול יותר. הקהל משלם פחות, אבל גם מקבל פחות. אני לא טוענת שהוא נהנה פחות או שההפקות לא טובות, אני נהנית מהן מאוד; אבל תיאטרון מקצועי לא יכול לעלות מחזמר שנראה כמו בבית צבי, כי הקהל מצפה ממנו לרמה אחרת. ילדים הם קהל אחר... חייבים לקחת אותם לאיזשהו מופע בחנוכה... כי "כולם הולכים". אגב, לא כל הפקות חנוכה מצליחות כלכלית. להערכתי יש הרבה שלא מצליחות, אבל אנחנו לא ממש יודעים איך נראים ספרי החשבונאות שלהם מבפנים.

אבניו קיו חבל שמבטלים

הצגה נדירה בגאוניותה וגריז? מלכתכילה הרעיון של להעלות את זה היה אידיוטי,ועוד ללות את תהליך הליהוק בראלטי,גועל נפש

ק ס ט ל

New member
חבל שמבטלים את אבניו..

למרות שההפקה הייתה אנמית מבחינה מסחרית (כמעט בלי פרומושנים), אולי דווקא זו הסיבה שמורידים אותה. קהל לא נופל מהשמיים.

דווקא היה לזה יחסי ציבור ויחסית הרבה.

היה לזה אזור שלם בהוטVOD הם הופיעו בערוץ 2 ,עשו פרזנטציה, לשם השוואה,מייר לא זוכה ליחסי ציבור כאלה, לפחות לא עד עכשיו.

טומיתם

New member
אני מניחה שהתכוונת למייק,

ואי אפשר להשוות מחזות-זמר בתיאטרון רפרטוארי (כנר, מייק וכו') להפקות פרטיות. בתיאטרון בית לסין, או הקאמרי יש מלא מנויים, ושיווק אגרסיבי משלהם...

למעלה