הפקת המיטב משימוש בפודים אספרסו
שלום לכולם
אני מעריץ של הכנת קפה טעים ומעורר במכונות קפה ידניות ביתיות, כאלה שמאפשרת קפה טחון או פודים.
לפני מספר חודשים רכשתי את saeco poemia manual הידנית, מכונה לא יקרה מדיי אך טובה למדיי.
הבעיה, הבנתי מקריאה בפורום שלרכוש מטחנת פולים ב 200-600 ש"ח לא מספקת את הסחורה בכל הקשור לקפה טוב
ואין לי אפשרות כספית להוציא קרוב ל או מעל 1000 ש"ח למטחנה ראויה. לקנות קפה טחון מראש אינו טרי וחבל על הזמן הפיתרון -
שימוש בפודים.
עכשיו השאלה איך אני ממצה את האופציה כמיטב האפשר. המכונה מספקת את כל הציוד לשימוש בפודים כמובן.
הבעיה שלא תמיד החליטה יוצאת טוב. לעיתים בהפעלת החליטה יוצאים רק מים צהבהבים ולא החום העמוק הנדרש ולפעמים זה נחלט נהדר.
אני לא בטוח אם יש צורך לדחוף את הפוד ככל האפשר לסל שלו או להניח אותו בקלות במרכז..
בקיצור, כל עצה להפקת מנת אספרו מיטבי בפודים תתקבל בברכה.
תודה מראש
אורי
שלום לכולם
אני מעריץ של הכנת קפה טעים ומעורר במכונות קפה ידניות ביתיות, כאלה שמאפשרת קפה טחון או פודים.
לפני מספר חודשים רכשתי את saeco poemia manual הידנית, מכונה לא יקרה מדיי אך טובה למדיי.
הבעיה, הבנתי מקריאה בפורום שלרכוש מטחנת פולים ב 200-600 ש"ח לא מספקת את הסחורה בכל הקשור לקפה טוב
ואין לי אפשרות כספית להוציא קרוב ל או מעל 1000 ש"ח למטחנה ראויה. לקנות קפה טחון מראש אינו טרי וחבל על הזמן הפיתרון -
שימוש בפודים.
עכשיו השאלה איך אני ממצה את האופציה כמיטב האפשר. המכונה מספקת את כל הציוד לשימוש בפודים כמובן.
הבעיה שלא תמיד החליטה יוצאת טוב. לעיתים בהפעלת החליטה יוצאים רק מים צהבהבים ולא החום העמוק הנדרש ולפעמים זה נחלט נהדר.
אני לא בטוח אם יש צורך לדחוף את הפוד ככל האפשר לסל שלו או להניח אותו בקלות במרכז..
בקיצור, כל עצה להפקת מנת אספרו מיטבי בפודים תתקבל בברכה.
תודה מראש
אורי
![](http://img2.timg.co.il/forums/2/1280_0_741041ce-dae3-414a-87be-3399523fdc27.jpeg)
![](http://img2.timg.co.il/forums/2/1280_0_4713ab19-fc7c-4030-9c38-18723b4e4c6c.jpeg)
![](http://img2.timg.co.il/forums/2/1280_0_18903483-6706-452d-98e5-9a6b334c8719.jpeg)