הפקת המיטב משימוש בפודים אספרסו

י ג ש ם י

New member
הפקת המיטב משימוש בפודים אספרסו

שלום לכולם
אני מעריץ של הכנת קפה טעים ומעורר במכונות קפה ידניות ביתיות, כאלה שמאפשרת קפה טחון או פודים.
לפני מספר חודשים רכשתי את saeco poemia manual הידנית, מכונה לא יקרה מדיי אך טובה למדיי.
הבעיה, הבנתי מקריאה בפורום שלרכוש מטחנת פולים ב 200-600 ש"ח לא מספקת את הסחורה בכל הקשור לקפה טוב
ואין לי אפשרות כספית להוציא קרוב ל או מעל 1000 ש"ח למטחנה ראויה. לקנות קפה טחון מראש אינו טרי וחבל על הזמן הפיתרון -
שימוש בפודים.
עכשיו השאלה איך אני ממצה את האופציה כמיטב האפשר. המכונה מספקת את כל הציוד לשימוש בפודים כמובן.
הבעיה שלא תמיד החליטה יוצאת טוב. לעיתים בהפעלת החליטה יוצאים רק מים צהבהבים ולא החום העמוק הנדרש ולפעמים זה נחלט נהדר.
אני לא בטוח אם יש צורך לדחוף את הפוד ככל האפשר לסל שלו או להניח אותו בקלות במרכז..

בקיצור, כל עצה להפקת מנת אספרו מיטבי בפודים תתקבל בברכה.
תודה מראש
אורי





 

Yehuda Badihi

New member
בדוק אם יש מטחנות ביד2. בכל מקרה עדיף מטחנה.

לגבי פודים, לא כל החברות מוצלחות באותה מידה. נסה של חברה אחרת.
 

י ג ש ם י

New member
מה דעתכם על המטחנה הזו?

Graef CM70

דרגות טחינה, מתאימה ישירות לכף חליטה.
דרגת מחיר נמוכה יחסית 650-690 ש"ח בחנויות קפה שונות.

למישהו יש נסיון איתה?

 
המטחנה סבירה אך לא יותר מזה...

אפשר להשתמש בה לאספרסו, והיא תטחן ותהייה סה"כ בסדר... אין לצפות לגדולות וצריך להכיר בקפריזות של המטחנה הזו, בכדי להפיק ממנה תוצאה טובה והנאה, לאורך זמן.
 

אספרסו2

New member
קח את

הסלסלה הצהובה,רפד אותה במטלית הוורודה
וצא לתור אחר מכונת אספרסו שתספק את הסחורה.
 
למעלה