הפקת השנה יוצאת לדרך>>>

TAL BAR ZOHAR

New member
הפקת השנה יוצאת לדרך>>>../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo24.gif

ענק הסצינה דודי שרון יוצר ומפיק מוזיקלי ,אחראי על פרויקט ההצלחה של דיוות המועדונים ג'ואל מהדי' גייז' הנחשבים בסצינת חיי הלילה בישראל, חוגג יום הולדת במועדון ה-TLV . HAPPY BIRTHDAY PARTY DUDI SHARON 5.12.08 TLV DUDI SHARON FIRST TIME IN ISRAEL BOMBASTOS SOLO SET JOUEL הקרנת בכורה לווידאו קליפ הראשון של דיוות המועדונים שצולם במכסיקו BOMBASTOS מופע פריצה מתוך האלבום החדש שייצא בקרוב!!! DUDI SHARON & JOUEL הרכב הקאלב המוביל בישראל ,צמד אנדרגראונד משובח מתרבות וסצינת חיי הלילה. כיום מסומנים לפרויקט הבא ביורו -דאנס העולמי . קהל:23+ מוזיקה:האוס,טרייבל,ניו יורק רווי חומרים חדשים פרי ידיו של המגה DJ DUDI SHARON ----------------------------------------------------------- חברים, לצערי טווח הגילאים דיי ברור לכולנו שהוא הגיוני ולא יהיה ניתן להיכנס להפקה מתחת לגיל 23. א-ב-ל-!!! במהלך השבוע יעלה שאלון בעל אופי אמריקאי ויתעסק בהרכב הקלאב המוביל בישראל ורק 3 ייזכו בכרטיס כניסה חינם וללא חחש מהסלקציה (ישירות לרשימות VIP ) לערב בלתי נישכח !!! וזו ה-ב-ט-ח-ה-!!!! אוהב ,,,ועוד כלכך הרבה ע-י-ד-כ-ו-נ-י-ם- !!! ב-ק-ר-ו-ב-!!!!

jakovstyle120

New member
סיכום שבוע של בית משוגעים, וה-ט-י-א-ל-ו-י../images/Emo41.gif

א-י-ן לכם מושג כמה שלאורך כל שבוע שעבר נהנתי מכל רגע ורגע בזכות כל ההפקה של הצמד המדהים דודי שרון וג'ואל !! אם זה התחיל במולטיליין ..אחרי זה הטיאלוי ביום שני וכמובן ביום חמישי בריץ' ויום שישי במשכית 3!! 4 אירועים שגרמו לי להבין באמת איפה אני נמצא ולחטוף את הלאטמה שלא קיבלתי מימיי .. חברה, הצמד הזה הוא כל כך אלוהי !!!!!! שאין מילים .. המוזיקה, האיכות, האהבה, הגאווה וכל הטוב שבעולם מגיע מהם אלינו .. וכמובן שיחד עם כל אלה ..א-ס-ו-ר לפספס את מה שילך בטיאלוי ב5.12 !! ערב של-א היה , הופעה של-א נראתה , והמון המון הפתעות בדרך .. אני רוצה להודות לכל ההפקה על היחס החם שקיבלתי..דודי, ניר, ג'ואל, טל , סימה, תומר,הרקדנים וכולם-פשוט אין עליכם
אוהב המון המון , ג'ייקוב .

אור enjoy

New member
יואוו נשמע מדהיםם באסה שזה ל23+

מתי יוצא הקליפפפ?? אני מחכה לזה!!!!

ELIRAN ZOAR

New member
אני שםםםם לראות את כולםםםםםםם

בטוח לרשימת וי איי פי.. חחחח

ציונעע

New member
Wo0o0o0o0o0o0o0o0o0w

אני יענה על השאלון הזה מ א'-ת' מקווה להפציץ... אני לא חושב שאני הולך לפספס מסיבה כזאת !!!!!! יאמה הולך להיות ק-ו-ב-ר .

גרוזיה

New member
ערב ניצחון פWוטטטט שלMMMווותתתתתתתת../images/Emo49.gif

סופרת את הימיםםםםםםםםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה גם בנות מגיל 23 :////// לא הבנתייייייייייי

ממש מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לדעתי מכניסים 20 לא תיהיה בעיהההה :/// טל אני ממש מתכוונת לבואאאא !!!!!!

למעלה