הפרוטקציה ואנחנו.

הפרוטקציה ואנחנו.

טוב, אני ניצב לקראת החלטה דיי קשה ואני צריך ממכם תשובה כנה ולא תקליט שרוט ומזוייף. באפריל התחלתי תהליך מיון לגלי צה``ל, משהו שתכננתי כבר הרבה שנים. עברתי את שני השלבים הראשונים והגעתי לועדת הקבלה, שהיא השלב האחרון. לצערי אתמול, חודש וחצי אחרי המבחנים, קיבלתי מכתב מטופש בעל נוסח אחיד ומגוחך, שהודיע לי באי אלו מילים שלא התקבלתי. עד השלב האחרון לא חשבתי בכלל על אותו `ויטמין פי`, בעיקר כי האנשים בגל``צ הצליחו לשכנע אותי שדווקא בגלל הלחץ עליהם, שם יש הכי פחות פרוטקציות. אז עכשיו אני עומד מול החלטה. האם להתחיל להזיז אנשים מפה ושם, ולנסות להכניס את עצמי לגל``צ דרך `הדלת האחורית` ודרך פרוטקציות (אם זה יצליח ופשר הפרוטקציות שלי זו לא השאלה פה.) בנימוק שהרוב מגיעים ככה, או להחליט שלאן שאני הולך אני עושה את זה אך ורק בכוחות עצמי. בנתיים יש לי תחקיר בטחוני למלא ולעשות למחר לתפקיד עובד חקר מודיעין, שנשמע תפקיד מעניין בהחלט, אבל זה לא גל``צ. מה הייתם עושים במקומי? נשארים בתפקיד המודיעיני החביב ותו לא או נכנסים לגל``צ דרך פרוטקציות בלבד? (ונא להמנע מתשובות בסגנון - ג`ובניק לך לסיירות.) Yuv. נ.ב., אם למישהו יש מידע על התפקיד הנ``ל (עובד חקר מודיעין) אני אשמח לקבל גם מידע.

palmino

New member
לדעתי

אם לא היתקבלת בדרך הקשה למה לדעתך תתקבל בדרך הקלה ? אולי בלי להעליב אתה לא מתאים? בקשר לתפקיד עובד חקר מודעין זה נשמע מעניין ומרתק אני ההיתי ממליץ לך ללכת לשם. :)

מזלט

New member
אחחחח... הלוואי עליי

תאמין לי... פרוטקציה - הסם של שנות האלפיים. לך על זה, תזיז דברים. אל תדפוק חשבון לאף אחד. עוד 20 שנה תוכל לספר (כשתהיה כוכב על) איך לא רצו אותך בגל``צ.

avipe

New member
פרוטקציה בגל``צ

אז ככה דעתי היא שלהתקבל לדברים כמו גלי צה``ל צריך להשתמש בפרוטקציה וכמה שיותר...כי הרי בדוגרי זה הכול שם פרוטקציות...ולמה לא עברת את החלק האחרון כי עברו אותו אלה עם הפרוטקציות ...אם עברת את שאר השלבים זה אומר שאתה פחות או יותר מתאים.. אז לנצל וכמה שיותר

אבידן

New member
אני רוצה פרוטקציה

אם אתה מוצא פרוטקציה לגל``צ תן לי אותו. הייתי בשני המבחנים הראשונים ונפלתי. גל``צ זה חלום, ניסיתי למצוא פרוטקציה אך ללא הועיל. אז ויתרתי בדרך הקשה. לך על זה כל עוד אתה יכול אתה חייב!

למעלה