הפרוייקט באנגלית(חצי
)

*זינה*

New member
הפרוייקט באנגלית(חצי ../images/Emo32.gif)

שעשיתי בנושא התמכרות לזינה, כל המעוניין מוזמן לקרוא: עבודה בכתב: הוצגה באופן יפה למדיי. הכנתי דפים מיוחדים עם הדפסים של זינה וכו', כמו שרק זינאים יודעים לעשות. קיבלתי עליה בינתיים 90. למה בינתיים? כי אני מתכוונת לערער!
היא הורידה לי חמש נקודות בגלל שעשיתי את הפרוייקט לבד ולא בקבוצה (בתחילת הפרוייקט הומלץ לעבוד בקבוצה אבל אמרו שגם אפשר לעבוד לבד). הצגה בע"פ: וואו. 'אורל פרזנטיישן' אמורה להימשך כ – 5 דקות. אז חשבתי לי, אני אדבר 2 דקות ושלוש דקות אני אראה להם איזה וידאוקליפ. אבל מה קרה? החדר של המצגות היה תפוס... אז נאלצתי לדבר חמש דקות שלמות...
הבאתי קצת דברים מהבית, בערך אחד חלקי עשרים מהתמונות שלי בבית – ומילאתי את כל הלוח הכיתה בפוסטרים, תמונות וצ'אקרמים, ולבשתי חולצה של זינה (ושלוש שרשראות). בסופו של דבר זה נמשך שיעור שלם ועשר דקות... הם לא הפסיקו לשאול שאלות!!! שאלות כמו... מה הפרק האהוב עליי... ומה לעשות, זה הביטר סוויט! (תבינו שהכל באנגלית). אז... ביקשו ממני לספר את העלילה בקצרה, וזה כמובן בלתי אפשרי, כי אז צריך לספר מי זה מי ומה קרה לפני ואיך ובלה בלה בלה... אז אמרתי להם שיש שיר בפרק הזה (אחרי שהסברתי להם שזה מחזמר...) שמתאר את כל העלילה בערך. אז המורה ביקשה ממני לשיר!!! ואני לא רציתי, אבל הם עשו לי ככה: "סינג! סינג! סינג!" אז... לא הייתה לי ברירה... חחח שרתי להם!!!
על ה'אורל פרזנטיישן' קיבלתי 100... מה דעתכם?

shanyz

New member
פחחחח שרת להם!?!!?!? ../images/Emo13.gif

חה איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדה כל הכבוד, 90 זה מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד לך!! אני ממש התביישתי לדבר שנה שעברה מול כל הכיתה אז ישבנו לבד אני והמרוה בספרייה..:) גם מולה התביישתי פחדדדדדדדדד אגב, נאי מצטערת אבלא ני חייבת לשתף אותכם באושר שלי!!! הסדדרה הכי יפה שעולם חוזרת!! (מצטערת, אבל זה לא זינה
) כאילו, לא ממש חוזרת, אלא סוף סוף נזכרים לשדר!!! בברלי הילס!!!!! תהיה משודרת בערוץ 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאושרת של החייייייייייייייייייייייייייייייייייים!!!!!!!! אני צריכה ללכת לספר לכל העולם!!! ביייייייייי לילה מצוייין ותתעוררו לחיים כבר! מה קורה לפורום!?! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלההההההההה קומו לתחייייייייה כמו גבי וזינה!
חיחי צ'אווווווו מתה על כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shiri_b

New member
נטע ואני עשינו שנה שעברה

מצגת על ניו זילנד קיבלנו 98 בגלל משהו קטן לא זוכרת את המורה הזו, טוב אחרי שנטע קראה לה ז*נה ואני עשיתי לה אצבע משולשת...אין סיבה שהיא תאהב אותנו

*neta*

New member
יופי תמר גאים בך !!!! ../images/Emo13.gif

וול אני רואה שאנגלית וזינה הולכים טוב ביחד, ובנוסף למצגת שעשינו על ניו-זילנד (שפת-גוף), עשינו גם פרסומת לצ'אקרם
ורק לציין, שהמורה הזאת כבר לא עובדת בב"ס, למעשה היא כבר לא מורה

LuZ dE EsTrElLa

New member
וואו איזה רעיון נחמד זה!

חבל על הזמן הייתי נורא רוצה להיות בכל השיעורי אנגלית האלה שאתן עשיתן!

למה לי אין תלמידים כמוכם?

תארו לכם מה זה יהיה בשבילי אם תלמיד שלי יחליט לעשות פרזנטציה על זינה...

למעלה