הפרוייקט ב-ASP.NET לא יכול להטען

israel4ever

New member
הפרוייקט ב-ASP.NET לא יכול להטען../images/Emo2.gif

היה לי פרוייקט שהצלחתי להריץ אותו מצויין. פתאום, אני מנסה להריץ אותו ואני מקבל הודעת שגיאה מוזרה (מצורפת תמונה), מישהו מבין למה?

האזרחק

New member
מה שינית?

העברת את הפרוייקט למחשב אחר? שנית שם של ספריה כלשהי?

israel4ever

New member
עשיתי פורמט למחשב

והחזרתי את הפרוייקט למחשב אחרי הפורמט. היום בצהריים עוד הצלחתי להפעיל את הפרוייקט אבל עכשיו שאני מנסה הוא אמר לי איזה שלוש אפשרויות ובהן האחרונה היא Work Offline, בחרתי באפשרות הזו ועכשיו הוא נותן לי את השגיאה הזו... מה לעשות??

israel4ever

New member
חידוד לבעיה

עכשיו שמתי לב שגם כאשר אני מנסה ליצור פרוייקט חדש שלא קשור לפרוייקט עם הבעיה, יש בעיה ליצור אותו. כשאני נותן לו הוראה ליצור פרוייקט מסוג Web Application תחת VB (תחת שפות אחרות לא בדקתי, לא אקטואלי) אז הוא נותן לי את המסך הבא (מצורף תמונה) וגם כאשר אני משאיר את האפשרות הראשונה מסומנת ומאשר לו את זה, הוא מראה לי שוב את החלון הזה. דבר זה נותן לי לחשוב אולי יש לי בעיה עם ה-IIS שלי, לא?

Just ice

New member
אתה מוכר צימרים ? ../images/Emo13.gif

נראה כמו בעית תקשורת של ה Vד מול ה IIS. ה IIS שלך רץ תקין ? הרצת גם aspnet_regiis ?

israel4ever

New member
לא הרצתי כלום

יש לכם אולי הסבר איך לעשות את זה? פשוט יצרתי את הIIS ולא עשיתי שום שינוי. זה דופק לי את כל הפרוייקט הזה העניין הזה, יש לכם איזה הסבר או משהו?

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה

נו באמת, לפחות לקרוא את הודעות השגיאה. אם התקנת מחדש את ה-IIS איך אתה מצפה שיהיו ה-Virtual directories שנדרשות לכל הפרוייקטים שלך? בוא נתחיל מהתחלה: תשים לב שאתה פותח פרוייקט חדש אתה כותב את שם התיקייה שבה אתה רוצה שהפרוייקט יתאחסן. שם התיקייה שאתה בוחר משמש מטרה כפולה: תיקייה פיזית ברמת ה-NTFS לאחסון קבצים, תיקיה ווירטואלית ברמת ה-IIS לאפשר לדוט נט פריימוורק גישה לפרוייקט. ה-Virtual directory (בעברית, תיקייה ווירטואלית) היא הדרך שבה ה-IIS יודע להיכן לגשת במחשב שלך שאתה ניגש לפרוייקט. בלי תיקיה ווירטואלית לא תוכל לפתוח שום פרוייקט לעריכה, ולא תוכל להריץ שום אפליקציה. רק לשם המחשה, בוא נעשה את הפעילות הבאה: 1. תפתח חלון notePad 2. תיכנס לתיקיית הפרוייקט שלך (פיזית) 3. תגרור את קובץ projectName.sln (זה עם הסמל של Visual studio) לתוך ה-notepad. 4. תשים לב שאיפהשהו בשורה השנייה כתובה כתובת שמתחילה (כנראה) ב-http://localhost/ הספרייה שכרגע מצאנו היא הנתיב הווירטואלי לפרוייקט שלך בזמן הרצה. אם תשים לב כל פעם שאתה פותח פרוייקט קיים לעריכה תראה שה-Visual studio מנסה להתקשר ל-IIS לתיקייה הווירטואלית. ברגע שהתקנת את ה-IIS אתה למעשה איפסת את ה-IIS וכל התיקיות הווירטואליות שלך אבדו. הווה אומר, ה-Visual studio בודק את הספרייה הווירטואלית ומוצא שהיא לא שם וזורק לך שגיאה בהתאם. תצטרך ליצור מחדש את התיקיות הווירטואליות לפרוייקט שלך. כדי ליצור תיקייה ווירטואלית: 1. Start --> run 2. תכתוב: Intermgr 3. כרגע פתחת את חלון הניהול ל-IIS שלך 4. תפתח את העץ של המחשב שלך 5. כפתור ימני על עץ ה-default web site. 6. New --> Virtual directory 7. תכתוב את שם התיקייה כפי שהוא מופיע בקובץ הפרוייקט (זה יהיה השם של התיקייה הווירטואלית). next. 8. תכתוב את הנתיב הפיזי המלא לתיקייה עם הקבצים של הפרוייקט. next. 9. next וסיים.

israel4ever

New member
בעיה בלהפעיל את Intermgr

אני נכנס ל-Start , RUN ורושם לו את זה: Intermgr לטענתו, הוא לא מוצא את הIntermgr. מדוע? מה ניתן לעשות?

israel4ever

New member
מ...מל...מלך...

פתרת את זה, ואתה לא מתאר לעצמך כמה עזרת לי. עכשיו יש עניין חדש שאיתו יש בעיה, כשאני לוחץ Run בתוך ה-VS על הפרוייקט שלי, ה-VS מריץ את הפרוייקט לתוך ה-IE ואז נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה:
Server Application Unavailable The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request. Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.​
לפי מה שאני מבין, זה בעיה ב-IIS. השאלה מה עשיתי לא טוב? שוב תודה.

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

דבר ראשון, כל בעיה במחשב - תאתחל. תאתחל את ה-IIS (תעמוד על שם המחשב שלך ב-inetmgr, תלחץ כפתור ימני על Restart IIS, תלחץ ok ותלחץ end). אם זה לא פועל, תאתחל את המחשב. בנוסף, למה אתה מריץ אפליקציות רשת מתוך run? תלחץ כפתור ימני על הקובץ ה-.aspx ותיכנס ל View in browser. ככה אתה בודק את הדף הספציפי שאתה עובד עליו ולא את ה-Start Page של הפרוייקט. ממה שאני מכיר את הבעיה שלך זאת בעית אבטחה - קרי, נדפקת. מה שלפי דעתי קרה למעשה זה שחשבון ה-asp.net על המערכת הפעלה שלך נדפק קצת מבחינת הגדרות. דבר ראשון, תריץ את aspnet_regiis.exe. זה קובץ שנמצא בתוך ספריית החלונות בתוך ספריית הפריימוורק שלך, וכל תפקידו בחיים זה ליצור ולהגדיר מחדש את האבטחה שלך. תאתחל את ה-IIS ואם צריך את המחשב. דבר שני, אם זה לא פעל, תפתח את קובץ ה-Machine.config שלך (גם בספריית הפריימוורק). הקובץ הזה מיועד לשמור הגדרות לכל האפליקציות רשת שרצות על המחשב הזה. תיכנס לתגית processModel ובפנים יש תגית userName שכברירת מחדל נמצאת על "Machine" תשנה את זה ל-"SYSTEM" ומעכשיו האפליקציות ירוצו עם ההרשאות של חשבון הבסיס של המחשב.

Justin Angel

New member
...

iisreset בתיבת Run, או בתוך inetmgr על שם המחשב שלך תלחץ כפתור ימני ושם זה נמצא.

israel4ever

New member
עשיתי ריסט ל-IIS ועדיין לא עובד

יש למישהו רעיון לפיתרון אחר? כי עד עכשיו אפילו הריסט לא עזר.

Admini

New member
נסה לעבוד עם FPSE

הן מקוללות ובעייתיות אבל עובדות כמו שצריך כשאין ברירה... תתקין אותן (יש קישור ב-FAQ של פורום תכנות ASP) ותנסה לעבוד איתן במקום עם השיתוף.

למעלה