הפרוייקט הבא- שיר העשור.חשובה השתתפותכם!

משמרותי

New member
הפרוייקט הבא- שיר העשור.חשובה השתתפותכם!

שימו לב: גלי צה"ל וערוץ 24 יוצאו עם פרוייקט של בחירת שיר העשור. יש גם שני שירים של מאיר,ביניהם "מודה אני"בביצועו. מסגרת הנצחתו של מאיר וקביעת מקומו החשוב חיי האומה ותרבותה,חשוב מאד שמאיר יהיה במקום גבוה מאד. משימתנו היא להגיע לעשרת הראשונים של העשור וצפונה. כנסו הצביעו הפיצו בכל דרך אפשרית. ללכת לפי השנתונים ולהצביע עבור "מודה אני" ו"בלוז כנעני" http://www.mako.co.il/music-24/decade_chart-items/Article-aff2ba047dac221004.htm

משמרותי

New member
יפה ותודה אורי

ומכיוון שזה בחירות אני ממליץ להתמקד בהצבעה של שיר ומבצע אחד,אם זה באותה שנה.אם האפשרויות בשנים נפרדות,כל המרבה הרי זה משובח... אישית העדפתי את דודו טסה....

מוגג

New member
אל תצביעו בעדי!

כל הרעיון של מצעדים ומדרוגים סותר את תפיסתו של מאיר. חשוב מאוד לא להשתתף במצעדים מהסוג הזה.

משמרותי

New member
בכללית הייתי מסכים אתך,אבל בהנצחתו של מאיר

עוסקים אנו. ומכיוון שזה מצעד עשור, ומכיוון שנוכחותו של מאיר,דווקא במצב לא רגיל זה,חשובה לאין שיעור מאשר מה אהב או לא אהב,כי בעצם רק הוא יודע זאת(ותרצה) ומכיוון שזאת אולי הזדמנות אחרונה לקידום מאיר כמבצע, בואו ותצאו באופן חד-פעמי מהמקובעות,תרדו קצת אל העם והצביעו!

משמרותי

New member
חחחחחח../images/Emo8.gif

לעתים ברומא עדיף להתנהג כרומאי. בעיקר שיש מטרה להשיגה להמשיכה לקיימה. אגב סבתא שלי היתה אומרת אבל תומכת,כי כזאת היא היתה

למעלה