אני כבר לא יודע כמה היא דומה לאנג'לינה ג'ולי אבל בכול אופן החלטתי שאני אמצא דרך לעשות לה שיער ואסיים את הפרוייקט.(צירפת רנדר דיי אחרון) כרגע הבעיה הגדולה שלי היא שאני מכין את השיער ב HAIRFX אבל לא מצליח לרנדר אותו במנטל ריי.. כי כידוע HAIRFX נחשב כ ATMOSPHERICS אז אם יש למישהו פיתרון טוב יותר אשמח לשמוע...
אבל את האמת לדעתי היא לא יצאה כ"כ משהו, לא מבחינת דמיון וגם זאת הפעם הראשונה שאני ממדל משהו אורגני... בגלל זה אני פשוט חושב לסיים את הפרוייקט כבר אני רק חייב למצוא דרך לשיער גבות וריסים כמו שצריך
אין לי כל כך הרבה זמן לשבת על המחשב בגלל לימודים, ואחרי שלושה ומשהו חודשים של עבודה עליו כבר דיי עייפתי ממנו ככה שכרגע אני אעשה מה שאני יכול עם הטקסטורה והשיער ואני אסיים כאן.
המודל יוצר ב 3DS MAX ורונדר ב MENTAL RAY עם GI ו FG. בניתי אותו ב POLY MODELING ואחר כך השימוש היה בסקין שיידר SSS של המנטל ריי ואת הטקסטורות ציירתי לבד בפוטושופ. בעיקרון אין כ"כ הרבה טעם להרחיב כאן כי יש המון טוטוריאלים בחוץ וקצת קשה לכתוב ולפרט פה על כל הדרך עבודה, תריץ חיפוש קטן בגוגל ותוכל למצוא המון חומר על כל דבר כמעט... תוכל לשאול פה שאלות שלא תבין ואני מאמין שכולם פה יעזרו.