הפרוייקט המכשפה מבלייר.שאלות.......

14בן

New member
הפרוייקט המכשפה מבלייר.שאלות.......

1.מה קרה לעזעזל בסוף? זה היה כזה מוזר ולא מובן... 2.יש סרט שני, נכון? אז איך הוא? מפחיד? ועל מה הוא?

אהלן גבר

מה לא הבנת אחי? כולם מתים,המשטרה מצאה רק את המצלמות שלהם ובקשר ל0רט השני זה בולשיט אל תראה אותו.ביי

דם דם

New member
איזה חלק לא הבנת ../images/Emo35.gif

בסרט הראשון יש משהו שלא הבנת? ובסרט השני ראית אותו ולא הבנת גם שם משהו? אולי אני יוכל להסביר לך משהו אם תרצה

14בן

New member
זה מה שלא הבנתי...

אחרי שהבחור מת ונופלת לו המצלמה הבחורה צורחת רואה אותו עומד ליד הקיר ואז גם המצלמה שלה נופלת...עכשיו..אם הוא מת אז איך הוא עומד? ובקשר לסרט השני אני מתכוון מה קורה בו? על מה הוא?

דם דם

New member
הסברים(חשש לחשד ספויילרים) ../images/Emo58.gif

אז ככה בפרוייקט המכשפה מבלייר הראשון בסוף הסרט קורה שהבחור איתם נעלם להם,הם נכנסים לתוך מבנה נטוש שם הם שומעים את הבחור(היו שני בנים ובת) הם מחפשים אותו ושם רואים כאילו ליד הקיר את הבחור שהם חיפשו(או צל שלו) שם המצלמה של הבן שצילם נופלת יש קטע מטושטש שבו הוא נעלם, שומעים רק צרחות וככה שני הבחורים נעלמים ושומעים רק צרחות של הבחורה, המצלמה שלה גם נופלת ורואים כול מיני תזוזות רגליים רק וצל של מישהו וככה זה נגמר כשבעצם שלושת האנשים שם נעלמים בסרט.

דם דם

New member
בקשר לסרט השני

פרוייקט המכשפה מבלייר השני, אני יכול להסביר לך מה קרה שם אם אתה רוצה, אבל אם לא ראית אז חבל שאני סתם יגלה לך ויהרוס לך. אז תחשוב על זה אם אתה רוצה שאני יסביר לך גם את הסרט השני אם ראית אותו ולא הבנתי אני יסביר לך גם אותו, אם לא ראית עדיין כדאי שתראה אותו קודם לפני שאני סתם יהרוס לך.

הסבר...

אם תשים לב בהתחלה של הסרט בראיונות שעושים לכל מיני אנשים בקשר למכשפה מבלייר, מישהו אומר להם שהמכשפה גורמת לך להביט בעצמך במראה משהו כזה. אז כשרואים אותו מסתכל במראה זה אומר שהמכשפה תפסה אותו... זה מה שזכור אבל ראיתי את הסרט מזמן אז אולי טעיתי במשהו.

למעלה