הפרוייקט חוזרים היום מסיבוב הופעות בחו"ל. מישהו הולך לקבל אותם בנתב"ג?
G glitter8 New member 8/2/07 #2 אני אשמח לקבל אותם בנתב"ג ובאותה הזדמנות לטוס לאיזה חודש לסוף העולם, לנוח קצת... במקום זה אני נוסעת לירושלים.
אני אשמח לקבל אותם בנתב"ג ובאותה הזדמנות לטוס לאיזה חודש לסוף העולם, לנוח קצת... במקום זה אני נוסעת לירושלים.
W willo1 New member 11/2/07 #6 ../images/Emo6.gif אגב, בלי שום קשר למפגש עם עידן שיהיה בע"ה. אני מודיעה על מפגש פורום בפורים בעזריאלי. הגעה חובה
../images/Emo6.gif אגב, בלי שום קשר למפגש עם עידן שיהיה בע"ה. אני מודיעה על מפגש פורום בפורים בעזריאלי. הגעה חובה
G glitter8 New member 11/2/07 #8 אין "יוחלט" הציפיה פה שאת תחליטי, אי אפשר שכל אחד יחליט, נכון? אפשר לעשות הצבעה- מי בעד ירושלים מי בעד ת"א (אם בכלל נשארו אנשים בפורום...)
אין "יוחלט" הציפיה פה שאת תחליטי, אי אפשר שכל אחד יחליט, נכון? אפשר לעשות הצבעה- מי בעד ירושלים מי בעד ת"א (אם בכלל נשארו אנשים בפורום...)
W willo1 New member 11/2/07 #9 ממש ממש ממש לא הציפיה היא ממש לא שאני אחליט, אני לא פה לבד וכל העניין הוא שיתוף פעולה אתכם (ע"ע ההודעה למעלה שלכל פורום יש שני צדדים, מנהל וגולשים) מה גם ש"הצבעה" = "יוחלט". העניין פה הוא החלטה משותפת. הבנת לא נכון את הטקסט.
ממש ממש ממש לא הציפיה היא ממש לא שאני אחליט, אני לא פה לבד וכל העניין הוא שיתוף פעולה אתכם (ע"ע ההודעה למעלה שלכל פורום יש שני צדדים, מנהל וגולשים) מה גם ש"הצבעה" = "יוחלט". העניין פה הוא החלטה משותפת. הבנת לא נכון את הטקסט.