הפרויקט להבאת SOD לישראל

DesertRose7

New member
הפרויקט להבאת SOD לישראל

SOD = SON OF DORK למי שלא מכיר, לא שמע, לא ידע.. זאת הלהקה שג'יימס, פליט באסטד, הקים אחרי הפירוק. שני דיברה עם ג'יימס ומנהל מסע ההופעות של SOD. בעקבות בקשתו של המנהל היא בונה רשימת מעריצים של SOD בארץ. ברגע שנגיע ל-1000 אנשים, לפי מה ששני אמרה שהמנהל שלהם אמר.. SON OF DORK יגיעו לארץ
נשמע הזוי ומוזר?! אל תדאגו.. אף אחד לא עובד עליכם. וגם אם כן.. לא נפסיד שום דבר. אז כדי להגיע ל1000 אנשים אנחנו צריכים שכל כולכם תרשמו ותרשמו את ההורים/חברים/חברים של חברים/דודות/סבתות/כלבלבים וכל מי שרק אפשר. לא חשוב ממש אם הם אוהבים או מכירים אותם. כי בסופו של דבר כולם יבואו |מחזיקהאצבעות|
אין צורך להירשם פעמיים כי זה לא יחשב. ואל תשכחו להירשם עם שם של SODISRAEL2,SODISRAEL3 וכך הלאה. תשלימו את המספרים החסרים בין לבין מי שכבר רשום שם

TlovesD

New member
אני ארשם בכיף רק תסבירו לי משו

איפה כתוב מי נרשם אחרון??!!!

DesertRose7

New member
יש לך לינק בהודעה למעלה

"רשום שם"- מופיע בכחול כי זה לינק כנסי לשם, זה הרשימה של הרשומים. תבדקי בדף האחרון מי האחרון שנרשם

cami love benja

New member
את יכולה

בבקשה להעלות לשם קישור או משו? לא הצלחתי ולא מצאתי !! או שהופיע לי משו מוזר שאומר שאני לא יכולה להיכנס לדף..=\

TlovesD

New member
תהרגו אותי

אבל נשבעת שאני לא מוצאת!!! אולי תגידו לי מי האחרון ואני ארשם וזהו?

DesertRose7

New member
האתר כרגע לא עובד

יש שם עידכונים. הוא יהיה בסדר שוב ביום שני אז תנסי ביום שני שוב ואם לא תצליחי נעזור לך בכיף

Love Bem

New member
חתמתי+נצל"ש שחררר?????

כתבתי פאפיק נוו.. לשלוח לך אותו? פאנפיק ממש מעולה אבל זה לא מה שאמרתי לך אל...נו.. את יודעת!

Hip Hop star

New member
בקשר לפירסום,שלחתי מכתב../images/Emo45.gif

למעריב לנוער..מקווה שייעשו משהו בנידון..אני לא צריכה שייפרסמו,שייעשו את מה שעינב ואנכי ביקשנו...

למעלה