הפרום הזה ריק מתוכן...

הפרום הזה ריק מתוכן...

שלום רב... אני פונה בעיקר למנהלות! לצערי עליי לעמידכן על מקומכן.. לעניות דעתי אתן מעלות נושאים כול כך שגרתים ורגילים שחוזרים על עצמם ..מבלי להתעמק.. במקום לעלות נושאים שיגרמו לכותבים בפורום זה להשתתף,חוות דעת ולספר כול מיני סיפורים מהחיים... אתן מתעסקות בבולשייט ענק.. העוסק במרדפים והשמצות אחרי כמה מהכובתים. דיי מתי נשים את הגבול??... העסק מתחיל להיות משעמם! אתן צריכות להעלות דיונים בנושאים עדכנים יותר.. אתן יכולות להסכים איתי או שלא.. ההחלטה בידכן.. רק אמרתי את שלי.. אני לי כל כוונה להשמיצכן אלא רק תקחו את דברי לתשומת ליבכן והבחירה בידכן כפי שנאמר.. בתודה מראש, הקרפדה הירוקה

LordNor

New member
אני מסכים איתך בזה שהפורום מתרוקן

בזמן האחרון... אבל הינך טועה בכך שאת מפנה אצבע מאשימה כלפי מנהלות הפורום שהן שאחראיות לנטישת הגולשים, זה בכלל לא נכון , הן לא אשמות בכך. ויש להן ניסיון בניהול הפורום... תחשבי על פורמים אחרים ללקוי שמיעה באתרים אחרים.. אנשים לא יכולים להיות גם בזה וגם בזה... וגם לפי מה שכתבת אני רואה שלא כל כך הבנת את הבעיה בפורום....

לקרפדה הירוקה ../images/Emo105.gif

את מוזמנת גם להעלות נושא. אינך צריכה לחכות לנו שנתיישב מול המחשב ונחשוב על נושא. לא מזמן היה דיון ארוך מאד בנושא שעניין רבים מתושבי הפורום. מרדפים והשמצות- דיון אחד בודד, עם גולשת שלא צייתה לכללי הפורום. לא היינו קוראת לזה עיסוק עיקרי. נושאים עדכניים- אשמח אם תעזרי לנו. אני שוברת את הראש על נושאים לדיון, ספר מחזור, עיצוב לספר המחזור ועוד כמה דברים. רעיונות חדשים יהיו מועילים, ונודה לכל דם חדש. יום טוב!

למעלה