הפרומו החדש ל- ערוץ 10 "הישרדות בקאריביים"

biסk

New member
קישור לחיץ../images/Emo134.gif

http://www.youtube.com/watch?v=aKp1Te04sGU והפרומו פשוט מדהים!

omer719

New member
נכון!!!D= ../images/Emo45.gif

הפרומו פשוט מדהים , נראה ממש כמו האמיתי , האנשים בכלל לא נראים כמו הישראליים המצוייםXD[חחסתם] נראה לי הולך להיות שווה ביותר.

פרומו ענק!

הכתוביות טובות... הכול נראה אמיתי (חוץ מהדגל התקוע שנראה כמו סמל של פורום או משו...) המתמודדים נראים מעניינים וטובים =] איי מקווה לטוב... הציפיות שלי כבר בגודל של בלון!

D e l i l a h

New member
וואי זה מממש ממש טוב!

נראה יותר ויותר כמו האמריקקי אבל מעצבנים אותי הדברים הקטנים שהם מחכים מהאמריקאים כמו למשל הזה שגיא זוארץ ככה מחוץ למסוק שקורה בכל עונה בהתחלה ובעונות הקודמות בסוף כשג'ף חוזר.. או זהשהדגלים והסרטים ממש אותו הדבר.. קצת מקוריות חברים לא צריך להעתיק אחד לאחד

omer719

New member
לפי מה שהם אומרים בכול הכתבות זה לא בדיוק

אחד לאחד , כי הם אומרים שהם רוצים לתת יותר זמן למה שהולך במחנה , דבר שבאמת הולך לבוא לביטוי עם העובדה שכול פרק מתפרס על יומיים . זה בטח 30 דקות כול פרק [ לפחות ] , אז כנראה שזה יהיה ממש דומה , כי בכל זאת הם לוקחים סדרה שכבר קיימת , אבל הם משנים , אנחנו רק נראה אם זה הורס או משפר. בכול מקרה אני ממש מת לראות את זה ולא מבין למה הפרומואים מעכשיו , יש עוד חודש בערך עד לעליית הסדרה..

TA2020

New member
30 דקות כל פרק? הצחקת אותי!

כל פרק (לא משנה אם זה יום שישי או שבת) יתפרס בטח על לא פחות משעה/ שעה וחצי של שידור. מתוך כל זה יהיה לפחות 45 דקות של פרסומות אם לא יותר וכל שאר הזמן שנותר יהיה הפרק עצמו. אם זה כבר בערוץ 10 אז תתכוננו לזה שכל 5 דקות יהיו פרסומות!!! אחרת, הם יצטרכו לחזור על אותם הדברים כל הזמן (כמו במצלצלים)

omer719

New member
ברור שאני מדבר על הפרק נטו ולא על פירסומות.

נראה לי שהפרק ללא הזמן של הפירסומות יההי בסביבת ה- 30-35 דקות.. וככה גם ביום למחרת. נראה לי , חח XD

D e l i l a h

New member
כן אבל אינ התכוונתי לדברים היותר קטנים

שמפריעים לי כמו מה שאמרתי נגיד הדגל והסרטים, תיהיו יצירתיים תחשבו איך לעשות את זה שונה לא צריך להעתץיק הכל מהאמריקאיים

../images/Emo12.gif WOW נראה מעולהההה

באמת לא נראים עם ישראלים, זה בטח הבנדנות מטעות. עכשיו אני בכר ממש על קוצים.

Fairywitch

New member
וואו, ממש כמו המקור!../images/Emo2.gif נראה מבטיח../images/Emo9.gif

רק שיקיים... איזה יופי, השקיעו. עכשיו אני מחכה בקוצר רוח

MeWithoutU

New member
בטח לא תסכימו איתי...אבל...

לי כבר נמאס שאנחנו הישראלים מחקים כל מה שהאמריקאים עושים. ובעיקר ובעיקר - סדרות טלויזיה כמו - נולד לרקוד - כוכב נולד - רוקדים עם כוכבים ועוד ועודדדדדדדדדדד... ועכשיו גם הישרדות. אין מה לעשות...יש דברים שם...שאנחנו בחיים לא נוכל להיתעלות עליהם. וכל החיקוים שלנו מראים שאין לנו אופי.(טוב לא לנו...אלא לאנשים שלוקחים תוכניות ומחקים אותם) נו באמתתתתת...אנחנו לא יכולים להמציא תכנית ראליטי שהיא רק שלנו?אנחנו חייבים לחקות הכולללללל?????? אני מחכה שכבר יקום בנאדם שיגיד "ממציאים תוכנית ריאלטי משלנו...ולא מעתיקים מארצות הברית" איפה המקוריות??? ישראלים גם יכולים להיות יצירתיים!...לא צריך לחקות! בטח תכעסו עלי אבל זאת דעתי! סוריי...(=

BullsDuDe

New member
איפה אתה רואה פה חיקוי?

ישבו עם יוצרי הסדרה, הגיעו איתם להבנות והחליטו לקנות זכויות לגירסא ישראלית לסדרה. ולפי איך שזה נראה זה הולך להיות ברמה גבוהה מאוד. כבר קשה לי להתאפק.

MeWithoutU

New member
דבר ראשון - אני בת

דבר שני - מה זה משנה שהחליטו לקנות זכויות??? זה הופך את זה לרעיון מקורי???לאאא!!! לוקחים סדרה שכבר קיימת לכן זה חיקוי. ולא אמרתי שהסדרה הולכת להיות רעה או מגעילה! (גם כוכב נולד זה חיקוי ועדין סדרה טובה - לדעתי יותר טובה מהמקורית בארצות הברית)

BullsDuDe

New member
כוכב נולד זה באמת חיקוי...

כי הם גנבו פורמט. הישרדות הוא פורמט שנקנה ולכן זה לא חיקוי זוהי גירסא ישראלי למוצר האמריקאי.

n o g a m o o n

New member
מי אמר שישראלים לא מקוריים?

מה עם הכספת שזה משחק מקורי ישראלי ונמכר לכל העולם? ואני בטוחה שאחד נגד מאה גם יגיע לעולם הרחב בעתיד. ואם את מדברת רק על תוכניות ריאליטי, היה לא מזמן איזה פרוייקט Y ביס והיו עוד תוכניות. הישרדות זה משחק יומיומי לחלק מאיתנו שגרים באזורי קרבות וחוטפים קסאמים וטילים.

למעלה