הפרומו המלא של העונה השלישית

Roei152

Well-known member
מנהל
הפרומו המלא של העונה השלישית לפי הפרומו ,בעונה השלישית השכונה נופלת קורבן ומתחילה להרס בצורה לא הגיונית , תיבות נופלות , ונראה שרעידות האדמה מהחממה קופצות לביקור .. על מנת להגן על התושבים , צ'יטה מציע לדרורה להעביר אותם לאילת
מה שמפחיד אותי ויכעיס את יוסי , לא שמעתי מליהי כלום בהקשר של העונה הזאת , אז כנראה שהיא ללא תקח חלק...

Roei152

Well-known member
מנהל
עוד פרט לא מפתיע בכלל
השכונניקים לא באו להנות באילת , שתתהיה המוקד לשתי סדרות נוער להוט ֹׁׁ(סדרה נוספת שנקראית "אילת" מופקת בימים אלו ע"י יוצרי גאליס .. ) הם באו לעבוד במלון כחלק ממלחמת העשירים VS עניים ...
\

רק לא מבין דבר אחד
תשמע, קודם כל אני יודע שליהי פה.
&nbsp
אבל אני לא מבין... דרורה ראש מועצה? לא ביטלו את זה? או שהיא במשרד המנהלת?
&nbsp
ומה ההרס הזה?
&nbsp
ולמה ויקי עוד חיילת?!

Roei152

Well-known member
מנהל
רחלי שינתה את ההיסטוריה
לפני שסוזי חזרה לרראשות המועצה... ובכלל הפעם היא נתנה את זה לאגם ... עוד לא ידוע בכלל מתי העונה השללישית מתחילה מבחינת הזמנים, כמה זמן עובר מכך שרחלי מחקה אתתת ההיסטוריה של העונה הקודמת...
&nbsp

אבל... זה נראה שזה ממשיך מאותה נקודה
אודי ומיטל, למשל?
&nbsp
גם יהיה לי קשה לראות את בראון העובדת עם הבורמזים... אה, הלנה האשכניזפאטית... אה, דרורה ראשת המועצה והמנהלת! אחרי כל הדברים שראיתי באי.
&nbsp
איפה סוזי בטריילר? איפה ג'וני כישלוני? ומה יעל פולמן קשורה בכלל, היא שכונקית או לא? ראו אותה, אבל לא עם כל השכונקים בהתחלה.

Roei152

Well-known member
מנהל
מאיפה אתה יודע שאודי ומיטל ממשיך?
לא ברור לי מהטריילייר אם הם ממשיכים או לא ... זה שהם יושבים אחד ליד השניה לא אומר כלום ..
גיורא מחק לגמרי את העונה שלו ונתן לכותבת חדשה להתפרע על העונה השלישית .. עובדה שהיא כתבה עונה שבהעיקר שלה הוא אילת תפסה בעצם את הסדרה החדשה של יוצרי גאליס ...
&nbsp

לא יודע. נקווה.
נשאר רק לקוות שזה שגיורא מחק את הסמטוכה ההיא אומר שהעונה הזאת תהיה יותר טובה.

dar dahan

Member
אין על הלנה!
היא הייתה נהדרת בעסקים עם הבורמזים, והיא נהדרת באופן כללי, אבל כדרורה היא מעצבנת, אני לא מבין מה היא עושה?
מאז ימי האי היא משחקת בנו, הפכה לאשת עסקים מפחידה שמתעסקת עם גופות ואז הפכה למנהלת בית ספר וראשת מועצה זמנית.
&nbsp

הסצנות הכי יפות הן שלה עם מקס
לא, לא הכלב של הלמוט.
&nbsp
סצנות של אימא אשכנזייה וילד שהיא עושה לו פאסיב-אגרסיב.
&nbsp
המממ... האמת שהזנחתי לאחרונה את האי מסיבות אישיות... חייב לחזור לזה בפסח.

igloo2

New member
וואוווו נראה טוב!!
אבל באמת מדאיג קצת שליהי לא מופיעה

למעלה