הפרומו לסדרה בהוט הפרומו של הסדרה באקסטרה הוט
S SShaii New member 13/4/08 #2 תודה../images/Emo192.gif רק אותי זה מעצבן איך שהיא אומרת "THE O.C" היא אומרת את זה מחובר S: (כילו דאוסי) D:
תודה../images/Emo192.gif רק אותי זה מעצבן איך שהיא אומרת "THE O.C" היא אומרת את זה מחובר S: (כילו דאוסי) D:
ה העלמה שוקולטה 68 New member 13/4/08 #4 חייבת להגיד .... ../images/Emo80.gif שלא כ"כ התלהבתי מהפרומו, ואני חושבת שיס היו מצליחים לעשות אחד יותר טוב. אבל בקטנה P:
חייבת להגיד .... ../images/Emo80.gif שלא כ"כ התלהבתי מהפרומו, ואני חושבת שיס היו מצליחים לעשות אחד יותר טוב. אבל בקטנה P:
ה העלמה שוקולטה 68 New member 15/4/08 #17 יס השתפרו בפרסומות.. ראיתן את הפרסומת של הבית משפט? אני פשוט יודעת את זה בעל פה כבר
S Shexy Peanut New member 14/4/08 #11 הוט עושים אחלה פרומואים ../images/Emo11.gif ראה ערך - הפרומו לעונה הרביעית של האוס. הפרומו של CSI ניו יורק
הוט עושים אחלה פרומואים ../images/Emo11.gif ראה ערך - הפרומו לעונה הרביעית של האוס. הפרומו של CSI ניו יורק
K Keren 104 New member 15/4/08 #13 ../images/Emo45.gif בדרך כלל הפרומואים של הוט ממש טובים, משום מה הם לא ממש משקיעים בפרומואים לגוסיפ גירל.. לא יודעת למה... הפרומו של האוס באמת מקסים
../images/Emo45.gif בדרך כלל הפרומואים של הוט ממש טובים, משום מה הם לא ממש משקיעים בפרומואים לגוסיפ גירל.. לא יודעת למה... הפרומו של האוס באמת מקסים
S Shexy Peanut New member 16/4/08 #18 העונה הרביעית גם הורסת. הספקתי לראות כבר איזה 7 פרקים וזה מגניב בטירוף חולה על האוס