הפרומו לעונה השישית של המגן...

הפרומו לעונה השישית של המגן...

קצת באיחור אבל עדיין פאקינג רעדתי שראיתי את זה...

Marauder

New member
שיין הבנזונה הזה!!!

היוצרים מתגרים בנו כשהם מראים דבר כזה!!! :(

sagd

New member
מצמרר

כמה פשוט הפרומו, ככה הוא מורכב.... כמה פלאשבקים עלו בי. יאללה, כמה אפשר להתאפק

dan the man

New member
עשה לי צמרמורת...

השיר ממש מתאים ... בכל מקרה אני כבר לא יכול לחכות... ומי שרוצה זה השיר:karma police - radiohead

unkown7

New member
פרומו אדיר

לא יכול לחכות לעונה השישית *פעם רביעית שאני רואה אותו*

liorUC

New member
מישהו הצליח לראות

עם קוואנו ממשיך גם לחלק הזה של העונה???

dan the man

New member
לא יודע..אבל לא חושב

כיקוואנו הגיע לעונה הזאת בשביל להרוס ולאמלל את החיים של הסטרייק טים... וגם העד הכי חשוב שלו היה לם... עכשיו כשלם איננו אין לו בסיס לחקירה ומשהו אומר לי שלסטרייק טים יהיו מספיק בעיות בינהם בגלל הרצח של לם

sagd

New member
לאור ההצלחה

של אדון קוואנו (כמה ששנאתי אותו ) , אני מאמין שהוא יישאר. בנוסף, יש לו אינטרס לגלות מי רצח את העד היחיד ומין,שלו נגד הסטרייקטים. לגבי הבעיות בתוך הצוות אני מבסכים ואם תוסיפו את קוואנו זה מתכון לפיצוץ. אני כבר מת לראות את התגובה של וויק שיגלה ששיין רצח את לם. מה שיין יגיד אני מתאר לעצמי " זה לא משהו שאתה לא עשית", אבל מעניין מה ויק יענה לו ואיך יהיו היחסים ביניהם לאחר מכן, אולי זה כבר עונה 7..........

liorUC

New member
ההצלחה של קוואנו

לדעתי הוא אחד הדמויות הכי חזקות שם. הבנאדם פשוט משחק מדהים, ולמרות שהוא משחק דמות שאמורים לשנוא אותה, ממש אהבתי אותו ואני מקווה שהוא ימשיך. (הקטעים האהובים עלי: פרק ראשון שהוא מזמן את אסוודה, פרק שלישי שהוא מדבר פעם ראשונה עם ויק, פרק חמישי שהוא הופך את השולחן, פרק שמיני עם האקסית בחדר החקירות, והדובדבן שבקצפת - פרק 10 עם ההתפרצות על המפכ"ל). הבעיה היא, שלפי שיטוט בפורומים מחו"ל, אנשים פשוט שנאו אותו ואת הדמות שלו, רק כי הוא "גוזל" זמן מסך (למי שמעוניין http://www.imdb.com/name/nm0001845/) לכן נראה לי שהוא לא ימשיך. אבל מקווה שכן.

Carpet Crawler

New member
קאוונה בעונה 6

(זה לא כ"כ ספוילר אבל מי שרוצה לבוא "נקי" לגמרי לעונה 6 אולי עדיף שלא יקרא...) בפרומו הראשון (מתוך 2 עד עכשיו) לעונה 6, שהראה כמה תמונות מהירות ממנה, מופיע גם וויטאקר-קאוונה בכמה פריימים. בנוסף, היוצר שון ריאן אמר שקאוונה יחזור בעונה 6, אבל מסרב לגלות בכמה פרקים הוא ישתתף.

למעלה