הפרומו לעונה ה3 של האוס יצא

pink panther 8

New member
הפרומו לעונה ה3 של האוס יצא

נשמע מעניין לאללה העונה השלישית תתחיל בארה"ב ב-5.9 מחכה בקוצר רוח לראות מה קרה בסוף.... מקווה שגם אלו שראו את העונה השנייה מוקדם יותר יראו גם את העונה השלישית מקדם יותר... ככה שיהיה לי עם מי לדבר על הפרקים חחחחח

Benjamin Turner

New member
ברור! מה נראה לך, שנחכה חצי שנה

לראות אותם, ועוד אחרי no reason הנפלא והfall preview המדהים? אין מצב!

Hieros Gamos

New member
ואחרי שאנחנו יודעים../images/Emo58.gif

שהאוס הולך לסבול ולהתמכר לסמים
אוף אני שונאת את האמריקקים. יש לנו 4 פרקים- 5.9, 12.9, 19.9, 26.9 ואז יש לנו פאקינג חודש שלם לחכות כי יש להם פגרת בייסבול מטומטמת
אני שונאת בייסבול. ואז אני מניחה שהם יחזרו ב7.11 ויהיו שלושה פרקים (7, 17, 21) ואז הם יצאו להפסקה של לפחות שבוע ואם יש לנו מזל וAI עוד לא יהיו בתוכניות של שעתיים יהיה עוד פרק או שניים לפני הכריסטמס ואז הפסקה עד סביבות פברואר. אני אמות. אני שונאת את הסקדואל שלהם

Benjamin Turner

New member
אנחנו משתדלים להדחיק את זה ../images/Emo3.gif

אומללון שלי, אני לא אעמוד בזה... אגב, ראיתי את three stories היום שוב, ורק עכשיו שמתי לב (כן, אני קשה) שהאוס עצמו עורך הפרדה בין הכאב לחוסר התפקודיות של הרגל ואומר שבגלל כמות השריר שהוצאה, השימוש ברגל נפגע מאוד (כלומר לא בגלל הכאב)
תמוה מאוד.

Hieros Gamos

New member
אני יודעתתתתת ואני שונאת אותם על

חוסר דיוק אבל אני לא יכולה לא לאהוב את הסצינות שראינו בפריוויו ואת מה שיבוא אחרי זה

Benjamin Turner

New member
../images/Emo58.gif

את יודעת, ובכל זאת נתת לי להשתפך פה בהסברים אנטומיים עם תמונות מנטר?
(אני יודעת שציינת שנאמר שהנזק אקסטנסיבי, אבל זה לא אותו דבר. במשפםט הזה של האוס יש הוכחה חד משמעית). מילא, אולי הם ימצאו לזה פתרון קביל רפואית.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo3.gif תשימי יותר לב להבא../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

אמ לא נראה לי שיש כל כך דרך למצוא לזה פתרון קביל רפואית אבל גם לא נראה לי שכל כך אכפת להם, זה נעשה כדי לתת ליו עוד קצת מנוחה וכי זה תורם להמשך הבא עלינו לטובה (ועל האוס לרעה אבל זה אותו דבר מבחינתי
אני מצטערת, אני בנאדם נורא אבל מאחר והסוויטה שלי בגיהנום כבר מובטחת חשבתי על ללכת עד הסוף)...אין אפשרות למצוא לזה פיתרון. אני חושבת שהם מקווים שלא באמת יהיה לנו אכפת כמו שלא אמור להיות לנו אכפת שפעם אומרים שהיומולדת של האוס היא קרוב לכריסטמס ופעם אחת שהיא ביוני

Benjamin Turner

New member
נו, זה כמו עם היומולדת של רוס ../images/Emo6.gif

בכלל, בחברים יש הרבה בלופרים כאלה. היה פעם אפילו אתר שאיגד את כולם. ובפרק הזה יש הרבה מאוד דברים יותר חשובים לשים אליהם לב

lightanddark

New member
עוד כמה פרקים נשארו לעונה

השנייה?... זאת אומרת עד החמישי היא תסתיים?

Tal2012

New member
עוד חודש נשאר ../images/Emo10.gif

מה נעשה בלי האוס ?? חח מי ייתן לי רעיונות למשפטי חוכמה
?

Benjamin Turner

New member
תראי את העונה השלישית עם האמריקאים

את, מכל מכורי הסדרה, תחכי שהאוס תגיע לערוץ 3?

Tal2012

New member
../images/Emo7.gif זה עצוב אני יודעת..

אבל אין לי שום דרך להוריד את הפרקים וכו'.. אין לי ברירה, אני אשב עם חיבוקי ידיים ואחכה עד שהעונה השלישית תגיע לארץ. שזה בטח יהיה רק באיזה מרץ

Hieros Gamos

New member
אני נשבעת לך שאני מארגנת לך חבילת

דיסקים רק בואי אלי לקחת אותה כי הניסיון שלי עם דיסקים בדואר הוא לא משהו בינתיים

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מפתה מאוד אני חייבת להודות..

תודה, אך אני אוותר חח . אני אשרוד
I HAVE TOO שמתם לב שכמעט לא היה וילסון היום ???

Hieros Gamos

New member
כן אין אותו הרבה בפרקים האלה

אבל..למה?! אני נשבעת שאני לא בנאדם מפחיד שיוכל אותך
ברצינות, את רוצה להגיד לי שאת מסוגלת לחכות עד מרץ (במקרה הטוב) כשיביאו את עונה שלישית ואז לחכות שבוע שבוע לפרק? זה עינוי! לפחות, תעשי מאמץ, ביטורנט הוא אחלה פיתרון (לא אכפת לי שרק אצלי הוא עובד על 20 במקרה הטוב, לפחות הוא עובד גם אצלכם
)

למעלה