הפרופטס חתמו על חוזה עם ה-WWE

StartSomething

New member
הפרופטס חתמו על חוזה עם ה-WWE../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הישג אדיר לחשפנים הוולשים : חתמו על חוזה של כ-4 שנים עם חברת ההיאבקות הגדולה בעולם. הקשר כבר התחיל שבפרומו להגעתו של המתאבק ג'ף הארדי לתוכנית סמאקדאון השתמשו ב....Rooftops! לפי ה-WWE, החברה קיבלה טלפונים רבים מאנשים שונים המבקשים לדעת את שמו של השיר ואת הלהקה. בשבועיים האחרונים נכנסו הפרופטס לטופ 200 של הבילבורד עם ליבריישן טרנסמישן והסינגל הופץ מחדש בשבוע שעבר בארה"ב. להקות ידועות שחתומות על הסכמים עם WWE הם Killswitch Engage ו-Alter Bridge (סליחה אם טעיתי בשמות). החוזה עם השניים נגמר וכעת יגיעו שתי להקות חדשות שאחת מהן היא כידוע לוסטפרופטס ! העסקה הזאת תביא להכרה עצומה של הפרופטס בארה"ב ולמי שצופה בהיאבקות בכלל ברחבי העולם. לפי ההסכם, ה-WWE יהיו רשאים להשתמש בכל השירים של הפרופטס אך יהיו חייבים להשתמש בהם. תוכלו למצוא הת הפרופטס שרים ברגע שמתאבק כלשהו יכנס והם יהיו השיר פתיחה שלו, בפרומואים או כשיר הנושא של אחד מהאירועים המיוחדים. כנראה שנרגיש את העוצמה של ה-WWE ברגע שהאלבום החדש של החשפנים הוולשים יצא (ויש תאריך : ינואר/פברואר 2009 !!!) בארה"ב, אז ה-WWE יפרסמו אותו חזק והוא ימכור מצוין. זה כבוד ענק. צפו בקרוב לנהירה של אנשי ההיאבקות לפורום שלנו. לינק לכתבה בה מראיין ג'ף הארדי, המתאבק עם הפרומו (שאגב ממה שאני מבין היה ממש מרוצה מהשיר ואהב אותו באופן אישי) את איאן ומייק, ומייק מסביר על אהבתו להיאבקות. [URL]http://www.wwe.com/inside/superstartosuperstar/exclusives/s2shardylostprophets[/URL]

PerfectSP

New member
XDDDD ../images/Emo190.gif

אוקי..כל אחד וסטיותיו
אמ... איפה אני רואה את הדבר הזה?! אני רוצה לשמוע אותם בטלוויזיהXDD אני חייבת למצואD:

../images/Emo80.gifכןXD

תראי כבר התחלתי להשתלב בפורוםD: הודעה פעם בחודשXD אבל זה בגלל שאני לא מצליחה להוסיף את הפורום ל"פורומים שלי"..תפוזבל הזה עושה בעיות

oODamnRegretOo

New member
XDDDDDDD

רק אני חושבת שהתדמית של לוסט ממש לא מתאימה לWWE? זאתאומרת, התדמית של שלושת האלבומים האחרונים, אני לא יודעת מה יהיה באלבום החדש
מי יודע אולי הם יתחילו ללכת עם בגדי גוף כאלה XD

PerfectSP

New member
איכס לאXDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

גם אני תהיתי מה הקשר בין השנייםXD

למעלה