הפרופיל האסטרולוגי הבלעדי

הפרופיל האסטרולוגי הבלעדי ../images/Emo124.gif

של הרד הוט צ'ילי פפרס. עכשיו כאן און ליין במיוחד בשבילכם. הקדמה; הפרופיל נעשה בעיקר על פי האסטרולוגיה הסינית. במתודיקה הזו אין 12 מזלות לפי 12 חודשי שנה אלא 12 מזלות לפי מחזור של 12 שנים. בפרופיל שהכנתי התחשבתי גם במזלות המערביים של חברי הלהקה. מה שעניין אותי במיוחד היה איך ה"כוכבים שלהם" משפיעים על הדינאמיקה בלהקה,חלוקת התפקידים הפנימית בתוך ההרכב ואיך כל זה קשור להצלחתם הגדולה והמתמשכת. אנתוני-טייגר(עקרב מערבי) פלי-טייגר(מאזניים מערבי) הלל ז'ל-טייגר(טלה מערבי) צ'אד-בופאלו(עקרב מערבי) ג'ון-כלב(דגים מערבי) הגרעין המייסד בלהקה היו כמובן אנתוני,הלל ופלי. טיפוסים מלאים אנרגיה, חיות שאוהבים וזקוקים להרבה אקשן ומתקשים לנוח ולהרגע. נקודת התורפה שלהם היא חוסר היכולת להרגע כשצריך ונטייה לאימפולסיביות. לשלושתם כוח רצון יוצא מן הכלל והרבה אופטימיות. אילו הם טיפוסים שמונעים מתוך אידיאל נעלה וכל דבר שיחליטו לעשות-יצליחו בו. יש בהם דחף לעשות דברים שלא נעשו קודם לכן אבל הצד האפל של המטבע הוא נטייתם להמר במחיר החיים. מוטיב של פלירטוט עם המוות. הטייגר הוא אחד המזלות החזקים ביותר שיש. את הלל איפיינה אישיות סוערת ואימפולסיבית במיוחד. אבל מצד שני היתה לו נטייה לבלול וספק עצמי מתמשך. וכמובן, משיכה לסכנות באשר הן. אנתוני ופלי הם הגרעין החשוב ביותר הם הכוח המניע של ההרכב. אנתוני הוא הר געש מהלך על שתיים,מאד שאפתן,לא מקבל "לא" כתשובה. יש לו אישיות לא פשוטה ונטייה מסוימת לאלימות(ואולי טוב שהוא מצא את הדרך לנתב אותה לכיוון האומנות והגלישה). הוא אוהב מאד אתגרים ולכן נוטה לעבור ממערכת יחסים אחת לשנייה. קשה לו להתחייב. פלי הוא הכוח המאזן בלהקה.הוא בעל האישיות האומנותית ביותר מבין כל החברים. יש בו את הצד המוחצן והאקסטרווגנטי(למי ששאל פעם למה הוא מתעקש להופיע עירום). ומצד שני הוא מבין מאד ללב חבריו הקרובים, הוא מאד נאמן ויש בו יכולת נתינה ללא גבולות. לא מפתיע שהוא איש משפחה. הוא טיפוס מאד רומנטי ונאמן. צ'אד הוא טיפוס אחר. הוא חומרני יותר. הוא מונע מתוך אידאל הכסף. הוא פחות מוחצן ובעל קצב חיים איטי יותר. הוא לא זקוק לתשומת הלב שלה זקוקים אנתוני ופלי(וזה מתחבר נהדר אל תפקיד המתופף). יש לו נטייה לוורקוהוליות,הוא מאד אוהב לעבוד והוא טיפוס מתמיד שאינו אוהב להכשל.הוא שואב סיםוק רב הן גופני והן נפשי מעבודתו. צ'אד תובעני ועקשן אבל יש לו שתי רגליים על הקרקע-הוא מציאותי. הוא גם טיפוס מאד מסור אל הקרובים אליו. אחרון חביב-ג'ון. שברירי יותר מחבריו.אבל אל תתנו לחזות הרזה והשברירית להטעות אתכם. בפנימיות שלו הוא טיפוס בעל יכולת התמודדות בלתי רגילה עם מצבי מתח ולחץ. יש לו שליטה עצמית גבוהה אשר מכסה לעיתים על רגשות סוערים מתחת לפני השטח. לכן הוא מסוגל להתעסק בו זמנית עם מספר פרויקטים. גם ג'ון הוא אדם שמונע מתוך אידיאלים נעלים. אבל אצלו האמביציה היא במידה הנכונה ויש לו הרבה סובלנות. כחבר הוא נאמן,אכפתי ויודע לשמור על מידה נכונה של ענווה. אין לו צורך להתבלט כמו אנתוני או פלי. זה מסביר את ההשתלבות המוצלחת שלו בלהקה. הוא מעולם לא איים על מעמדם של "האבות המייסדים". הנקודה המעניינת היא שאצל טיפוס כמו ג'ון ההצלחה והפריחה מגיעות בדרך כלל רק בשנות הבגרות, כשהוא הופך להיות אדם בשל יותר. ואכן, שימו לב לגילו של ג'ון ולתהליכים המקצועים שקורים אצלו. לסיכום, הרד הוט צ'ילי פפרס התברכו בהרכב מאוזן להפליא. יש בהם גרעין של כוח,כישרון אומנותי ואמביציה בלתי נידלית. יש בהם כוחות מאזנים של יציבות ומציאותיות. ועושה הרושם שלכולם יש את היכולת לכבד את הטריטוריה איש של רעהו ולתת האחד לשני את הספייס שלו הם זקוקים כדי להחזיק מעמד יחד לאורך כל כך הרבה שנים.

lollapalooza

New member
ואוו,

זה באמת מגניב
ואני חושבת שגם נכון, לפי מה שידוע לנו, בכל אופן. זה יעלה למאמרים, כמובן, בסוף השבוע, אני מניחה.

שמתי סיר גדול על האש

זרקתי לתוכו זנבות עכברי מדבר, ראשי לטאות, ענפי רוזמרין וכמה מקלות ציפורן. בסוף שמתי תמונות של הלהקה אמרתי את מילות הכשפים והלכתי להסתכל בכדור הבדולח. ישר ראיתי...אי אפשר היה לפספס...

ואני טייגרית שור ../images/Emo108.gif אבל יש הבדל

בין השנים. אילו מהצ'יליס הם בסימן מים. אני בסימן עץ. נדמה לי שאתה מתכת. לא בטוחה.

למעלה