הפרח שלי נבל

Iris G

New member
הפרח שלי נבל ../images/Emo10.gif

לא מצליחה לעשות את הפרח מהסדנא הוירטואלית הראשונה. בתמונה הפרח היה יפה שיצא לי (נסיון חמישי בערך). בנסיון הראשון נסיתי לעבוד בדיוק לפי ההסברים - יצא על הפנים בנסיון השני ניסיתי לשכוח מהסברים ולעקוב רק אחרי התמונות - יצא יותר גרוע, קשה ממש לראות מאיזה חרוז יוצא החוט, כי החוט השני מסתלסל מעל קצת בנסיון השלישי - לקחתי נשימה ארוכה ועבדתי חצי-חצי (גם תמונות גם הסברים) - היה צורך בנסיון רביעי בקיצור - הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!! עד הקטע של הסמל האולימפי (חמישה עיגולים שורה ראשונה 3 שורה שניה 2) יוצא לי בסדר, אחר כך כבר הכול מסתבך. אז מה עושים? איפה הטעויות שלי, אלווי שהיה X בכול שלב לראות לאיזה חרוז נכנס החוט. יש למישהו אולי תרשים של הפרח? כי משום מה כשיש את התרשימים (כמו באתרים היפנים) אני מצליחה לעקוב. נ.ב. יש לי שני ידיים שמאליות, לא שאני לא יוצרת, פשוט אני שמאלית אז הרבה פעמים הכול אצלי נהיה הפוך תודה למי שלא התייאשה וקראה עד הלום. יש למישהו רעיונות מה אני יכולה לעשות לתקן את המצב, יש לי שימלה שתהיה מושלמת עם כזו שרשרת פרח.

wildspirit

New member
היי מתוקה... אל ייאוש ../images/Emo24.gif

אנחנו כאן לעזור יש לי תרשים של הפרח הזה.. אני אשמח להעביר לך אותו מקווה שהוא יעזור לך במידה ולא תפני אליי שוב במסרים ואני אעזור לך ... אז כרגע פשוט שלחי לי במסר את המייל שלך ואני אשלח קובץץ עם התרשים וזכרי אסור להתייאש

kiti4

New member
תוכלי להביא גם לי../images/Emo27.gif

את התרשים
תודהה!

למעלה