הפרטים אודותי

osnatv1

New member
הפרטים אודותי

שלום לכולם תודה תודה שכולכם ברכתם אותי. אני עוברת ניתוח בעוד 10 ימים ומאוד מתרגשת ,אני בעצם קיבלתי אישור היות ואני סובלת מלחץ דם גבוה ,וגם כולסטרול אני שוקלת 95 קילו וגובהי 162 אני יעבור את הניתוח באסותא אצל דר חרוזי. בקיצור הרבה הרבה דברים למדתי מכם ואני מודה שכיף שיש פורם כזה. הניתוח שלי הוא עם הטבעת ואני מקווה שזה הדבר הנכון. אני גם שמה לב שאתם משוחחים יותר בשעות הצהריים ואני פנוייה לדבר רק בערבים. אבל כל זה אינו חשוב העיקר שיש לי אותכם. תודה

רוייקו

New member
היי אוסנת. שיהיה לך בהצלחה..

יש סיכוי שתצליחי להטיב עם עצמך ולשפר את המצב הרפואי שלך (ל"ד, כולסטרו וכו´). כל אחד כותב בפורום בשעות הפנאי שלו. לי, למשל, אין שעות קבועות. הנה, תראי באיזה שעות אני כותב .. את מוזמנת לקרוא גם את המאמרים בפורום ולהעשיר את המידע שיש לך עוד יותר ...

lir42

New member
אתה השתגעת?

מה זאת השעה הזאת??????? מקווה שהכל בסדר איתך ואין כאבי ראש..... שיהיה לך סוף שבוע רגוע ונעים שלך לירי

באיה

New member
לירי, למה את לא מבינה../images/Emo35.gif

תמיד יש לנו בלילה תורן, ובדרך כלל זו רומי. היות והלילה היא כנראה ישנה מרוב עייפות, אז רויקו תפס את מקומה. בוקר טוב ומחויך לכולם באיה

lir42

New member
נכון שבדרך כלל יש תורן אבל

אני יודעת למה שאלתי את רוייקו על כאבי ראש.... מה שלומך? סוף שבוע רגוע ונעים לירי

osnatv1

New member
הניתוח שלי

לכולם שלום ובעצם שבת שלום רויקו תודה על הפירגון של השעות הלא נוחות לדבר אבל נישמע טוב לפעמים אני לא נירדמת בלילות ואז אני מתחילה לקרוא את כל השאלות והתשובות הניתוח שלי באסותא הוא ב-10 לינואר דהיינו 10 ימים כמו בצבא מתחילים לעשות X על לוח השנה נקווה לטוב.

סיסה

New member
בהצלחה בניתוח

בוקר טוב לך אבקש עידכון זאיזה תאריך את עוברת את הניתוח. אני עובדת בבהי"ח אסותא - ואשמח לעזור לך ולייעץ לך. המון הצלחה סיסה

רונה 29

New member
באי ה,

יש למעלה צ´ט קיצורי קיבה ראית ? תלחצי על השורה הזאת תכניסי שם ואת בצ´ט אני מחכה לךךךךךךךךךךךךךךךך שירלי

למעלה