הפרטים שלי(מור מרגלית)

mormar

New member
הפרטים שלי(מור מרגלית)

שלום שמי הוא מור מרגלית אני גרה בקיסריה אני אוהבת לרכב על סוסים מאד מאד מאד מאד וכ'ו וכ'ו וכ'ו טוב מה אפשר להגיד זה פשוט מאד כיף טוב אני אוהבת גם לשחק טניס(אני טובה בזה). טוב אני חדשה בפורום הזה אז תשלחו לי הודעות ואני יענה לכם וישמיך ךהתכתב איתכם עוד הרבה. נ.ב תשלחו לי הודעות הרבה הודעות. טוב יאללה ביי

היי ברוכה הבאה

הייי אני שקמה ואני רוכבת שנתיים אינגלייש בחוות אמיר שבירושלים אני אשמח לדיין איתך= לדון איתך על כך מיני דברים!!!!

מווווווווור ילדה יפה!!!!!!!!

מה מצב בובה?! זאת אני נופר.. כולם להכיר!! זאת מור.. ילדה מאוווווד יפה!! אני מדריכה אותה בקיטנה של הרכיבה אצלנו.. היא בקבוצה שלי! טוב מור מור נפגש מחר.. ואל תשכחי להביא דאבל בגדים להחלפה

הי מור מה המצב ילדה!??!

זאת סתיו מה קורה!?!??! איך הגעת לפורום!?!? ברוכה הבאההההההההההההההההההההההההההההההההה מחר לא לשכוח להביא בגדי ים למגלשה ועמיתוש חזרה היום פוול זמן לא ראיתי אותה הצגעגעתי-רציני האללופה לקחה מקום ראשון (היא נסעה עם נבחרת ישראל בסקי לתחרות!) היא מבין הצעירים בנבחרת הנוער נדמה לי משהו כזה כל הכבוד לעמיתוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

niko girl

New member
הייייי!!

אני צאלה ואני בת 12 וחצי מקיבוץ אילות אני רוכבת 3 וחצי שנים ווסטרן. תהני בפורום.

למעלה