הפרידה מאבא

• פותח הנושא syh
  • פורסם בתאריך

syh

New member
הפרידה מאבא

יום רודף יום...לשנים. השכלתי, ידעתי חוקי חיים. .... ביום ההוא בו נעלמת- לא רקיע לא אדמה לא צבעים לא מנגינה צפה בחלל- חזיונות, זכרונות עבר-להווה? הווה-לעתיד? והאמת מתאמתת אבוי אבוי -אבי צונחת משום מקום-מרוסקת מחפשת אתכן- אימי-מלכתי-מבצרי שנחרב אחיותיי-הנסיכות ואין כתר ואיה הממלכה? .... אוספת וצוררת היטב את הכאב ופוסעת...אט..אט שנייה..לדקה..לשעה..ליום שרודף יום..שנים. ... ואתה אבי היקר, צרור היטב בתוכי ואת שלקחת איתך מאיתנו לא ישוב לעולמים.

כואב ...

משתתפת בצערך... הזיכרונות מקווה אני שימלאו בליבך רוצה להקדיש לך שיר שיהונתן גפן כתב ``ילד אם יגידו`` המתאר את היחסים בין אב לבנו ילד אם יגידו / יהונתן גפן ילד אם יגידו לך שאתה רך כשלג וסגור כקונכיה תגיד להם אני יודע גם אבא שלי היה אם יגידו לך שאתה אף פעם לא באמצע רק בירידה או בעליה אם יגידו לך שאתה גמד שמאמין בגוליבר ובשילגיה תגיד להם אני יודע גם אבא שלי היה ילד אם יגידו לך שנולדת להפסיד וכל הפסד נתפס אצלך כזכיה שאתה יודע מה הדרך הנכונה אבל בוחר בדרך השניה תגיד להם אני יודע גם אבא שלי היה ילד אם יגידו לך שאתה מבזבז את חייך בשתית אהבה ובאהבת השתיה שבסוף תמות בקרב אבוד על גבעת ההזיה תגיד להם אני יודע גם אבא שלי היה יהיה לך קשה אבל גם לאבא שלך לא היה קל.

syh

New member
למלאך הבודד-תודה על השיר הנפלא והמילים החמות

*may*

New member
כואב אבל מקסים..

מזדהה עם כל שורה .. שיר נפלא.. מעיין.

irisshay

New member
ממני שאוהבת אותך

יקרה שלי, נסיכה שלנו, איזה שיר מקסים, איזה יקרה שאת, הדבר היפה ביותר שקראתי על אבא, כל-כך, מרגש, כל-כך, נכון לצערי, איך הצלחת להביע במספר שורות, את כל הרגש והתחושות?, תודה מתוקה ממני ובטוח שגם מאבא המתוק שלנו. עכשיו אני נורא בוכה, מסתבר שאין חזקים בסיפור הנ``ל, רק מסכות טובות וטובות יותר. אוהבת מאוד, אחותך...

למעלה