הפריה שלישית- שלילית

נאוה2

New member
הפריה שלישית- שלילית

בסיבוב הזה נפלתי די במוקדמות. אחרי טיפול מאסיבי של 6 אמפולות פרגונל הצלחתי לייצר שלוש ביציות שובבות (הישג נדיר ) בשאיבה נמצאו רק שתיים אחת השתובבה לה למקום אחר, מתוך השתיים שנותרו הופרתה רק אחת וכך בבוקרו של ערב יום כיפור הוחזרה לי הביצית השובבה , דווקא הרגשתי משהו סימלי ביום זה - חשבתי שזה היום בו יתרחש הנס- אבל כעבור שבוע הבנתי שהביצית השובבה שלי לא הצליחה לעמוד במשימה הכבדה שהעמיסו עליה- אני לא כועסת עליה, אני כועסת על ד"ר לב רן המקסים שלא רואה עדיין את הכמיהה לילד בעיניים שלי-או אולי את הייאוש , מעניין אם אצטרך לשם כך להגיע להפריה מס´ 17 ?! מקוה שלא. שתהיה לכולכן שנה נפלאה ומאוד מאוד פוריה. נאוה

עמית@

New member
עצוב לשמוע את זה נאוה.

אבל אני לא מבינה למה את כועסת על לב-רן? אין לי ספק שהוא יודע עד כמה את כמהה, מצטערת לשמוע על הביצית, על העובר, על האכזבה. ובתקווה שהעתיד ילך וישתפר

אולה *

New member
ביום של שלילי מותר לכעוס על כל

העולם.
וגם למחרת. אבל אחרי זה (בלת ברירה) אנחנו מתחילות לחשוב על טיפול הבא. ומנסים לא להסתכל אחורה. אני בטוחה שלברן יהיה מאושר כמוך (טוב, קצת פחות ממך) ביום שהבטא תהיה חיובית.
תחזיקי מעמד, נאוה.
אולה

נכון, מסכימה עם אולה

אנ י באמת כעסתי על כל העולם, גם על עצמי. זה דבר שעובר אחרי יום/יומיים ככה שלא צריך להתרגש. בטוחה שהרופא שלך "מת" להצליח איתך כמעט כמוך, בסה"כ הרופאים שלנו, לצערם, מכירים אותנו מכל כך הרבה זויות וכל כך הרבה מצבי רוח שאין להם ברירה אלא לרצות יחד איתנו שנצליח.
לפעם הבאה...

מרב.

New member
עצוב לשמוע נאווה

עצוב ששלוש ביציות שובבות לא מצאו את ייעודן בחיים, ותאריכים סמליים במהלך טיפול בכלל מהווים בעיה ומעלים את רף הציפיות... אבל למרות העצב ובכעס המובן, אין לד"ר לברן יד בעניין. אני בטוחה שהוא וכל רופא שמחים על כל הריון שהושג, ובוודאי שאם מישהי הולכת במסלול כל כך מתיש ומפרך הרי שרק הכמיהה לילד מניעה אותה. מקוה שתצטרכי להגיע רק עד הפריה מספר ארבע- וזהו. מרב

הרמוניה

New member
את צודקת שגם ארבע זה יותר מידי ../images/Emo46.gif

נורא מצטערת לשמוע.... לא יודעת-אולי כעס זו תגובה יותר טובה מדיכאון? שולחת חיבוק גדול- ושלא יהיהו לך ספקות את הכמיה מרגישים עד כאן.... הרבה הצלחה הרמוניה

מה פתאום 17???

4 נשמע לי די והותר, ואני מאחלת לך שזה יהיה מספר המזל שלך. כמו שכבר אמרו כאן, מותר לך לכעוס ולהיות עצובה, אבל תיזהרי לא לשקוע עמוק מידי... יש לך תינוק לעשות!

יפעתי&

New member
נאוה ../images/Emo24.gif ועוד ../images/Emo24.gif

ביום כזה את יכולה לכעוס על כולם ולבכות ולהוציא הכל ומחר להתחיל לספור את הימים כי היום הראשון של המחזור הוא היום שממנו נספרים שבועות ההריון
ולב רן באמת מקסים ויהיה טוב אני בטוחה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif נאוה מכל ה ../images/Emo23.gif

לא תגיעי ל17 יקירה, 4 טיפולים זה בהחלט מספיק, עם הריון בריא אחד וארוך. שווה לכעוס על כל העולם (למה דוקא על הרופא? ) זה מנקה את כל הג´יפה מהנשמה ומשאיר אחר כך מקום לתקווה חדשה. היום בוכים, מחר כועסים, מחרתים אולי מעט עצובים. אחר כך אפשר לעשות הפסקה קטנה ולתת לשחלות להתאושש מהסחיטה שהפעלת עליהם
ופבעם הבאה יקירה- עד הסוף הטוב
נועם

נאוה2

New member
רציתי רק לתקן את טעותי.....

בנות יקרות , קודם כל תודה על העידוד , לא התכוונתי באמת לכעוס על ד"ר לב רן כי באמת באמת שהוא מקסים ,התכוונתי לכעס בגרשיים (") . ברור שההצלחה שלי היא ההצלחה שלו ואני בטוחה שנצליח . ובאמת באמת שאין בי כעס על אף אחד ועל שום דבר רק אכזבה עמוקה. חוץ מזה הדרך אל האושר קצרה - הבטחתן לי בהפריה 4 הצלחה ,נכון?! נאוה

למעלה