הפריית מבחנה להורים נשאים

הפריית מבחנה להורים נשאים

יש לנו ילד אחד חולה ואנו רוצים להביא לעולם ילדים נוספים בריאים. שמענו שיש אפשרות לבצע לידה באמצעות הפריית מבחנה, ואז לבדוק את הביציות המופרות לפני ההחזרה לרחם. האם ניתן לקבל על הנושא פרטים נוספים? היכן ניתן לבצע פעולה זו? האם יש ניסיון מוצלח בארץ או שהכרחי לנסוע לבלגיה? אודה לכם על תשובתכם בהקדם, כי אנו מעונינים להתחיל בתהליך.

ה-ורד

New member
אנו משתתפים בתסריט הזה!

יש ל סיפור חיים מעניין (הקטעים שכבר צולמו בסרט) צילום הסרט טרם הסתיים !! פרטים מאוד עדכניים (סודות מחדר העריכה) תוכלו לקבל אם תפנו לאי.מייל או שתבקשו מריקי באיגוד להעביר לנו הטלפון שלכם. (הכי טוב פגישה\שיחה). להתראות. ;-)

תודה לה-ורד

לקח לנו זמן להבין את הרמזים. אנו מודים לך על ההצעה. אם זה בסדר לכם, נהיה אתכם בקשר בעתיד. בשלב זה אנו זקוקים לשמוע פרטים מכאלו שהתסריט הסתיים בהצלחה. האם יש כאלו? אנו מאחלים לכם בהצלחה, ומקווים שבקרוב תוכלו לעדכן אותנו על הסיום המוצלח. ומה לגבי מידע רפואי - האם ניתן לקבל כזה במסגרת הפורום? ובאותה ההזדמנות - למנהלי הפורום - האם הורדתם את פרק הרביה לתמיד?

להורים צעירים

הורים צעירים פרק הרביה באתר עבר שינויים קלים בעקבות פניות של חולים מבוגרים. השינויים קבלו את אישור הועד הרפואי והחומר מוכן לעליה מחדש לאתר. מכוון ואני מבצעת כמה תיקונים נוספים אני מחכה לחומרים מתוך כוונה להגיש את כל החומר בבת אחת, אני מקווה שזה לא יקח זמן רב. שמחה מאד שבקרתם בפורום ואין לי ספק שתקבלו את התשובות לשאלותיכם כל טוב דליה

ה-ורד

New member
איזהו חכם הרואה את הנולד

1. חכם בן טרח אמר שמצליח הוא הלומד מהכשלונותיו. (או האחרים). 2. ``איזהו חכם הרואה את הנולד`` ----> איזהו פיקח המבין אשר ראה ! כמו כן: יש חכמים שיודעים להחלץ מהבור אליו נפלו, ויש פיקחים שלא יפלו אליו! רק מנסים לעזור; לחסוך לכם קצת כסף,ובעיקר המון זמן שלא יוחזר, אפילו בהמון כסף !. 3. אע``פ, בסרט שלנו יהיה הפי-אנד. 4. עצתה של דליה אור טובה מאוד. ריקי באמת ``גדולה מהחיים``. פגשתי בריקי בכנס אתמול באפקה, וקבלה רשותינו, למסור פרטים עלינו. אתם ממש לא חייבים. 5. בהצלחה ! ! ! :cool: :cool:

הפרית מבחנה להורים צעירים

הורים צעירים פנו לריקי מכלין העובדת הסוציאלית של איגוד CF היא בקיאה בנושא, אני מבטיחה לכם שהיא תשמור על פרטיותכם ועל סודיות מוחלטת. מעבר לזה תזכו לעזרה ותמיכה רבה ממנה מעבר להנאה שבפגישה עימה. או 03-6702323 או 058-873050 בהצלחה רבה דליה אור

תודה לכל המסייעים

אנחנו מכירים את ריקי מזמן ונעזרים בה מאוד. עם זאת, חשבנו שהפורום הוא הזדמנות נוספת לקבל מידע מהורים שעברו את החוויה בעצמם. ריקי אכן הפנתה אותנו להורים, ומסיבות שלנו לא הרגשנו שאנו מעונינים, בשלב זה, לפגוש הורים כאלו פנים אל פנים - אז באמת תודה תודה על הרצון לעזור, אבל אולי מישהו מוכן לספר מניסיונו האישי בפורום עצמו. לא בשביל זה הפורום מיועד?

למעלה