הפרימרה של אושן 12-תמונות

אושן 12 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הפרימרה של אושן 12-תמונות ../images/Emo99.gif

טוב הסרט יוצר מחר אבל המסע של קידום הסרט יצא כבר אתמול...לפני שאני שמה את התמונות של הפרימרה יש לי 2 תמונות של מר וגברת סמית וכמה מהסרט של אושן 12 אז אני ישיים אותם קודם ובסוף את הפרימרה...

אושן 12 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ה אורחת

New member
מה פתאום פרמיירה מה קורה כאן?????..

בהבכורה אמור להיות רק ב10.12.04 והיום התשיעי! העשירי זה רק מחר! מה קורה כאן??????????............ היה משו ב E! אהההה..... ??????????????????.............. אני לא עומדת בלחץ אני לא יכולה!!!!...

ה אורחת

New member
OH MY GOD!!!!!1111 אוקי אוקי לנשום!

הפרימיירה הייתה בלוס אנג'לס ב8 לדצמבר... ואני לא יכולה.. יש מיליון מגזינים עם ה.. הסרט.. ח ר5אני אני לא יודעת אה.. טוב הלכתי אני עומדת למות .. בייחי

ה אורחת

New member
בראד אמר בבכורה ש:

היא לא באה כי היא עובדת זה היה משו כזה: She's working, making money! ואז מאט אמר: Yeah she's right across the street! ואז בראד אמר:you souldn't have told that, i'm doomed" או משו כזה והם התחילו לצחוק ובראד כזה עושה שיייט הלך עליי או משו כזה

למעלה