הפרימרס בלוד המנהל מדווח מהשט

הפרימרס בלוד המנהל מדווח מהשט ../images/Emo104.gif

טוב עכשיו חזרתי מהפרימריס בלוד וזה מה שראיתי שם,סדר יוצא מהכלל בלי צעקות בלי ויכוחים הכל מתנהל בצורה שקטה ומתורבתת משיחה עם מפקד משטרת לוד הבנתי ממנו שהוא מרוצה מאוד מהצורה שהכל מתנהל. אנשי פינחס מיכאלי עושים עבודה מצויינת עבור בני רגב ורוב העדה הגוזינית תומכים בבני רגב . מטע רגב פעיל מאוד ומורגש חזק בשטח המחנה השני לדעתי רדומים קצת שקט מאוד אצלם משיחות שקימתי עם מספר אנשים שם ניראה שבני רגב מוביל בנו של ראש העיר הקודם מקסים לוי ז"ל מסתובב בשטח בשטח ומעודד עבור ראש עיריית לוד . זהו התרשמות שלי בתור אחד שבקושי מבין בפוליטיקה אני מקווה שחברי הפורום מרמלה יכנסו לכאן ויספרו לנו מה מתרחש ברמלה בין יואל לביא לבין מיכאל וידל. גיא

סולידית

New member
ברוגז איתך../images/Emo110.gif

לפריימריס של הליכוד אתה הולך, ומחר לא רוצה לבוא לפתיחת המטה של גבי?

הפרימרס ברמלה דווח מהשטח

גם ברמלה הכל התנהל למופת, ובצורה תרבותית, כולם מדברים עם כולם, אבל חבל שלא הייתם בשביל לראות את
לביא איך הוא נלחם על כל קול שמגיע, עם הוא טוב, הוא לא צריך לדאוג ולרוץ אחרי קולות, אבל איך אומרים הדג מסריח מהראש. ווידל כמובן עם כל חבריו, משפחתו,שכניו, חברים באותה בית כנסת, כולם עוזרים ו

תגובה!!!

ערב טוב...לך אדוני מנהל הפורום!! אני שמח על מה שאתה כותב....אך ברצוני להגיד לך שיש לך טעות במשפט אחד: "המחנה השני לדעתי רדומים קצת שקט" - תספר בבקשה לכל הקוראים בפורום למה הוא שקט? והתשובה: המועמד השני אלי אילוז משום מה השתפן....הוא והצוות שלו לא הגיעו בכלל...לדעתי הוא גרם נזק כספי לליכוד...שמי שעומד בראשה צריך לתת את הדעת!! בכל מקרה: אני מברך את ראש עיריית לוד על הנצחון הסוחף על אלי אילוז.!!!!

סולידית

New member
על זה נאמר../images/Emo110.gif

צוחק מי שצוחק אחרון, תהנו מהרגע! (זה לא להרבה זמן) תקרא את הכתבה של ZIVSB

למעלה