הפריסה של רוח מדבר

הפריסה של רוח מדבר

לפי הסדר: אס מטות 4 חרבות 9 מטבעות מלך מטבעות מלך מטות גלגל המזלות ואחרון נסיכת מטבעות. רוח

צוף3

New member
הי רוח מדבר ../images/Emo140.gif

מהי שאלתך לפריסה? מהו הרקע?

צוף3

New member
הי שוב ../images/Emo24.gif

אנא קרא את הודעת המנהלות שבראש העמוד. כדי לשקבל פרשנות יש לתת רקע לנושא ואנו נעזור לך בניסוח השאלה והפנייה לפריסה מתאימה.

צוף3

New member
סליחה, עכשיו נפל האסימון ../images/Emo70.gif

חתולה המליצה לך בשירשור לעשות פריסת השוואה בין שתי אופציות. נעזור לך בשמחה - אנא העתק את אופציה א' ואופציה ב' לשירשור ונפרש עבורך. מחכים לך :)

שתי האופציות

אופציה א' - להמשיך עם הקריירה והחלום ולהוסיף לזה עבודה כפרנסה. - יש לציין שהעבודה הזו תיקח לי את רוב הזמן והאנרגיות. כי זו עבודה פול טיים. (דבר שעשיתי במשך 4 שנים האחרונות = כלומר להתפרנס שלא מהחלום והקרירה שאני רוצה לעסוק בה אלא מכל מני עבודות אחרות שאני גם טוב בהן) אופציה ב' - להמשיך עם הקריירה והחלום ולחפש כל מני עבודות קטנות ומזדמנות בשביל הכסף עד שהקריירה והחלום ימריאו. (דבר שיאפשר לי יותר להיות עם הקריירה והחלום אך לא נראה שיהווה פרנסה מספקת בתקופה הקרובה (ויכול להיות שאולי כן.. תלוי בעבודה שאני מוצא).
רוח.

blackcat2

New member
תשובה לרוח מדבר../images/Emo39.gif

הי החלוקה לפי הקבוצות נעשית עפ"י המיקומים הבאים: קבוצה א'- 3,1,5 קבוצה ב'- 4,2,6 נער המטבעות מדגיש כי עיניך נשואות לקריירה - החלום הרצויה לך. אתה מאד ממוקד אולם יש חשש כי תפספס עולם ומלואו נוכח גישה זו. אתה מתבקש להסיט מבטך ולבחון אופציות אחרות. אתה נדרש להביט סביב ולקחת בחשבון כי עד שהקריירה תמריא תצטרך להתפשר מעט. אופציה א'- להכניס קריירה נוספת "הביתה"-9 מטבעות, אס המטות, מלך המטות. העבודה החדשה תשפר את מצבך הכלכלי פלאים ובפעם האחרונה שבדקתי חשבון בנק מלא זה טוב מאד גם לנפש. צרות כלכליות מעיבות מאד על מצב הרוח ומכאן גם היעדר עבודה מכניסה. מעבר לכך נראה כי העבודה הזו תוביל לפרץ יצירתיות שילך ויצמח מאס המטות למלך המטות. אני סבורה כי פרץ היצירתיות הזה יבלוט בקריירה הרצויה לך. אופציה ב'- להסתמך על עבודות מזדמנות ולהשקיע את כל כולםך בקריירה הרצויה. מלך המטבעות, 4 חרבות, גלגל המזלות. הבחירה הזו עשויה לזמן לך קשיים בדרך. אני מניחה כי תחוש כי תוכל להם אולם הדרך תהיה ארוכה ואיטית. תהיה תקופה בה תחוש כי אתה תקוע ולא מתקדם, גם בקריירה הרצויה וגם בעצם זמינות העבודות שאמורות לספק לך הכנסה. אתה תחווה הרבה מאד עליות ומורדות באם תבחר ללכת במסלול זה ואני מניחה כי בערוב הימים זה ישפיע באופן טבעי גם על יכולותיך לקדם את הקריירה אותה אתה מבקש לעצמך. על כן לטעמי הבחירה שלך צריכה להיות ברורה- קח את העבודה המוצעת לך. זה ישתלם לך. מה דעתך?

blackcat2

New member
תשובה לרוח מדבר../images/Emo39.gif

הי החלוקה לפי הקבוצות נעשית עפ"י המיקומים הבאים: קבוצה א'- 3,1,5 קבוצה ב'- 4,2,6 נער המטבעות מדגיש כי עיניך נשואות לקריירה - החלום הרצויה לך. אתה מאד ממוקד אולם יש חשש כי תפספס עולם ומלואו נוכח גישה זו. אתה מתבקש להסיט מבטך ולבחון אופציות אחרות. אתה נדרש להביט סביב ולקחת בחשבון כי עד שהקריירה תמריא תצטרך להתפשר מעט. אופציה א'- להכניס קריירה נוספת "הביתה"-9 מטבעות, אס המטות, מלך המטות. העבודה החדשה תשפר את מצבך הכלכלי פלאים ובפעם האחרונה שבדקתי חשבון בנק מלא זה טוב מאד גם לנפש. צרות כלכליות מעיבות מאד על מצב הרוח ומכאן גם היעדר עבודה מכניסה. מעבר לכך נראה כי העבודה הזו תוביל לפרץ יצירתיות שילך ויצמח מאס המטות למלך המטות. אני סבורה כי פרץ היצירתיות הזה יבלוט בקריירה הרצויה לך. אופציה ב'- להסתמך על עבודות מזדמנות ולהשקיע את כל כולםך בקריירה הרצויה. מלך המטבעות, 4 חרבות, גלגל המזלות. הבחירה הזו עשויה לזמן לך קשיים בדרך. אני מניחה כי תחוש כי תוכל להם אולם הדרך תהיה ארוכה ואיטית. תהיה תקופה בה תחוש כי אתה תקוע ולא מתקדם, גם בקריירה הרצויה וגם בעצם זמינות העבודות שאמורות לספק לך הכנסה. אתה תחווה הרבה מאד עליות ומורדות באם תבחר ללכת במסלול זה ואני מניחה כי בערוב הימים זה ישפיע באופן טבעי גם על יכולותיך לקדם את הקריירה אותה אתה מבקש לעצמך. על כן לטעמי הבחירה שלך צריכה להיות ברורה- קח את העבודה המוצעת לך. זה ישתלם לך. מה דעתך?

צ ל י ל 8

New member
היי רוח מדבר ../images/Emo140.gif

נעים לראות אותך פה.... מסכימה עם חתולה שחורה. פירוש יפה

4 שנים... ארבע שנים

שאני אומר שאני אקדם את הקריירה ובגלל שאין לי כסף אני הולך ומתפרנס בעבודות אחרות. האופציה שאת מציעה לי כאן, היא לעשות את אותו הדבר.. להמשיך בזה.. אחרי ארבע שנים שאני מרגיש תקוע, לא עושה את מה שאני רוצה.. החלטתי שאני הולך על זה ויהי מה. ההחלטה הזו התחילה לקדם אותי בכיוון, ארועים בלתי צפויים התחילו לקרות ולהראות לי שאני בדרך הנכונה... הקריאה שלך הולכת הפוך לחלוטין לכל מה שהחלטתי שאני הולך לעשות ושהחלטתי שאני הולך להאמין בו (תקראי את המאמר שלי "הסמפוניה הבלתי גמורה של החיים.." ואת ההמשך... ותביני בדיוק איפה אני עומד. איך זה מסתדר? ?? מה עושים הלאה? רוח מדבר, אובד עצות.

blackcat2

New member
הי רוח מדבר../images/Emo9.gif

אני מאד מבינה את המקום בו אתה מצוי אבל אני לא רואה ברירה אלא להמתין לשעת כושר מתאימה גם אם עברו 4 שנים מאז. יכול לקחת זמן מה עד שתעבוד בתחום אותו אתה מבקש במשרה מלאה. הסיפור שלך הזכיר לי מאד את חייהם של השחקנים שמבקשים עבודה בתחום שהם כ"כ אוהבים אולם בלית ברירה הם נאלצים לחפש עבודות מזדמנות. גם הם מאמינים ביכולותיהם וכישוריהם ולא מבינים למה הם לא יכולים להיות מועסקים במשרה מלאה בתחום שהם עשויים להיות בו כ"כ מוצלחים. אני מודה כי גם אני ברגעים מסויימים מאמינה כי אני יכולה לעשות הרבה מעבר למה שאני עושה היום אולם אני נאלצת להתפשר על העבודה הקיימת. אני לא רוצה להישמע מדכדכת אבל לפעמים יש צורך להבין כי אין מנוס אלא לתמרן ויותר מכך אני מאמינה כי יותר מכל, חשוב שהבטן תהיה מלאה וזה לפני כל עבודה חלומית אחרת. אם אתה יכול לשלב את עבודתך המועדפת עם עבודות מזדמנות אחרות האמן לי, אתה מצליח מאד במקומות שאחרים נכשלו ונכשלים בהם. תחשוב על זה.

יש את הפתגם של גתה

שאמר: "בעת שהאדם נע קדימה ומחייב את עצמו, התבל כולה נעה איתו. זרמי אירועים והתרחשויות בלתי צפויות נעים בעקבות אנרגיות ההתכוונות המוחלטת. כל אשר אתה חולם עליו, החל לעשותו, בהעזה יש גאוניות, עוצמה וקסם. החל עכשיו!" פתגם שאני הייתי אומר לא פעם ולא פעמיים בעבר הוא: "אם אתה במסלול הנכון בחיים, היקום ידאג לעזור לך" ו- "החיים הם מסע חלק, אם נתקלת במהמורות, כנראה לקחת סיבוב לא נכון, עצור ופנה ימינה" (זה באנגלית יושב על "In life there is no right and wrond, only right and left") עכשיו נוצר מצב שיש מצד אחד את המשפטים הללו, הראיה הזו, ההחלטה שלקחתי.. ובצד השני את הקול של ההגיון (ברשותך- הצד שאת מייצגת) חשבתי לעשות פריסה של שני קלפים, אחד לכל צד... כאשר נראה מה אומר כל אחד על כל צד.. מה דעתך? רוח

blackcat2

New member
הי רוח מדבר../images/Emo9.gif

המשפטים שהצגת הם אכן יפים ואולי אף נכונים אולם יש לפעול גם עפ"י האמרה הידועה : להיות חכם ולא רק צודק. האם אתה בטוח שאם תעזוב את הכל ותתמקד רק בקריירה שלך תוכל להניע את גלגלי ההצלחה ולפרוץ קדימה? אם אתה מאמין בכך ואתה חש בלב פנימה כי זה מה שעשוי לגרום לך להצליח עשה זאת אולם אני מאמינה יותר בבטחונות. אתה יודע, להכניס את הרגלים למים הקרים לפני שאני מזנקת פנימה. יכול להיות שאני פחות נועזת ממך בענייינים מהסוג הזה אבל אלו הם תחושותי. אם אתה רוצה לעשות פריסה נוספת עשה פריסת השוואה הבוחנת את הנושא במושגים של "הכל או לא כלום". קבוצה א'- רק הקריירה הרצויה, ללא פשרות על עבודות מזדמנות והתמקדות בקידום הקריירה בכל מחיר. קבוצה ב'- שילוב בין הקריירה לעבודות מזדמנות. להלן תזכורת. פרוס 7 קלפים בלבד. ציין אותם לפי סדר כרונולוגי ונבחן את הענין. מה אתה אומר? ממתינה לך.

להעמיד קבוצה על דיוקה ../images/Emo13.gif

חתולה, לפני הכל, אני רוצה להודות לך שוב, על כל העזרה, הנכונות והאיכפתיות המדהימים שלך!
גדול. עכשיו לעניין עצמו. כן. אני מאמין בללכת עד הסוף עם החלום - עכשיו! אחרי 4 שנים של תקיעות, חיפוש בטחונות וכד'... לגבי שתי הקבוצות: א. רק הקריירה הרצויה, ללא פשרות על עבודות מזדמנות והתמקדות בקידום הקריירה בכל מחיר. - זה לא מדוייק. כי זה בהחלט מכניס עבודות מזדמנות היינו עבודות זמניות כגון: מעגלי תופים בחתונות, עבודה כלשהי במשרה חלקית, עבודה בסופר או בית קפה, עבודה כבר-מן. אלו הן סוג העבודות המזדמנות שאני מתכוון, עבודות שיאפשרו לי להיות מספיק גמיש עם הזמן והאנרגיות שלי בכדי להשקיע אותן בקריירה. וזה בעצם שילוב בין הקרירה לעבודות מזדמנות. בעוד ש-ב'. זו הקבוצה של להכנס לעבודה במשרה מלאה, שתופסת את רוב שעות היום והאנרגיות שלי. עם משכורת מכובדת, טייטל רציני וכד'. אבל דבר שמשאיר לי מעט זמן יחסית להשקיע בקריירה. אשמח באם תעזרי לי לכוון את ההגדרות של שתי הקבוצות באופן יותר פשוט.. כפי שאת עושה עד עכשיו בהצלחה. שוב תודה רוח מדבר

blackcat2

New member
הי ../images/Emo39.gif

נראה לי שארגנת את הקבוצות היטב. קבוצה א'- קידום הקריירה בשילוב לקיחת עבודות מזדמנות שיאפשרו התנהלות גמישה. קבוצה ב'- עבודה במשרה מלאה ע"ח קידום הקריירה הרצויה. עכשיו תפרוס 7 קלפים. ממתינה לפריסה שלך. בי

מצ"ב רוח הקלפים

היי חתולה להלן הקלפים: 1. Temperance 2. מלכת החרבות 3. מלכת הגביעים 4. האיש התלוי 5. 3 מטות 6. המגדל הבוער 7. 8 מטבעות בברכה רוח מדבר

blackcat2

New member
בשורות טובות../images/Emo24.gif

ללא ספק קבוצה א' המתארת שילוב של הקריירה המועדפת עם עבודות מזדמנות שיאפשרו לך לו"ז גמיש. גם הקלפים מראים תמיכה ברורה בהעדפה שלך. שים לב לקלף השביעי המתאר מצב קיים- 8 מטבעות- כמו המסר של השבוע שנתתי לך. אפרט בנושא מאוחר יותר, כי אני חייבת לזוז. מבטיחה. נראה מצוין. בי

blackcat2

New member
הפרשנות המלאה לרוח מדבר ../images/Emo42.gif

1. Temperance 2. מלכת החרבות 3. מלכת הגביעים 4. האיש התלוי 5. 3 מטות 6. המגדל הבוער 7. 8 מטבעות קבוצה א'- לקדם קריירה מועדפת בשילוב עם עבודות מזדמנות. מלכת הגביעים, מיזוג, 3 מטות אין כל ספק כי אתה מאד אוהב את הקריירה אותה אתה מבקש לקדם.זה בוער בעצמותיך. נראה כי תוכל למזג בין התחומים השונים ותוכל להתנהל בינהם היטב. 3 המטות לטעמי הוא קלף מעודד מאחר והוא מציג מבט אל "הארץ המובטחת" מה שמעיד בעיני על הצלחה ממשית שתבוא עם הזמן. קבוצה ב'- לקחת עבודה במשרה מלאה דבר שיעכב את ההתפתחות בקריירה המועדפת: התלוי, מלכת החרבות, מגדל בוער. התלוי בעיני מעיד על הקיפאון בקריירה הרצויה והמתנה מצידך לשעת כושר מתאימה (שהרי תהיה עמוס עד מעל הראש בעבודה החדשה). תיאלץ למצוא דרכים לא שגרתיות לקידום הקריירה המועדפת ותיאלץ להתמודד עם הרבה מאד קשיים עד ל... מגדל, שיגרום לך לנחות לקרקע המציאות כשאתה מבין שהבחירה חייבת להיעשות. 8 המטבעות המופיע כקלף שביעי המתאר את מצבך הנוכחי הוא מסר חשוב בשבילך. סבלנות זה שם המשחק. הזמן יעשה את שלו (גם אם עברו 4 שנים). תמשיך לעבוד ולקדם את עצמך, האמן בעצמך וזה ישתלם לך גם אם לא באופן מיידי. בהצלחה.

../images/Emo13.gif תודה

עכשיו, למען הלמידה שלי ואולי גם של אחרים שקוראים את השרשור.. נראה על פניו שיצאו שתי קריאות שונות אחת מהשניה. ממש שני הפכים... האם הם באמת הופכיות כמו שאני תופס אותן? איך זה קורה? האם יש לזה משמעויות כלשהן? מהי ההסתכלות המקדמת יותר כאשר פורסים פריסת בירור או הבהרה והיא אומרת ההיפך ממה שאמרה הפריסה הראשונה? רוח

blackcat2

New member
הידע שנצבר עשה את כל ההבדל../images/Emo29.gif

ככל שהשרשור התקדם הבנתי יותר את האופן בו אתה רואה את הדברים. תחילה ראיתי את המצב כ"או הכל או כלום" ואתה העמדת אותי על טעותי ותיארת לי את מה שאתה מבקש עבור עצמך. מבחינתי הפריסה השניה היא תוצר של דיאלוג והבנה של הצרכים שלך ועל כן התאפשר דיוק רב יותר בפרשנות. הפרשנות הינה פחות מוצלחת כשהידע הניתן לקורא הקלפים הוא מצוצמצם. ככל שהרקע לפריסה רב יותר ומחלחל לתודעת הקורא ולשואל כך , לטעמי, הפריסה עשויה להיות ברורה ונחרצת יותר. אגב, עד שהארת את עיני ראיתי בפריסה השניה כפריסה מדוייקת יותר שבאה לאחר דיון מתמשך בנושא. רק עכשיו שאתה מאיר את עיני אני מבינה כי השאלה הנשאלה היא דומה. מה דעתך?

למעלה