הפריצה הגדולה-דיון סופשבוע

הפריצה הגדולה-דיון סופשבוע ../images/Emo59.gif

היא עשתה כל כך הרבה, דיברנו על זה המון, אבל מעולם לא העלנו את הנושא לדיון! מה ה
הגדולה ביותר
כשליאל שרה עם הנשיא קלינטון?,
הופעה מול בונו?,
הופעה יחד עם הסקורפיונס?
הופעה *באצטדיון בלומפילד* בארץ?,
הופעות בח"ול?
העובדה שליאל הוציאה כבר שלושה סינגלים בח"ול?,
ששרון סטון תכתוב לאלבום של ליאל שיר?
תבחרו אחד ש...:
הייתם הכי רוצים שיקרה? הייתם הכי רוצים לראות?
ושאלת הדיון הגדולה
: האם זה טוב שליאל הספיקה את כל הדברים האלו עד עכשיו
במילים אחרות, אם ליאל הייתה עושה את כל מה שעשתה בתקופה יותר מאוחרת,למשל בעוד שנה,אתם חושבים שדברים מסויימים היו שונים..
,לטוב או לרע

°°NaTaLi°°

New member
עונה

מה הפריצה הגדולה ביותר שליאל שרה בבראבו!(למרות שלא כתוב אפשרות כזאת. תבחרו אחד ש...: הייתם הכי רוצים שיקרה: שליאל תשיר יותר בארץ הייתם הכי רוצים לראות: שליאל תנצח בארווזיון ושאלת הדיון הגדולה: האם זה טוב שליאל הספיקה את כל הדברים האלו עד עכשיו במילים אחרות, אם ליאל הייתה עושה את כל מה שעשתה בתקופה יותר מאוחרת,למשל בעוד שנה,אתם חושבים שדברים מסויימים היו שונים..,לטוב או לרע: לטוב מכיוון שעכשיו מקבלים יותר זמרים צעירים. ועכשיו הקול של ליאל התפתח והוא יותר יפה!

אתתת מצחיקה...../images/Emo6.gif

היית צריכה לענות על אחת ה
שכתבתי... ובבחירה-גם שם היית צריכה לבחור מהרשימה... חחחחח...
טוב נו,לפחות עכשיו אני יודעת שאת ממש נחרצת בדעתך על כך שליאל תזכה באירוויזיון..
הקדמת את המאוחר
והממ...אני לא ממש מסכימה עם מה שכתבת:"עכשיו מקבלים יותר זמרים צעירים",כי אין הרבה זמרים צעירים.. הרוב הם -+20,או שאני לא מעודכנת...

כשחושבים על זה,

יש משהו בדברייך... כנראה שכחתי לרגע שבראש שלי רק ליאל ואני לא חושבת על שום זמרת אחרת...
אני מכירה רק את ג'וג'ו חוץ מליאל.. ודווקא יש לה 2 שירים ממש טובים

CatsRule

New member
שאלות מאוד מעניינות

אני אישית חושבת שאי אפשר לומר מה הפריצה הגדולה של ליאל. בהחלט הייתי רוצה לראות יותר את ליאל בארצנו הקטנטונת אבל אני גם מאוד מאחלת לה הצלחה באירוויזויון!!! ובקשר לשאלה שלך, לדעתי למי שמתחיל מאוחר יותר יש סיכוי טוב יותר לא להיעלם מוקדם מדי באלמוניות (למרות שבמקרה של ליאל נראה שהיא כאן כדי להישאר!!!
)

../images/Emo99.gif

אהבתי את הקטע הזה:"היא כאן כדי להישאר!!"
את מסכימה לי לאמץ את המשפט הזה

אוקייי

לדעתי הפצצה הכי גדולה זה ההופעה על הסקורפיונס אני הכי רוצה שיקרה זה ששרון סטון תכתוב לה לאבום והדבר שהכי הייתי רוצה לראות זה שהיא שרה עם קלינטון אני לא חושב שזה כל כך היה משנה אם היא עשתה את זה מתי שזה קרה או אם בעוד שנה שנתיים

באתר של ליאל אפשר לראות..../images/Emo13.gif

את הקטע שהיא שרה עם קלינטון... בעמוד של קטעי הוידאו..

למעלה