הפרסום ב"סאנדיי מירור"

Golden crown

New member
הפרסום ב"סאנדיי מירור"

המשפט נפתח כבר לפני כמה שבועות, אבל יש נקודות שכלי התקשורת לא הזכירו:

כל גופי התקשורת פרסמו ש"על פי תיקים חסויים של ה-FBI שהגיעו לסאנדיי מירור, מייקל פדופיל וכו' וכו'. אף אחד מהם לא כתב שהוא ראה את התיקים בעיניו, שהתיקים אמיתיים, או שקיבל תגובה מה-FBI.
דבר נוסף- גופי התקשורת בעיתונות, בטלויזיה וברשת, אף אחד מהם לא קישר בין המשפט שמתרחש בלוס אנג'לס לחשיפת התיקים. שימו לב לתאריך שבו הם בוחרים לחשוף את ה"סיפור". זה מדליק נורה אדומה- איך ייתכן שהתיקים הגיעו לידיי העיתון דווקא בתקופת המשפט? ואם הם כבר הגיעו אליהם בשלב כלשהו, מדוע הם מתפרסמים בשבוע מותו של מייקל? בעזרת חשבון פשוט מגיעים למסקנה ש-AEG שלחו את התיקים (המפוברקים לדעתי האישית) ל"סאנדיי מירור", כי ידעו שזו לא הוכחה קבילה בבית המשפט, גם כי הם מדווחים כתיקים חסויים שלא היו אמורים לדלוף, וגם כי אין קשר ישיר בין מקרה המוות לטענות נתינת השוחד למשפחות.
הם בוחרים לדרוך עליו דווקא בשבוע שהוא מת כאות זלזול לדמות שהם בונים לו בבית משפט. זה מסר לבית המשפט- "מייקל ג'קסון? כבוד המת? הבנאדם סוטה. לא מגיע לו כבוד או כסף, תודה".
אמנם אנחנו לא רואים את זה עכשיו, זהו שבוע כואב לזכרו של מייקל ולמעריצים, שיהווה נקודת תפנית בהסתכלות של הציבור על מייקל, בדיוק כמו כשהואשם בפעם הראשונה, וביחס השונה לעומת זאת, ביום שמת. הם כאילו מנסים להרוג אותו שוב, כדי להראות לבית המשפט מי הטוב פה ומי הרע. היה צפוי ש-AEG יטילו פצצות במהלך המשפט הזה. את העניין הזה יקח הרבה זמן לאמת, וקיים גם סיכוי שבגלל שאלו מדווחים כתיקים חסויים של ה-FBI, העניין לא ייחקר, ועוד כתם יתווסף לתדמית של מייקל. ספק גם אם ה-FBI יגיב בעניין.
בכתבה בMSN שעובדים בשיתוף עם חדשות ערוץ 10 נכתב:
"עדויות חדשות שצצות לפתע מציירות דיוקן של "פדופיל שפיתח אובססיה קשה לפורנו המערב קטינים", וניסה ככל שביכולתו להסתיר את העובדה הזאת מעין הציבור."

ואיך הגיוני שפיתח אובססיה קשה לפורנו של קטינים, אם בפשיטה על נוורלנד בתקופת ההאשמות לא נמצא ואילו קובץ או מסמך שמעיד על פורנו שמערב קטינים? אם אותן העדויות עליהן מדובר הן עדויות של אותן 24 משפחות, שחלקן של מקורבים אליו ומפורסמים, כמו שנכתב, נקווה שהאמת תיחשף בקרוב. במידה וגורמים מסויימים בחרו לשלם למשפחות כדי שיעידו עדויות שקר שיזכו את החברה במשפט, הם עשו טעות גדולה, שכן שקר בסדר גודל כזה לא יוכל להחזיק מעמד הרבה זמן.

כלי התקשורת בארץ יצאו די הוגנים. הערוץ ששידר כתבה בעניין הוא ערוץ 10. למרות שתמר איש- שלום חזרה ואמרה לפני כל יציאה לפרסומות: "מייקל ג'קסון משלם כסף למשפחות שהטריד מינית את ילדיהן", את הכתבה עשתה העיתונאית המרוקאית עם המבטא הצרפתי (שאני לא יודע את שמה) שכנראה מעריצה את מייקל. לפני כשבועיים ראיתי שפתחה איתו כתבה על אורי גלר במילים: "אורי גלר לא רק זכה להכיר את מייקל ג'קסון...". גם בכתבה אתמול היא ציינה שייתכן שמייקל נפל קורבן לקונספירציה של גופים אינטרסנטיים, ושבין כך או כך, ילדיו הם אלו שחוטפים את האש, כשבתו פאריס ניסתה להתאבד בחודש שעבר.
קראתי היום בידיעות כתבה קטנה על העניין. תחת הכותרת "התעלל ושיחד" כותבת ציפי שמילוביץ בהדגשה: "מייקל ג'קסון שילם לא פחות מ-35 מיליון דולר דמי שתיקה ל-24 ילדים כדי שלא יספרו כיצד התעלל בהם מינית במשך שנים- כך עולה מתיקים של ה-FBI שהגיעו לידיי ה"סאנדיי מירור". לאחר מכן ממשיכה בפרטים. הקורא הפשוט לא מבין בנוגע לסאנדיי מירור ולמסלולם של תיקים מה-FBI לתקשורת, ומתייחס לעניין כעובדה מוגמרת. אם רצתה להיות הוגנת ולא למשוך את עיני הקורא, הייתה צריכה לפתוח במילים "על פי דיווחים שהתקבלו מהצהובון "הסאנדיי מירור"...".
מדי פעם אני מתיישב עם אמא שלי בסלון וצופה בעל כורח במה שהיא שמה :) אני רואה שגיא פינס מדבר עליו די הרבה, אבל ככל שאני רואה שהוא מדבר על מייקל, אני מבין שכל מה שהוא מחפש בדברים שלו זה כותרות גדולות כדי שאנשים ימשיכו לצפות בו. היום למשל הוא הגביה את הקול ואמר בקול מאשים, חצי רציני וחצי מתבדח "...ומייקל ג'קסון, שמשלם לכ-25 ילדים שלא יספרו על שהטריד אותם מינית".
כל זה מזכיר לי את ההתנהגות של התקשורת בעבר, ואיך שכלום לא השתנה. בסופו של דבר כולם מחפשים רייטינג וכותרות. לא אכפת להם להוציא אנשים להורג, גם אם אחר כך מתברר שטעו, כי מי בכלל זוכר להם את זה.

m195809ppb19

New member
עצוב מאוד!! אני זוכרת שכתבתה לפני שמשפט

התביעה נגד החברה החל, שהם הזהירו את משפחת ג'קסון באומרם שההאשמות על הטרדה מינית שלכאורה יוחסו למייקל יעלו במהלך המשפט ולכן העיתוי שבו וויד רובסון יצא פתאום ואמר את אשר אמר היה מעורר חשד... הלוואי והאמת תצא לאור במהרה..
נמאס לי מהשקרים הללו... מתי התקשורת תפיק לקחים?! מקווה שהפעם אנשי תקשורת הגונים כמו אפרודיטה יעשו משהו בזמן...

labrys

New member
עולם אכזר, קר ומנוכר

זה העולם שאנו חיים בו. עולם הפוך. פשוט ככה.... מלאכים מוצגים כשטניים, ומפלצות כמלאכים.
כסף מעוור עיני עיתונאים מאז ומעולם ולא חסרים בני אדם שיאמרו הכל כדי לקבל כמה "ירוקים".
מגעיל ודוחה אותי לראות את התהליך הנבזי והשפל נגד מייקל אפילו ובפרט לאחר מותו. אני לא אתפלא אם באשיר המנוול קשור לזבל הזה שיוצא עכשיו.

ומה עם האדם הפשוט? זה שיושב בבית וצופה בחדשות וקורא עיתונים? כולם מטומטמים? אף אחד לא מבין שאם זה היה נכון, מייקל היה יושב מזמן בכלא? ה-אפ.בי.איי היה מחזיק "הוכחות" ליופי? לארכיון? למגירה? או שאולי מייקל שיחד גם אותם? אולי גם את אובמה מייקל שיחד? נו באמת......איפה השכל של כולם? לא רואים שזו מניפולציה עלובה ונבזית בדיוק במהלך המשפט????

לעיתים אני מתביישת במה שהפכו בני האנוש להיות. הכל, חוץ מאנושיים.

Golden crown

New member
על זה נאמר "עולם כמנהגו נוהג"

בדיוק כמו שכתבו עליו בעבר כותבים עליו עכשיו ויכתבו בעתיד בשביל רייטינג וכסף

labrys

New member
בדיוק כך

אבל למה מייקל? הרדיפה הבלתי פוסקת הזו לאורך שנים...... דווקא בגלל היותו אחר, שונה, מיוחד, אנושי באמת.
הוא רדף אחרי הצדק כל חייו. והמנוולים רדפו אחרי כספו וניסו להכפישו במשך שנים.

המצחיק הוא שהצהובונים רק הוכיחו כמה הוא צדק.

Golden crown

New member
בתור שונה הוא מסומן גם כחלש

כל הדרמות שהיו סביבו והשינויים במראה גרמו לו להיות טרף קל עבורם, הכי קל לתקוף מישהו כשהוא בנקודה חשופה- זה נכון גם לגבי כולם.

labrys

New member
נכון אבל.....

כמה מוזרים יש בעולם המוזיקה ובהוליווד? עשרות!!! ומייקל? דווקא בגלל היותו אמיתי ואוהב. זה המבדיל בינו לבין שאר הסלסבס.
מה לעשות? העולם לא יכול לקבל טוהר. זה נראה להם מוזר. העולם מלוכלך מדי לאנשים כמו מייקל. לא יכלו להכיל אותו. הוא היה טוב מדי.
לכן דווקא הוא היה קורבן כזה קיצוני לתקשורת......זו הסיבה שזה כל כך עצוב...

למעלה