הפרסום של הארץ גאוני [ אזהרת צניעות ]

הסרטון ביוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=7rAqFbW1M8I

פרסומת גרועה
לדעתי . כולנו אוהבים סקס..

אבל הסירטון הזה ל"הארץ" מוציא את החשק גם מהעיתון וגם מ..הסקס.
אתה רוצה להראות חדשנות? ריענון? להכביר מסר אפקטיבי? תילמד קודם מה המוצר שלך ומי קהל היעד, ותחבר 1+ 1.
פה לדעתי מה שעשו יכול לשמש בלימודי הפרסום "איך לא עושים פרסומת "...בדיוק הפוך.
לקחו מותג, מאוד אלטיסטי כבר הרבה מאוד שנים, נחשב, למרות מיעוט קוראיו היחסי, והפכו אותו תסלחו ל...

או אמצעי מניעה. מי שנחשף לפרסומת, במיוחד אם הוא "לא זקן", צעיר, קורא פוטנציאלי חדש, לא מקבל שום סיבה או בידול (U.S.P) ,
למה כדאי לו לקרוא עיתון הארץ, עיתון יקר יחסית, שבאמת איך לומר, די משעמם במיוחד קהל צעיר, שכלתני מדי, אפילו יהיר.
מה הסיפור בעיתון "הארץ"?.. שיניתם משהו? בניתם קונספט מרענן סוף סוף לקהל צעיר? קהל חדש?..
התשובה כניראה במשחק המקדים...

זה לא ישנה את הרגלי הקריאה של העיתון

המודפס, גם ככה כל הפורמט הזה בדעיכה

אבל מה שהכי מעניין זה השם של השחקנית
לא ראית בכלל ישראלית, כנראה שבכלל זאת שחקנית מחו"ל
קשה להאמין שישראלית היתה מסכימה להופיע בסרטון כזה פרובקטיבי

פרויראלי , ישראלית או זרה, לדעתי

מה זהות השחקנית ,זה הטפל בסיפור הזה .

לגבי הפרינט אכן הפרינט באופן כללי בדעיכה, וכוונת הפרסומת להבנתי, היתה לפנות בכלל לקוראי ומתענייני "הארץ" בעיקר באינטרנט.

רוני דק

New member
שחוק, פוגעני וחסר חשיבה

מה עושה קופירייטר שאין לו רעיונות - משתמש בסקס.
"סקס מוכר" - השאלה למי? אני חושבת שבפרסומת הזו הם לא רכשו קוראים מפלח שוק חדש (הקהל הצעיר) + איבדו כבוד כלפי הקהל הקבוע.

פרובוקציה גרועה ולא ברור למי היא פונה
מצד אחד מראים סקס - אז פנייה לצעירים?
מצד שני מראים אותו באופן משעמם ו"כאילו אינטלגנטי" - פנייה לבוגרים.

בקיצור, נפילה בין הכיסאות (בין שני קהלים שעכשיו אף אחד מהם לא מבים מה רוצים ממנו)
"כנסו לאתר של הארץ?" סליחה על השימוש במילת ה"פ" אבל מי שרוצה לראות סקס יכנס לאתר פורנו ומי שרוצה לקרוא חדשות בוודאי לא מבין למה הוא צריך לצפות בבחור פלצן שמשעמם אותנו תוך כדי סקס.

המלצה שלי ללקוח - לא להתפתות אחרי כל מילה שנאמרת בפרזנטציה של הקריאייטיב. מנהלי פרסום ידועים ביכולת השכנוע שלהם אבל דווקא בגלל זה - הפעילו קצת שיקול דעת!!!
מה היה שם? הלקוח ביקש משהו צעיר ונועז... ושוכנע שזה משהו צעיר ונועז. לא! זה משהו מזלזל ולא רלוונטי.

ועוד דבר- בתור אישה אני חייבת להעיר על הפאסיביות המזעזעת בה מוצגת השחקנית. על תקן מה היא? מוצר משמעם שצריך לשדרג? אין גבול למפרסמים בדור הריאלטי?

אולי כולנו (רובנו) אוהבים סקס.. אבל לא כולנו אוהבים שמזלזלים בנו. > לתשומת לב המפרסם.

למעלה