הפרסומות החדשות של וואלה!

הפרסומות החדשות של וואלה!

בתכנית של גיא פינס אתמול אמרו שערוץ 2 מוריד את הפרסומות החדשות של וואלה! שמשתמשות באריה דרעי ואיציק מרדכי מפאת כבוד האדם. מה שהורג אותי זה שמה שמפריע לערוץ 2 בפרסומת שמשתמשת במרדכי זה השימוש בשמו ולא זה שהיא מציגה הטרדה מינית כעוד סוג של ספורט. זו פרסומת נוספת בגל פרסומות שמציגות הטרדה מינית בקלות דעת בלתי נסבלת (בורקס טרי לי, רכבת ישראל, בורגר ראנץ´). אני לא מבינה מה קורה בארץ בזמן האחרון. נראה לי שהחברות השונות פשוט נהנות מהפרובוקציה שנוצרת סביב הפרסומות הללו ולא מראות טיפה של מצפון חברתי. במצב הזה, נראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא לצמצם באופן דרסטי את כמות הזמן שאני צופה בערוץ 2, ולדאוג לעשות גם את זה בוידאו, כדי שאוכל להריץ קדימה את כל הפרסומות הדוחות.

והפרסומת החדשה של "כריות"

שגם הוצגה לראשונה בתכנית של גיא פינס היא אחותה הקטנה של הפרסומת ל"מי עדן". גם כאן גברים עומדים ארוזים ומחכים לשימוש (למי שלא ראה, יש מישהי שמסתובבת בסופרמרקט של גברים ומחפשת במחלקת האתלטים, הרוחניים וכו´). הפרסומאים טוענים שזה שובב ומראה את האשה בצורה אחרת. אני חושבת ששוב הופכים אנשים לאוביקטים, וזה לא משנה אם זה גבר שעושה את זה לאשה או אשה שעושה את זה לגבר. אני מניחה שאם הפרסומת הזו היתה עומדת לבדה כרגע היא לא היתה מפריעה לי כל כך, אבל כשמוסיפים אותה לפרסומת ל"רכבת ישראל" ול"בורגר ראנץ´" נוצרת סוללה של פרסומות שאני מוצאת אותן מבזות.

למעלה