הפרסומות לא מאפשרות צפייה בסמארטפונים בבלוג שלי

הפרסומות לא מאפשרות צפייה בסמארטפונים בבלוג שלי

"שטרות של אמנון"
[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/shtarot[/URL]

יש אצלי בבלוג מאות תמונות שלחיצה עליהם מגדילה תמונות או מפנה לאתרים. הפרסומת הקטנה רצה עם הגולש לכל מקום ולחיצה על ה-X פותחת משהו שלא שייך לבלוג שלי. היו לי תלונות על כך.

בנוסף יש מבול של פרסומות ברשומות בבלוג שלי בתוך התוכן שבבלוג שאפילו מפריד בין מלל לתמונות משויכות. בכמה רשומות הוספתי פסים בצבע רקע הבלוג כדי למנוע רווחים שמהם קופצות הפרסומות - זה הרבה עבודה שעוזרת. אבל נמאס לי להיות עבד של הבלוג בגלל דברים שאתם יכולים למנוע.

אבקשכם להוציא את הפרסומת הקטנה שרצה עם הגולש בצד ימין ואת הפרסומות שיש בין הרווחים. למעשה שיהיו פרסומות במתכונת שהייתה לפני כשנה - מעט פרסומות שהן לא פולשניות שמוציאות כל חשק לגלוש בבלוג שלי.

הבלוג שלי מעוצב בצורה גרפית יפה והפרסומות שלכם הורסות את יופיו. אפילו שעבדתי בעבר כעיתונאי-עורך הייתי סוגר את העמודים שערכתי כדי לדאוג שהעיצוב הגרפי יהיה יפה לעיין. אתם הורסים לי עבודה של שנים - בלוג ייחודי עם תוכן בלעדי עם אלפי תמונות שרצות חזק בגוגל שמביאות גולשים לבלוג שלי שבורחים ממנו אחרי כמה ניסיונות נואשים לראות את תוכנו.

אני מצפה לתשובה - למה הרסתם לי את הבלוג - וגם לאחרים ששותקים

העלייה בכמות הצפיות נובעת מניסיונות נואשים לראות את תוכן הבלוג ולא את הפרסומות שמפריעות ומונעות צפייה בבלוג וזה כדי שיגדל מספר הכניסות לבלוגים של תפוז לפי כמות הצפייה.

יש כאלה שחושבים שאני מרוויח מהפרסומות וביניהם כאלה שאני מכיר - מה שגורם אי נעימות ולכן אני חושש לפרסם את הרשומות שלי בפורומים או בפייסבוק בגלל המחשבה שהם חושבים שאני מעוניין להרוויח מהפרסומות.

בסופו של דבר צי שנכווה פעם או פעמיים מהפרסומות - בורח מהבלוג שלי ומהבלוגים של תפוז שהנהלתו לא יודעת שובע.

נכון שכדי להחזיק את האתר צריך להרוויח מפרסומות - אבל אתם הגזמתם.

לבלוגרים - האם ניסיתם לצפות בבלוג שלכם בסלולרי ? - תנסו ואז

תראו שבכל רווח קטן שיש ברשומות שלכם יש פרסומת - והאכזרית מכולן היא זו שמתחבאת בשקט בצד ימין ורק מצפה שתלחצו עלייה בטעות כדי לתקוע לכם את הסמארטפון.

אפשר לחסום את הפרסומות האלה על-ידי ביטול רווחים בין השורות - אבל זה הרבה מאוד עבודה. אני שמתי מלבנים קטנים בצבע רקע הבלוג בכמה רשומות - השקעתי על זה הרבה מאוד שעות ובסוף התייאשתי.

רוב הצפיות בבלוגים בסמארטפונים - הגידול שאתם רואים נגרם מניסיונות צפייה בבלוגים שלכם ולא מכמות הצפיות ברשומות שלכם . המונה עובד רק בשביל כמות הצפיות בפרסומות - כל צפייה שווה כסף שאתם לא מקבלים.

בעבר הייתי עורך כלכלי בעיתון יומי - אני מתמצא בנושא זה.

הי אמנון אני אעביר את תלונתך למנהלי האתר. אשמח לדעת>>

מאיזה סוג של מכשיר נייג אתה גולש בתפוז?
תודה שרון

תודה - אין צורך - מחקתי את הבלוג אחרי שהתברר לי

שהוא מחמם סמארטפונים מדגמים נוספים בעת ניסיון כושל לצפות בבלוג שלי.
לי יש סמסונג S7 שהיה רותח אחרי צפייה של 10 דקות בבלוג בגלל מלחמות עם הפרסומת הקטנה מימין - זה הוריד את הסמארטפון מ-88% ניצול ל-49% ניצול הבטרייה תוך 11 דקות ! זאת הסיבה שכולם ברחו מהבלוג שלי - כל הכניסות היו דרך התמונות של גוגל בהם היו אלפי תמונות מהבלוג שלי - מי שנכנס כמובן שלא חזר יותר... לא נורא היו כל יום כ-200 עד 300 צפיות בלבד - לא כמו בבלוג הקודם שהיה לי אצלכם, בו היו אלפי צפיות ביממה. מזלי שלא עשיתי בו קטלוג שטרות רציני ומושקע שתכננתי לעשות - מה שהיה מביא כמובן לאלפי צפיות ביממה.

למעלה