הפרסומות 2

lestatgirl

New member
הפרסומות 2 ../images/Emo41.gif

נו כי בתעלס חייבים לקבור את השרשור תמונות מפגש הזה.. אז הפרסומות לאחרונה בבערוץ כוללות, ילדה שקוראת לשיפוד פירות קבב חבורת בלאקרים ששותה משקה קל ומתחילים להתנהג כמו חבורת פקאצות וטריילרים להארי פוטר שאנחנ אוהבים רק כי רון אומר בליימי [הוא אומר בליימי על כל דבר כמעט] אז יאללה פרסומת אהובה פרסומת שנואה פרסומת מעצבנת ואיזה פרסומת הייתם לוקחים ומשנים מפחינת פס קול להתאים לערוץ או להחליף את הדוגמן בפרונטמן האהוב עלייך..

איזו פרסומת קורעת../images/Emo223.gif

אני וחברה שלי לא מפסיקות לצחוק עלייה הכי מעצבן זה כמובן כל הקאר אינשורנס

Let it Bleed

New member
מממ../images/Emo217.gif

פרסומת אהובה:טריילרים לסרטים או פרסומות לאלבומים חדשים שיצאו פרסומת שנואה:הביטוח לרכב המציק הזה S: פרסומת מעצבנת:הילד המעצבן הזה מ talk to frank ואיזה פרסומת הייתם לוקחים ומשנים מפחינת פס קול להתאים לערוץ או להחליף את הדוגמן בפרונטמן האהוב עלייך:חח אין לי מושג

HagarStar

New member
אר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

פרסומת אהובה: בקרובים של אלבומים/סרטים/שירים פרסומת שנואה: ביטוח X: במיוחד זה עם הציפורים! פרסומת מעצבנת: של כל הכלבים הנטושים שצריך לשלם רק 2 פאונד לחודש בלה בלה ואיזה פרסומת הייתם לוקחים ומשנים מפחינת פס קול להתאים לערוץ או להחליף את הדוגמן בפרונטמן האהוב עלייך: לא יודעת, אם זה יכלול ריאן בחוטיני אז סבבה

new art riot

New member
an even cheaper car insurance

אני לא יודעת אם זה יותר שנוא או יותר מעצבן, אבל הפרסומות לרינגטונים שהם עוברים אחד אחד על כל הרינגטונים שברשימה זה ממש לא נעים.

Chemical Venom

New member
הפרסות הכי שולטת היא של פפסי!! אין ספק בכלל!!

יש את הקטע של חבורה של בחורים כאלה הולכים ואז פתאום נעצרים ואחד מהם רואה פחית של פפסי שהיא חלק בכלל מהפרסומת קשה לי להסביר אבל היא לא שייכת לתמונה..והוא מחזיק אותי והפחית דבוקה לסרגל כזה וזה מושך אותו זה אחד הדברים אני רואה את זה ונשפך מצחוק!

למעלה