הפרסומים של היום בידיעות אחרונות..

מעכבת

New member
אכן כן

חודש רביעי עדיין לא ברור אם בן או בת... "אני לא ארצה להביא ילד לעולם הזה" מזל טוב?

Hosh17

New member
יאא

בטח יצא ילד מפלצתי חחח רק חסר שיקבל חינוך אביב גפני.. סתם שיהיה במזל טוב.. מקווה שהוא יביא אושר לאביב.

InfectedM

New member
בשעה טובה :)

אביב יצא פוסי לגמרי. עלק לא רוצה להביא ילד. בטח שני נכנסה בו והוא התקפל, היא הראתה לו מי הבוס

ג ב ש ו ש

New member
אנשים משתנים יו נואו..../images/Emo88.gif

הוא די התבגר במחשבה שלו ואני בטוח ששני רוצה ילד אז למה שבגללו היא לא תזכה להרחיב את המשפחה? מתישהו זה היה חייב לקרות.

kobi love

New member
נגד נשואים,נגד ילדים..

שיהיה לו במזל טוב,ילדים זה חשוב,כי מי ידאג ויטפל בך בגיל זיקנה?....אבל הוא לא היה צריך לצעוק בפומבי שלעשות ילדים ולהתחתן זו טעות...אנשים מקשיבים לו,ואז רואים אותו עושה את זה וקצת נעלבים

kobi love

New member
חחח יאנו אתה אומר

בעיה שלהם שהקשיבו לו? ואצלו אין בעיה? אוי נעמן בחייאת

כן, זאת הייתה החלטה שלהם

לחשוב ככה. הוא לא אשם בשום-דבר. אני בטוח שגם אתה אמרת וחשבת בעבר דברים שדעתך לגביהם היום הפוכה. הזמן משנה

אתם ממש טועים!

אביב גפן הוא בן אדם כמו כולם, אומר דברים, עושה דברים, לפעמים גם טעויות... זה בסדר לעשות טעויות אתם יודעים! עכשיו יהיה לו בן= תהיו קצת שמחים בשבילו בתור המעריצים הגדולים שלו.. תזכרו שמה שהוא אומר הם לא דברי האלוהים ולא צריך להקשיב למה שהוא אומר ולחקות אותו כל הזמן.. מעריכים ת'מוסיקה, ת'ליריקס, ת'עבודה, ת'בן אדם ודעותיו, סבבה. גם אני ככה. אבל מכאן ולהפוך אותו למין סמל או דמות מופת כלשהי זו הגזמה, מותר לו לעשות מה שהוא רוצה בחייו הפרטיים והוא יכל בכלל לא להוציא את עניין ההריון עדיין לתקשורת. גם אם הוא אמר בעבר דברים מסויימים וכל כך האמנו בזה- הוא התבגר, עשה חושבים והחליט החלטות. אנחנו צריכים לקבל אותן ולהגיד מזל טוב.. אז- מזל טוב!!! הוא בטח יהיה אחלה של אבא=)

shmuelr

New member
ולחשוב שרבים אומרים שאילנה עזבה

אותו בגלל שהוא לא רצה להביא לה ילדים לעולם. שיהיה במזל טוב! בטח יתצא מפלצת עם עיניים כחולות. סתםםםםם...!

kobi love

New member
אל תדאג הוא יהיה דומה לאמא בלבד

כי סטיבן בסך הכל דומה לשני..אז הילד בטוח יהיה בלונדיני ועיניים כחולות,ואביב יקח את הקרייטיד

למעלה